- 20 Ağustos 2024
- 625
- 178
- 18
- Konu Sahibi Unconscionable
-
Adetin kaçıncı günü peki gidin bence ya havalar serinledi sanki hangi şehirdesinizAy ben yol yapamıyorum kızım var 4 yaşında hastane uzak kalıyor aslında gitsem iyi olur bende baktırırm Hemde klomen alırım gideyim en iyisi
Aç sen bende yarın gideyim bari doktora klomende verir bana geçen ay istemedim bu ay alayım bariOlabilir valla, dur konu açayım
Belirti var mıydıNasıl yani yumurtlama takibini nasıl yaptınız ki
Adetin 3. Günü doktora gittim doktor muayene ediyor şu gün gel diyor gidiyorum çatlamaya yakın tekrar gittim çatlamış mı diye tekrar gidiyorum sonra adetin 21. Günü progesteron değerine bakılıyor yumurta sağlıklı çatlamoş mı diyeNasıl yani yumurtlama takibini nasıl yaptınız ki
ay bilmiyorum vallahi, yarın tekrar kan vercem göreceğiz artıkBende barkod hatası mı acaba diyorumprogesteron değeriniz kaç çıktı peki ayyy umut oldunuz bize ya
Bugün 4 gün ama ilk gün sadece kahverengi pıhtılar geldi bugünde baya azaldı zaten 6 gün sürüyor İzmir deyimAdetin kaçıncı günü peki gidin bence ya havalar serinledi sanki hangi şehirdesiniz
Klomene yarın başlamanız gerekiyor gidin bence çocuk da gezmiş olurBugün 4 gün ama ilk gün sadece kahverengi pıhtılar geldi bugünde baya azaldı zaten 6 gün sürüyor
Testi sabah 10;30 da verdim. Olmazsa gece veririm veya yarın veririm beklerim yani, eşim okeylese özele gider kan veririm ama eve yeni girdik yorgunuz yaniRica ederim eğer testi saat 15:00 gibi verdiysen gece 12 ile 2 arası tekrar verebilirsin
Ne güzel maşallah inşallah olur sizindeAdetin 3. Günü doktora gittim doktor muayene ediyor şu gün gel diyor gidiyorum çatlamaya yakın tekrar gittim çatlamış mı diye tekrar gidiyorum sonra adetin 21. Günü progesteron değerine bakılıyor yumurta sağlıklı çatlamoş mı diye
Hastaneye gitmiş gelmiş galibaNasıl yani yumurtlama takibini nasıl yaptınız ki
Gidelim bariKlomene yarın başlamanız gerekiyor gidin bence çocuk da gezmiş olur
Bencede gitmelisin.Aç sen bende yarın gideyim bari doktora klomende verir bana geçen ay istemedim bu ay alayım bari
Araç varsa gece gidin özele kan vermeye yani 12 saat geçerse iyi olurHastaneye gitmiş gelmiş galiba
Ya Allah seni ne yapmaya gene stres oldum şuan olmasın mümkünse ilaç alıyorum bide testler aldımBencede gitmelisin.
Araç var olmazsa öyle yaparımAraç varsa gece gidin özele kan vermeye yani 12 saat geçerse iyi olur
Hatırlarsan 100 kere birbirimize dua okumuştuk sende oldu çok şükürBencede gitmelisin.
YaaaaYa Allah seni ne yapmaya gene stres oldum şuan olmasın mümkünse ilaç alıyorum bide testler aldım
Tabiki hatırlıyorum, belkide sende de böyle bişi oldu kim bilir, bak ben hala inanamıyorum ha hamile olduğumaHatırlarsan 100 kere birbirimize dua okumuştuk sende oldu çok şükür
Yaaaavalla bende bir sürü ilaç içtim haaa
Yok ya ben sanmam yanlışlık yoktur benimde kimyasal gebelikte 10 gün geçti değer 29 du senin 280 daha gecikme 3 günü desek 280 çok iyiTabiki hatırlıyorum, belkide sende de böyle bişi oldu kim bilir, bak ben hala inanamıyorum ha hamile olduğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?