Yumurtlama akıntısı olup ovulasyon sonucu negatif olanlar

Bende beklemedeyim ya şimdi kaşık ağrım var regl olacak gibi sen dut işini yaptın mı akımtı var mı benim az sarı akıntı oldu ama geçti
Yaptım, dediğim jel de yarın gelmiş olur kargoda şu an. Onun dışında benim bütün belirtilerim kayboldu şu an regl olmama 7 gün var ama hiçbir belirtim yok yani regl olacakmış gibi belirtim başlaması gerekiyordu o da yok. Ben bu ay da olmadı, hissediyorum canısı, bebek olsa blirdim. Sana ve diğer tüm isteyenlere dua edebilirim sadece

Bende his olarak yok yoksada nasip bende doktorun önerisi olan hah rahim filmini çektiririm ne zaman olursa artık

Kızlar merhaba benim testlerime de bakar mısınız cuma cmt pik diye yorumladım ben ama bugün yumurtlama ağrısı gibi ağrım var bu yumurtlamadan sonra mı olur önce mi hafta sonu eşim çalışıyor değerlendiremedik pazarı değerlendirdik ama yumurtlama geçti mi yoksa şuan mı oluyo anlayamadım bana da bi akıl verir misiniz

Eklentiler

• IMG_9084.webp
    57 KB · Görüntüleme: 32
Yumurta çatladığı için ağrı olur

Peki ağrının devam etmesi yumurtanın hala orada olduğu anlamına mı geliyor çatlamayla yumurtlama aynı şeyler diye okumuştum bi yerde
Yumurta büyür ve belli bir olgunluğa geldikten sonra dışındaki tabakadan kurtularak tüplere doğru ilerler buna yumurtlama veya çatlama denir. Ovulasyon testinde pik gördüğünüz zaman yumurtanız büyümüş demektir ama daha yumurtalığınızdadır hâlâ. Ortalama 1,5-2 gün sonra çatlar ve tüpe gider. Test silikleşir. Yani testi gördüğünüz gün dahil 3 gün üst üste ilişki önerilir. Siz de 18 ve 19 Temmuz yumurta büyümüş ayın 20'sinde çatlamış. Yani değerlendirmeniz gereken günler 18 19 20 temmuz.

Teşekkür ederim umarım hepimiz iyi haberler alırız :)

G Gokcen5o günaydın canısı bizim bir tatil meselemiz var diye öncesinde eşim test yapmamı istedi, negatif ise gideriz muhabbeti yaptı, erken gebelik testi almış regle 6 gün var, testi yaptım ve negatifti. Geçen konuştuğumuzda zaten hissetmediğimi söylemiştim. Sen ne yaptın ne zaman test yapacaksın?

Bende kasıklarım çok ağrıyor die test yaptım erken zatende ince çizgi var sadece net bişey çıkmadı artık test almam 2 temmuza kadar regl olmazsam test alırım geçilmiş olurum o zaman varsa çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…