Yumurtlama akıntısı olup ovulasyon sonucu negatif olanlar

Merhaba arkadaşlar, dün ve bugün acile gittim özellikle gebelik şüphem var dedim hiçbir şekilde test yaptıramadım kadın doğuma git deyip duruyorlar, beklenen adete 6 gün kaldı. Bende dört tane erken gebelik testi aldım attım eve, yarın yapacağım artık

Sizinle ayni benimde bugun 6 gun var alt karnim ağrıyor bazen belimde sizlama oluyir 4 5 gun once gelen 1 kac damla lekelenmeden baska belirtim yok sabah yaptim cikmadi cok asiri silik cikti yada ben oyle gördüm oyke iste beklemediyim

Bi bakın bakalım bana mı görünen bişi var yoksa gözlerim kandırıyor mu, bu arada sabah ilk idrar değil ayrıca idrar hiç yoğun değildi afedersiniz sifonu çekmesem kimse anlamazdı öyle bi idrarla yapmak durumunda kaldım, bekleyemedim de, ve tabi otuz bardak su içince..

Eklentiler

• 1000008769.webp
    85,1 KB · Görüntüleme: 47
Belirtin var mı peki ben de dpo 6 dayım sanırım yerimden kalkmak istemiyorum bel ağrısı kasık ağrısı var ama progestan fitil de kullanıyorum aynı etkileri yapabiliyor beklenen reglin ne zaman

Belirtin var mı peki ben de dpo 6 dayım sanırım yerimden kalkmak istemiyorum bel ağrısı kasık ağrısı var ama progestan fitil de kullanıyorum aynı etkileri yapabiliyor beklenen reglin ne zaman
Benimki ayın 27 sinde. Belirtilerim var tabiki, önceki gebeliğimde olanların aynısını yaşıyorum. Koku hassasiyeti ve göğüs ağrısı ve göğüs ucunda kararma.. hassasiyet yumurtlamadan beni var ve ben önce yumurtlamaya yordum sonuçta her dönem salgılanan hormon değeri farklı oluyor. Beklerim ancak hiçbir şekilde o hassasiyet geçmedi artarak devam etti hassasiyet ayın 12 si veya 13. Den beri var tam gününden emin değilim. Bir haftayı da geçti kesintisiz devam etti. Eşimde farketti göğüsteki kararmayı o yüzden bi tık daha şüphelendim. Bakalım nasıl olacak öncekinde de idrar yolu enfeksiyonu vardı şimdi de var mesela. Sıvı alımı konusunu ise başarıyorum gibi. Dayanabildiğim kadar dayanıp testi tekrarlayacağım hatta ovulasyon testi de yapacağım. Progestan iğnesi var bende önceki düşükten kalan. Ayyy çok heyecanlıyım ya ve korkuyorum şu enfeksiyondan

Bende gördüm çizgi bende yaptim 5 30 gubu wrken test zar zor gördüm bir sey ama ins vardir

Eklentiler

• 1000201719.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 30
  • 1000201718.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 17
  • 1000201717.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 16
  • 1000201713.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 16
  • 1000201708.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…