yıllarca sevdiğiniz,aşık olduğunuz,uğruna ölürüm dediğinz ve o sizin için her şey için ilk olan,ve ondan başka kimseyi görmediğiniz bir erkekle evleniyorsunuz ve erkek hayatınızı hayallerinizi mahfetmekle kalmayıp sırf tazminat ödememek için size hayat kadını iftirası atmaya çalışsın. bir insanı lekelemek bu kadar mı kolay.bu hayatta her şey para onlar için Allah büyük ya onunda kız kardeşi var eminim ki Allah bunların hepsini görüyor ve eminim ki cezasız asla bırakmıyacak. hiçbir zaman değmiyecek , haketmiyecek bir insanla evlenmişim, asla hakkımı helal etmiyorum ona öteki dünyada iki elimde yakasında bu yaptığı iftiranın cevabını hesabını vermedende asla bırakmıyacağım.
adelete sıgındım ama adalet kadından yana olması gerekirken.mahkemede bana hakaret edildi ve hakim bu yazmamıs ve onların cogu seyini yumusatma yoluna gitmiş.
Evlendiğim günden beri eşimin ailesinde sorunlarım var onlar beni istemiyor zaten evlenmemizi bile istememişlerdi buna rahmen herşey sineye çekip onlara gittim ama onlar ne yaptı beni aileme göndermediler ve arkamdan hep oyun oynayıp beni kocama kötülediler bizimki ana kuzu olduğu için hep onlara inandı bende artık onlara gitmeyi bıraktım zaten o evlendiğimiz günden beri benim aileme gelmedi. Eşim kendi ailesine nezaman gitse döndüğünde evde kıyametler kopuyor yıkıyor kırıyor özellikle babamın aldığı evlenmeden önceki eşyalarımı telefonumu nefretler belalar yağdırıyor ve boşancaz senden diyor. 3 gün oldu benimle konuşmuyor senin yemeğine yemem diyor benim yaptığım hiç birşeyi yemiyor benimle beraber oturmuyor. Öbürlerin niyeti belli para zamanında çok yedirdi şimdide istiyorlar bizimkide onların herşeyine inanıyor.ne yapan ben yardım edin git boşan dedim bu sefer diyor hayır beraber anlaşarak boşancaz yoksa benim anamı .... Of neden bu erkekler ve erkek tarafı kötü ne istiyorlar biizden. Evlendiğim ilk günden beri hiç cicim ayı yaşamadım:..( şimdi yeni evlenenler o kadar çok kıskanıyorum ki
Vardı sözde avukat oldu ne ise yaradı hiç.kazanmam gereken davayı kaybetti. Onu bırak hakimin önünde bana hakaret etmişler (ben gitmedim şahidim olarak babam gitti) avukat sesini çıkartmayı birak hakim yumuşatarak yazmis.delillerim hakim hep yumuşarmış nasıl is anlamadım.Sizin avukatınız yokmuydu canım ?
Ben kurtulayım diyorum tazminatmis iyiki almadım adamlar para uğruna beni öldürürlerse.şimdi bu yüzden para için hayatımı mahkemeye değmez diyorumhayret bişey ya adalet kalmadı artık ... bizimde arkadaş eşini kendi yatağında bir başkasınla bastı... kocasınla kadına vurduğu için mahkeme kıza ceza kesti hakiminde dedği artık zina yok suç değil senin yaptığın suç deyip kıza para cezası kesmiş... umarım seninde herşey gönlünce olur çok zor olsada hayat
Vardı sözde avukat oldu ne ise yaradı hiç.kazanmam gereken davayı kaybetti. Onu bırak hakimin önünde bana hakaret etmişler (ben gitmedim şahidim olarak babam gitti) avukat sesini çıkartmayı birak hakim yumuşatarak yazmis.delillerim hakim hep yumuşarmış nasıl is anlamadım.
Ben kurtulayım diyorum tazminatmis iyiki almadım adamlar para uğruna beni öldürürlerse.şimdi bu yüzden para için hayatımı mahkemeye değmez diyorum
Vardı sözde avukat oldu ne ise yaradı hiç.kazanmam gereken davayı kaybetti. Onu bırak hakimin önünde bana hakaret etmişler (ben gitmedim şahidim olarak babam gitti) avukat sesini çıkartmayı birak hakim yumuşatarak yazmis.delillerim hakim hep yumuşarmış nasıl is anlamadım.
Cekismeli davam oldu ve hakim bey tarafida esir kusurlu gormus karsi tarafin hakaretlerinin hepsini yumusatarak yazdirmis yani anliyavaginiz evden kavulsamda susup oturmam gerekirmis.yani beni yadadigim normal seyler oldugu icin esit kusurlu denilip anlasmali bosadilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?