Yumurtlama akıntısı olup ovulasyon sonucu negatif olanlar

Bende kasıklarım çok ağrıyor die test yaptım erken zatende ince çizgi var sadece net bişey çıkmadı artık test almam 2 temmuza kadar regl olmazsam test alırım geçilmiş olurum o zaman varsa çıkar
Yaaaa ayyy inşallah vardır yaaa güzel haber lazım benimde intim jel geldi, denedim kesinlikle ilk kullanımda bile o temizliği, o hassasiyeti hissettim asla yanma yapmadı çok teşekkür ederim sana. Bu arada testim fotoda görünür ise atsana

Belli olmuyor

Eklentiler

• IMG_5205.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_5177.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 32
Bende kullanıyorum hergün mesela sarı akıntımı geçirdi bak hemen

Bu testlere inanmıyorum
Yumurtlama günümü kendim anladım
Testlerde hiç pik görmedim hep silikti
Sonra tamamen yok oldu hep tek çizgi kaldı

Ama hamileyim şu an
Bence boşuna stres bu testler
Acaba yumurtlama olmuyor mu bende diye düşünüp boş yere strese girdim sadece
Laboquick marka kullanmıştım ben bu arada
O da en iyilerden biri

Eki Görüntüle 3620479
Kızımda bi üstekinden az daha belli sanki
Bişi dicem idrara geçmişse kanda kesin vardır bence test ver. Varsa da yoksa da kesin sonuç yani. Örneğin yoksa zaten yoktur beklemenin manası yok beklemek sonucu değiştirmeyecek, varsa zaten var yani orada, yine sonuç değişmeyecek. İnşallah vardır ama yerinde olsam teste giderim benim şüphem bile yok ama öğleden sonra kan vercem neyse ne artık

Ya acaba yumurtamız mı iyi değil şimdi kalitesi de önemli bi etken sonuçta. Ay bilmiyorum yaaaaa

Ben yeni aldım ikinci benim 1 sene kullandım ilk kutuyu bu ikinci ama kışa kadar yetmezse tekrar alırım hergün 1 kere yıkıyorum malum sıcaklardan makattada kullanabilirsin hijyen sağlıyor
Çok sıcak evet bende günde bir kere kullanırım mutlaka hatta belki bi sabah bir akşam kullanırım

Test sipariş vercem bende iki aydır Awox alıyordum bildiğim yerden bu sefer prodoctor alcam oda güvenilir

Ben güveniyorum innovitaya çevrem hep ondan yapıyor mesela bende böyleydi

Eklentiler

• IMG_5015.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 36
İnşallah vardır valla bugün kargoya verilirse cuma gelir yarın verilirse cumartesi herzaman aldığım yer güvenilir hep ordan alırım ben aylardır başka yere güvenmiyorum
Hımmm anladım,hiç denemedim o markayı ben. Çabucak eline ulaşması dileğiyle. Bu arada Bugün kargoya verilir bence

Hımmm anladım,hiç denemedim o markayı ben. Çabucak eline ulaşması dileğiyle. Bu arada Bugün kargoya verilir bence
Mesela bazı erken gebelik testi 25 ml algılıyor Awox öyle ama prodoctor 10 ml algılıyor ondan bu seferde bundan aldım bende bilmiyordum sonradan öğrendim profoctorun 10 ml kadar algıladığını aklında bulunsun 3 lü aldım ben kargo dahil 170 tl eczanede çok pahalı ve kolay bulunmuyor hep internetten alıyorum genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…