- 13 Temmuz 2025
- 191
- 46
- 13
- Konu Sahibi Unconscionable
-
Bendede şimdi beyaz jel gibi az akımtı geldi
bende beklemedeyim midem çok kazınıyor akşamları kadık ağrıs
Ederim inşallahMutlaka haber et bariii
Ben sizden de güzel haberler bekliyorum inşallah.Umarım hamilesindır
Ben sizden de güzel haberler bekliyorum inşallah.
Nasılsınız kızlarİnşallah
Ben iyim, sen nasılsın canısıNasılsınız kızlar
Bende beklemedeyim ya şimdi kaşık ağrım var regl olacak gibi sen dut işini yaptın mı akımtı var mı benim az sarı akıntı oldu ama geçtiBen iyim, sen nasılsın canısı
Yaptım, dediğim jel de yarın gelmiş olur kargoda şu an. Onun dışında benim bütün belirtilerim kayboldu şu an regl olmama 7 gün var ama hiçbir belirtim yok yani regl olacakmış gibi belirtim başlaması gerekiyordu o da yok. Ben bu ay da olmadı, hissediyorum canısı, bebek olsa blirdim. Sana ve diğer tüm isteyenlere dua edebilirim sadeceBende beklemedeyim ya şimdi kaşık ağrım var regl olacak gibi sen dut işini yaptın mı akımtı var mı benim az sarı akıntı oldu ama geçti
Bende his olarak yok yoksada nasip bende doktorun önerisi olan hah rahim filmini çektiririm ne zaman olursa artıkYaptım, dediğim jel de yarın gelmiş olur kargoda şu an. Onun dışında benim bütün belirtilerim kayboldu şu an regl olmama 7 gün var ama hiçbir belirtim yok yani regl olacakmış gibi belirtim başlaması gerekiyordu o da yok. Ben bu ay da olmadı, hissediyorum canısı, bebek olsa blirdim. Sana ve diğer tüm isteyenlere dua edebilirim sadece
Bende hormon testine giderim eşimde kendi kontrollerini yaptırır. Hayırlısı artıkBende his olarak yok yoksada nasip bende doktorun önerisi olan hah rahim filmini çektiririm ne zaman olursa artık
Hayırlısı canımBende hormon testine giderim eşimde kendi kontrollerini yaptırır. Hayırlısı artık
Bende 7 temmuzda başladım yapmaya aşırı heyecanlıyım önce pik olsun dedim şimdide çatlama olsun diyorum ya gece olur yada yarın öğlen test ile devam edicem o zaman bakalım ne olacak inşallah bizimde olur artık Bebiş dualarım seninle
valla olur mu olur bakalım bende çatlama olacak mı şimdi onu taktım
Yumurta çatladığı için ağrı olurKızlar merhaba benim testlerime de bakar mısınız cuma cmt pik diye yorumladım ben ama bugün yumurtlama ağrısı gibi ağrım var bu yumurtlamadan sonra mı olur önce mi hafta sonu eşim çalışıyor değerlendiremedik pazarı değerlendirdik ama yumurtlama geçti mi yoksa şuan mı oluyo anlayamadım bana da bi akıl verir misiniz
Peki ağrının devam etmesi yumurtanın hala orada olduğu anlamına mı geliyor çatlamayla yumurtlama aynı şeyler diye okumuştum bi yerdeYumurta çatladığı için ağrı olur
Yumurta büyür ve belli bir olgunluğa geldikten sonra dışındaki tabakadan kurtularak tüplere doğru ilerler buna yumurtlama veya çatlama denir. Ovulasyon testinde pik gördüğünüz zaman yumurtanız büyümüş demektir ama daha yumurtalığınızdadır hâlâ. Ortalama 1,5-2 gün sonra çatlar ve tüpe gider. Test silikleşir. Yani testi gördüğünüz gün dahil 3 gün üst üste ilişki önerilir. Siz de 18 ve 19 Temmuz yumurta büyümüş ayın 20'sinde çatlamış. Yani değerlendirmeniz gereken günler 18 19 20 temmuz.Peki ağrının devam etmesi yumurtanın hala orada olduğu anlamına mı geliyor çatlamayla yumurtlama aynı şeyler diye okumuştum bi yerde
Teşekkür ederim umarım hepimiz iyi haberler alırız :)Yumurta büyür ve belli bir olgunluğa geldikten sonra dışındaki tabakadan kurtularak tüplere doğru ilerler buna yumurtlama veya çatlama denir. Ovulasyon testinde pik gördüğünüz zaman yumurtanız büyümüş demektir ama daha yumurtalığınızdadır hâlâ. Ortalama 1,5-2 gün sonra çatlar ve tüpe gider. Test silikleşir. Yani testi gördüğünüz gün dahil 3 gün üst üste ilişki önerilir. Siz de 18 ve 19 Temmuz yumurta büyümüş ayın 20'sinde çatlamış. Yani değerlendirmeniz gereken günler 18 19 20 temmuz.
Bende kasıklarım çok ağrıyor die test yaptım erken zatende ince çizgi var sadece net bişey çıkmadı artık test almam 2 temmuza kadar regl olmazsam test alırım geçilmiş olurum o zaman varsa çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?