Yüreğim ağrıyor daha 1.5 senelik evliyim

ALLAH yardımcın olsun arkadaşım.dertleri ne bunların,ne istiyorlar senden . Allah ıslah etsin bunları inşallah yıkılmaz yuvan.büyüklerin konuşsa onlarla ne istiyolarmış bir öğrenseler yuva yıkmak kolaymı.

arkadaşım kusura bakmada senin eşin kafayı yemiş bune demek böyle ya hayvanamı davranıyosun delimidir nedir hem senden boşancaz ne demek ya ailesiyle beralermi evlenmiş seninle bu erkekler harbiden mal ya malın onde gideni sen neden çekiyıosun ben onuda anlamadım durumunmu yok ailenmi istemiyo boşanmanı böyle çekilmezk i bu

Ne kadar ucuz oyunlar bunlar, tazminat ödememek icin... Birak canim, onun parasida sevabida onun olsun.
Sen kurtulgudun icin sukur et cocugun yok anladigim kadariyla, iyikide cok sukur. Okudukca sinir oldum herife, git agiz burun giris adama yaaa, neyse gecmis olsun sana

Bütün sayfaları okumadım daha önce soruldu mu bilmiyorum. Evlenmeden önce nasıldı ki daha ilk günden korkmaya başlamışsınız. Sanki zorla evlendirilmiş gibi davranmış.

En iyisi boşanmanızdı zaten. Böyle insanlar dünyada da ahirette de rahat yüzü göremezler inşAllah...

Bosanma davam esit kusurlu olarak cozume ulasti ve bu durumda tazminat verilmedi. kusurlu tarafin erkek tarifi oldugu acik olarak belli hakim surekli erkegin yaptiklarini yumusatma yoluna gitmis. bu durumda sizce tazminat icin temyiz acmalimiyim. tazminat icin tekrar dava accam sizce ugrasmaya deger mi. Yani temyiz acmazsam gucsuz mu olmus olcam.

adelete sıgındım ama adalet kadından yana olması gerekirken.mahkemede bana hakaret edildi ve hakim bu yazmamıs ve onların cogu seyini yumusatma yoluna gitmiş.

hayret bişey ya adalet kalmadı artık ... bizimde arkadaş eşini kendi yatağında bir başkasınla bastı... kocasınla kadına vurduğu için mahkeme kıza ceza kesti hakiminde dedği artık zina yok suç değil senin yaptığın suç deyip kıza para cezası kesmiş... umarım seninde herşey gönlünce olur çok zor olsada hayat

canım annenler destek değillermi ??madem boşanmak istiyor,madem anasının dibinden ayrılmıcak ne diye evlenmiş .Gitsin anasıNIN yanına ömrü billah bakardı hazır bakanı var iken.Sende üzülme kendini topla şuan üzülme zamanı değil.İstiyorsa yalvarma kim ki o o kapansın ayağına hatta biranönce git annengile anlasın bulunmaz hint kumaşı olmadığını.Adam çıkar yol bırakmamış heralde boşandığı zaman anlıcak değerini ama işte iş işten geçecek...Annesigil de sevinsin acaba nasıl rahat ediyolar yuva yıktıkları zaman gerçekten ENTERESAN.....

Sizin avukatınız yokmuydu canım ?
Vardı sözde avukat oldu ne ise yaradı hiç.kazanmam gereken davayı kaybetti. Onu bırak hakimin önünde bana hakaret etmişler (ben gitmedim şahidim olarak babam gitti) avukat sesini çıkartmayı birak hakim yumuşatarak yazmis.delillerim hakim hep yumuşarmış nasıl is anlamadım.

Ben kurtulayım diyorum tazminatmis iyiki almadım adamlar para uğruna beni öldürürlerse.şimdi bu yüzden para için hayatımı mahkemeye değmez diyorum

Sizin avukatı karşı taraf ayartmış gibi geldi bana ..
Ne biçim işmiş o saçmalık .

Ben kurtulayım diyorum tazminatmis iyiki almadım adamlar para uğruna beni öldürürlerse.şimdi bu yüzden para için hayatımı mahkemeye değmez diyorum

biran önce kurtulmaya bak benim anlamadığım insanların ailesi aman yavrumun ailesi dağılmasın diye uğraşır sizinkiler resmen ayırmak için uğraşmış eşinin ailesi

geçmiş olsun. eski konuymuş sanırım bi senedir uğraşıyorsun. önemli olan bitmesi ve senin hayatına devam etmen. parayı boşver onlarda kalsın böyle kişilerle uğraşılmaz zaten bu dünyada olmazsa öbür dünyada Allah adaleti yerine getirir

Bu ara çok okuyorum böyle konular
Ailelere ne oluyor böyle, eskiden çocukları boşanmak istediği zaman aman evladım yuva yıkılır mı derlerdi, şimdi çocuklarının yuvalarını yıkmak için çabalıyorlar. Mübarek gün Allah ıslah etsin hepsini, nasıl bir zulümdür anlamadım gitti, insan sebepsiz yere evladının yuvasını yıkmanın bir de hesabı olduğunu nasıl düşünemez. Rabbim yardımcınız olsun

Boyle bir adami çekme arkadaşim, nasil bosaniyorsaniz bosanin ama bosanin. En tehlikeli erkek tipi ana kuzusudur. Kendi babamdan da biliyorum. Değişir deme asla değişmez. Benim babam 50 kusur yasinda hala ana kuzusu, hala annemi anasina ezdirir. Ölene kadar çekecek misin ? Hic gerek yok..

D damlae eski tarihli bir konu ama çok merak ettim durum nedir şuan ? Böyle bir adamla bitirme güzelim ömrünü ,inşaallah çocuk yoktur .Üzülme hiç bolbol dua et canim ,Allah elbet onun layiğini verir.Kadınlar erkeğe Allah'in emaneti ,yüce Rabbim emanetine sahip çıkmayını cezasız bırakırmı hiç ?

Cekismeli davam oldu ve hakim bey tarafida esir kusurlu gormus karsi tarafin hakaretlerinin hepsini yumusatarak yazdirmis yani anliyavaginiz evden kavulsamda susup oturmam gerekirmis.yani beni yadadigim normal seyler oldugu icin esit kusurlu denilip anlasmali bosadilar

Aaaaa.bosanmalar bu kadar kolaymi ya...oyuncak olmus her sey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…