Yumurtlama akıntısı olup ovulasyon sonucu negatif olanlar

Kızlar merhaba testim 16 -17 eylülde pik olmuş diye düşünmüştüm 18 eylülde silikleşmesinden dolayı bugün de pik olmuş gibi bir görüntü var testimde yeni evlendim 9 aylık evliyim 5 aydır korunmuyoruz daha öncesinde pc uygulamasından takip ediyordum fakat hamile kalamadım hem hamile kalmak için önerilerinizi hemde testimi yorumlamanızı istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederiim.

Merhaba, umarım çok uğraşmadan bebek sahibi olursunuz. 21 eylül ya pik ya da yarın pik olacak bence canısı

İnşallah çok teşekkür ediyorum sizin durumunuz ne oldu pek okuyamadıım mesajları
Ben test yapmıştım sabah, çok silik çıkmıştı yarım saat önce filan yine yaptım çöpe atmıştım ama o da silik, adete 6 gün var. Kimisi var diyor kimisi çok silik çıkması normal diyor, bilmiyorum. İki testim kaldı birini salı günü yaparım diğerini çarşamba yaparım artık. Ama benim öncekinde adete bir gün kala çıkmıştı testte ve o da çok silikti. O yüzden beklemelimiyim diye düşünüyorum. Yani karışık durumlar

Bence de bekleyiinn ama idrarda çıktıysa kanda da çıkmıştır diye düşünüyoruuum böyle şeyler beni çok heyecanlandırırrr inşallah hayırlı haberlerinizi alırızzz test yaptıkça haber veriinnn

Öyle yaparım, ne yazık ki hastanede kana bakmıyorlar acilden giriş yaptık iki gün üst üste, hastaydım şüphemi söylememe rağmen kan almadılar kadın doğuma gidin diyorlar beklemekten başka yapacak bişi yok. Cuma günü yapmayı düşünüyorum haber veririm.

Aaaa bizim burda acilde alıyorlar aslında niye öyle dediler kiii isterseniz birde sağlık ocağına gidin

Aaaa bizim burda acilde alıyorlar aslında niye öyle dediler kiii isterseniz birde sağlık ocağına gidin
Yeni tayin oldum yarın ilk iş günüm, taşınma için izin istemiştim şimdi sağlık ocağına kan vermeye gideceğim desem dikkat çeker kuzu yeni amirlerimin huyunu suyunu pek bilmiyorum çünkü. E bi de beni verdikleri bölüm çok yığılma yaşamış kesin göze batarım. Önceki kurum olsaydı hiç sorun olmazdı söyler söylemez gönderirlerdi. O yüzden çaresizim beklemekten başka yol yok bana

Hayırlı olsun bu arada umarım 2. Hayırlı haberi de alırsın

canım 21 eylülde var.21 eylül ve bugünü değerlendir ilişki anlamında.bugün de test yap.24 saat içerisinde çatlıyor.testi silik görene kadar değerlendirme yap garanti olsun :) herşey gönlünce olur inş

canım merhaba bence bugün de bekle yarın yap.offf o beklemek test yapmak çok yorucu bişey niye sabırsızızzz bu kadar :)

Bende yaptim ama var mi cozgi yok mu anlamdim bende yapmicam artik huc belirtim de yok kendimi kandirmayayip bekleyip göreyim 27 eylule kafr

Bende yaptim ama var mi cozgi yok mu anlamdim bende yapmicam artik huc belirtim de yok kendimi kandirmayayip bekleyip göreyim 27 eylule kafr
Bende o yüzden cuma gününe karar kıldım kuzu çünkü çok silik çıkıyor, yapay zekaya attım o da ya var ya da buharlaşma çizgisi diyor. Ama altı günün olduğu için testin yanılma payı çok yüksek yani negatif denilemez diyor. Bekleyelim kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…