Yumurtlama akıntısı olup ovulasyon sonucu negatif olanlar

bi ortan olsun sabırsız davranıp ta haftasonuu :) ay inş dayanabilirsen en iyisi o bekle canım aklına geldikçe yaz biz seni tutarız :) ay hadi inş ya güzel haberlerle karşılarızz
Ya böyle durumlarda hangimizin ortası oluyor işte bi sabırsızlık bi sakinlik.. böyle böyle gidiyor. Ben özellikle önceki gebelikte adetten bir gün önce yaptığım testte silik çizgi gördüm adet günü gittim kan da öğrendim mesela, bunu düşününce altı gün öncesinden nasıl sağlıklı sonuç çıksın kafasındayım. Hergün test yapıp kendimi yıprattığımı düşünüyorum artık. O yüzden cumayı bekleyeceğim bu hafta işe yoğunlaşırım çabucak geçer zaten bir sürü iş birikmiş onlara dalıp giderim hooop cuma oluverir

evet evet çook haklısın.bende öyle gebeliğimde 2 gün önce silik çizgi görmüştüm demekki adet günü yakın tarihte bile anca silik çıkıyor.evet kafanı dağıtacağın bir sürü işin var bugün onlarla vakit geçer.inş güzel sonuçlar alırız.bende yumurtlamadan 1 gün önce oldu sadece ilişki pek bi umudum yok bu ay :) olana kadar burdayız :) kolay gelsin kuzumm

Öyle düşünme balım, benim düşükte varya sadece o ay içinde bir kere oldu korumasız ilişki. Ben eve gelemiyordum eşimle birbirimizi göremiyorduk ve o ay hamile kaldım. Günü bekleyelim.. Teşekkür ederim

Bana da hep buharlasma diyor bekleyecegim bakalim olsa zaten cikar

Bekleyelim şeker, inşallah vardır yarabbiiiiiiii. Ama bişi dicem idrarda çok bekletiyor musun ben bekletmiyorum ki kuruma çizgisi vs olmasın diye
Bekletmiyurum ben de aslinda dun tam gzuel marka yapamadim guttigim eczanede nimo vardi onu cok istemiyorum awox yada miratech gibu markalar olsaydı iyi olurdu bakalim bekleyip gorelim

Bekletmiyurum ben de aslinda dun tam gzuel marka yapamadim guttigim eczanede nimo vardi onu cok istemiyorum awox yada miratech gibu markalar olsaydı iyi olurdu bakalim bekleyip gorelim
Ben var olduguna kendim icin en azindan inanmıyorum artık çünkü sifur belirti kanaama dışından doktorda bazen olur demişti zaten

Cumaya cok ya daha bugun pazartesi eczaneden aldim da yarin yaprim yada gece diye düşündüm cumaya sabir etmek zor sanki
Dediğin marka mı bari, kuzu yarın yap, bugün yapma boşuna, çünkü erken ve ilk idrar olması çok önemli. Ben dün yaptığıma pişman oldum. Yarın sabah ilk idrar ile yaparsın akşam çok su içme yatarken, sabahta yap bakalım

Evet dedigim marka pahali olandan bakicsm duruma göre bugun bizim 5 günümüz kaldi simdi

Eklentiler

• 1000202023.webp
    8 KB · Görüntüleme: 8
  • 1000202022.webp
    6 KB · Görüntüleme: 8
  • 2daecb97-ac14-4d59-97cf-bad47aaf5d17-1_all_14722.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 9
Ayy ben yaptim sanki yoktu dayamadim kaset sabh yaptigim erken 3 te yaptim
Kuzu yine gölge var şu Çubuk gibi olan testte. Bekle lütfen kendini yıpratma, bak eğer imkanın varsa hastaneye git kan ver. Ben olsam öyle yapardım bak iki gün üst üste gittim tahlil vermek istedim yine de almadılar o yüzden sen bence ver

Yarin verebklrim sanki
Kesinlikle gidip kan ver balım, stresten kurtul. Ben diyorum ya öyle şansım olsa hiç durmam. Üstelik hastayım yani ilaç bile kullanamıyorum. Bugün iş yerinde bi tık zor geçti günüm. İlaç alsam hafiflerdm mesela. Öyle bakınca öğrenmek nimet. Yarın testini ver çıkmama ihtimali yok, idrarda var ama kanda çıkmama ihtimali yok gün itibariyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…