- 23 Nisan 2023
- 1.608
- 282
- 53
- 37
- Konu Sahibi Unconscionable
-
Hangi sehir orasi almiyorlarKuzu yine gölge var şu Çubuk gibi olan testte. Bekle lütfen kendini yıpratma, bak eğer imkanın varsa hastaneye git kan ver. Ben olsam öyle yapardım bak iki gün üst üste gittim tahlil vermek istedim yine de almadılar o yüzden sen bence ver
Kuzu sivasın kangal ilçesiHangi sehir orasi almiyorlar
Hangi sehir orasi almiyorlar
Kan verrGünaydın kızlar beklenen adete 4 gün var bu da sabah yaptığım test. İlk iki dakikada çıktı
Kuzu gidiyorum almıyorlarKan verr
Bence bunda var yaaa ins izin verirler bende sira bekliyirum kan vermek içinGünaydın kızlar beklenen adete 4 gün var bu da sabah yaptığım test. İlk iki dakikada çıktı
Oo haber ver bana, bende izin aldım, randevu aldım öğleden sonraya, hemen gideceğim inşallahBence bunda var yaaa ins izin verirler bende sira bekliyirum kan vermek için
Aile hrkimine git, ya da hastanedeki aile hekimği polikliniğine gidebilirsin onlar da alırKuzu gidiyorum almıyorlaröğleden sonraya randevu mu alsam izin istesem vermezler sanki ya offff
Kadın doğuma aldım direkt. Bakalım bugün belli olacak artıkAile hrkimine git, ya da hastanedeki aile hekimği polikliniğine gidebilirsin onlar da alır
Artimed, yalancı pozitif çıkarıyormuş ya şimdi buna takıldım, hepsi artimeddi testlerin, hepsi mi yalancı pozitifAyy hadi bakalım en güzel haberlerini bekliyoruz
Her zmaan çıkar miyor ben 7 gun kala yaptim kuruma bile cikarmadiArtimed, yalancı pozitif çıkarıyormuş ya şimdi buna takıldım, hepsi artimeddi testlerin, hepsi mi yalancı pozitifsinirim bozuldu bi testlerin bize oynadığı oyunlardan
Ins guzel haberler aliriz bugunHer zmaan çıkar miyor ben 7 gun kala yaptim kuruma bile cikarmadi
O da var, dur bakalım göreceğizHer zmaan çıkar miyor ben 7 gun kala yaptim kuruma bile cikarmadi
Sonuc ne benim cikamdi daha beklerken test yaptim boyle hemen ciktiO da var, dur bakalım göreceğiz
Kuzu var gibi kaset testler daha güvenilir bence, var yani , ben kan verdim ama e nabıza düşmemiş daha. Yarın üçten sonra sonuç baktırmaya gidicem, akşam düşerse yazarımSonuc ne benim cikamdi daha beklerken test yaptim boyle hemen cikti
Ins ya bende bu markadan 3 4 gun öncede almistim bu kadar net yoktu bende bekliyorum sonucu çıkmadı daha bir daha cektimKuzu var gibi kaset testler daha güvenilir bence, var yani , ben kan verdim ama e nabıza düşmemiş daha. Yarın üçten sonra sonuç baktırmaya gidicem, akşam düşerse yazarım
Kuzu varyaIns ya bende bu markadan 3 4 gun öncede almistim bu kadar net yoktu bende bekliyorum sonucu çıkmadı daha bir daha cektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?