- 20 Şubat 2010
- 33.202
- 6.456
- 773
- Konu Sahibi Unconscionable
-
Ben güveniyorum innovitaya çevrem hep ondan yapıyor mesela bende böyleydi
Tabikide sağlıkla kucağınıza alın darısı bize inşallah benim aylardır olmayınca son olarak bunu denemek istedimBen hamileyim şu an.
Güvenip güvenmeme meselesi kişiye göre değişir.
Bende pik olmadığına göre ve buna rağmen hamile olduğuma göre güvenmemek mantıklı benim için
Hangi marka acabaYaaaa ayyy inşallah vardır yaaa güzel haber lazımbenimde intim jel geldi, denedim kesinlikle ilk kullanımda bile o temizliği, o hassasiyeti hissettim asla yanma yapmadı çok teşekkür ederim sana. Bu arada testim fotoda görünür ise atsana
Tabikide sağlıkla kucağınıza alın darısı bize inşallah benim aylardır olmayınca son olarak bunu denemek istedim
Ben de 2 ay innovita kullandım asla pik görmedim hep silikti. Çok üzülmüştüm gerçekten yumurtam olmuyor diye. Gerçi hamile kalmadım daha ama testleri sinirlenip çöpe attım. Yumurtlama gününüzü nasıl anladınız?Bu testlere inanmıyorum
Yumurtlama günümü kendim anladım
Testlerde hiç pik görmedim hep silikti
Sonra tamamen yok oldu hep tek çizgi kaldı
Ama hamileyim şu an
Bence boşuna stres bu testler
Acaba yumurtlama olmuyor mu bende diye düşünüp boş yere strese girdim sadece
Laboquick marka kullanmıştım ben bu arada
O da en iyilerden biri
Pik gördüm değerlendirdim 12 13 yumurtlama 14 çatlama oldu gerisi rabbime kaldıYani pik görmeseniz de umutsuzluğa kapılmayın diye kendimden örnek verdim.
İnşallah Allah size de nasip etsin sağlıklı hayırlı bir evlat
Aynen ne kadarını algılıyor ona bende dikkat ediyorum benim eşimin bugün getirdiği testte 25 ml ve üzerini algılıyor. Boşuna almışsın dedim adama amaMesela bazı erken gebelik testi 25 ml algılıyor Awox öyle ama prodoctor 10 ml algılıyor ondan bu seferde bundan aldım bende bilmiyordum sonradan öğrendim profoctorun 10 ml kadar algıladığını aklında bulunsun 3 lü aldım ben kargo dahil 170 tl eczanede çok pahalı ve kolay bulunmuyor hep internetten alıyorum genelde
ProdoctorHangi marka acaba
İntim jelini sormuştum canımProdoctor
ProdoctorHangi marka acaba
Benim böyleydi arkadaşımda kullanıyor oda memnunBen de 2 ay innovita kullandım asla pik görmedim hep silikti. Çok üzülmüştüm gerçekten yumurtam olmuyor diye. Gerçi hamile kalmadım daha ama testleri sinirlenip çöpe attım. Yumurtlama gününüzü nasıl anladınız?
Belkide tamamen koyuluk olması şartı yok yani. Allah bağışlasın çocuklarınızıYumurtam iyi olmadığı halde 2.çocuğuma hamile olabilir miyim kiiyidir diye düşünüyorum ben.
Testler hatalı
İntim jelini sormuştum canım
İntim jelini sormuştum canım
Evet koyuluk aslında yumurta kalitesine bakıyor bana doktor önermişti kaliteni anlarsın dieBelkide tamamen koyuluk olması şartı yok yani. Allah bağışlasın çocuklarınızı
Evet koyuluk aslında yumurta kalitesine bakıyor bana doktor önermişti kaliteni anlarsın die
Tabiki herkeste koyuluk olmuyor inşallah Bebiş olurda stres sıkıntıya tekrar girmeyizAlakası yokmuş işte, bi arkadaş hamileyim ikinci çocuğuma, dedi ya demekki onunki de yeterince koyu çıkmıyordu testte
AmiiiinnnnTabiki herkeste koyuluk olmuyor inşallah Bebiş olurda stres sıkıntıya tekrar girmeyiz
Benim tatlı krizim başlardı o yok göğüs çok ağrırdı ama hafif bu sefer aşırı belirgin göğsümde damarlar iştahım yok zaten bende anlamadım valla bide regl günüm belirsiz 4 haziranda oldum 1 temmuzda oldum genelde 2 gün geri atar 29 30 gibi regl günü
Keşke kandan tespit eden cihazlar olsa böyle, şeker için oluyor ya pıtlatsak parmağımızı ve kandan öğrensekBenim tatlı krizim başlardı o yok göğüs çok ağrırdı ama hafif bu sefer aşırı belirgin göğsümde damarlar iştahım yok zaten bende anlamadım valla bide regl günüm belirsiz 4 haziranda oldum 1 temmuzda oldum genelde 2 gün geri atar 29 30 gibi regl günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?