Yüreğim ağrıyor daha 1.5 senelik evliyim

evleri ayırdınız mı? durum nedir şimdi tam olarak..
sen nerde kalıyorsun?
eşin yada ailesi arayıp soruyor mu?

Yorumların hepsini okumadım ama seni istemeyen, kıymetini bilmeyen biriyle sırf inat uğruna evli kalmak seni yıpratır. Önce gidip kendine iyi bir avukat bul, sonra eşini evden uzaklaştırma kararı al, sen evden çıkma, muhtemelen hakim de o evi yaşama alanı olarak sana verecektir. Sonra çekişmeli boşanma davası aç. Evin yarısı, varsa arabasının yarı parası, şirketi varsa hisselerinin yarısı, evliliğiniz süresince edindiği malların yarısı, bankadaki paralarının yarısı senin. Avukat eğer malı varsa bunların üzerine başkasına satış yapmasın diye tedbir koydurur. Nafaka iste, tazminat iste. Seni başkalarının yanında küçük düşürdüğü için, hakaretler ettiği için, eğer seni itip kalktıysa sana fiziksel şiddet uyguladığı için tazminat dava sı aç ama önce bunları telefonuna çaktırmadan kaydet. Akşam eve geldiğinde bir şekilde onun konuşmalarını kaydetmelisin.

Evet şimdi gördüm, dava açılmış. En iyi kararı vermişsin. Bir süre yıpranacaksın dava bitene kadar ama sonra yeniden güneş açacak. Allah yardımcın olsun.

avukatımda ağırdan alıyor araba bağlatıcaktı daha bağlatılmadı gerçi mahkeme açıldıktan sonra hiç bir malı satamaz satsa bile yarısını vermediği takdirde hapse girermiş yani onlar kendi kendilerini ne olduklarını ortaya çıkarıyorlar

arkadaşlar boşanan varsa aranızda bu dava süreci nasıl gidiyor biraz bilgi verirmisiniz lütfen

Sakın boşanma onları amacına Ulaştırma. Sabırlı ol ve uzak dur onlardan. Kocan hergece uyurken sağ elini onun kalbinin üstüne koy ve Ayetel kürsü duasını oku bol bol..
İçtiği suya, birde toz şekerin üzerine Allah'ın ismi olan Ya Celle Celaluhü - Ya Halim ismini zikret oku ... (66-70) kere.. Eşin sakinleşsin,kalbi huzur bulsun .. İnan bende çok denedim faydasını gördüm..

Ayrıca eşin ve eşinin ailesi sana ve ailene kurban olsunlar .. Öyle kolaydı dimi Evlat yetiştirsinler ve el oğlu alsın kızlarını laf etsin küfür etsin.. Yazıklar olsun böyle insanlara..
Allah kötülere fırsat vermesin onların ağzınıda kapatsın ki, senin yüreğini acıtmasınlar inşallah kardeşim.

Allah'a sığın o senin yardımcın olacaktır..

canım sağol ama 5 ay oldu boşanma davası açalalı o boşanmak istedi ve evi terk etmem için ramazan ayında oruç tutuğumu bile bile bana eziyet etti hep,sonunda boşanmayı kabul etmek zorunda kaldım şimdi ise Allah'a daha çok şükrediyorum beni o insanlardan kurtardı diye

yok canım anlaşmalı boşanmıyorum onların niyeti zaten beni evden kaçırıp bu işden bedavaya kurtarmak.

bu erkek ailelerinin özellikle anne ve kız kardeşlerin yatacak yeri yok allah islah etsin kötüyle başa çıkılmıyo malesef allah yar ve yardımcın olsun

ha bide analarının ağzına bakacak adamlar analarıyla yaşlansın kimsenin günahına girmesin bence

Son düzenleme:

canım inan anne ve kız kardeşi dışında babasıda var anlıyacığında adımında kadında farkı yok.

mrb canım bende evlendikden sonra biraz sorun yaşadım çok şükür eşimin ailesi ile aynı şehirde değilim ama buraya kadar yetiştiler en az 5 kere direkden döndük boşanıcakdık ama eşimle kafalarımız çok uyuşmasada çok seviyoruz birbirimiz şimdi 1 buöuk senedir inan bana ayağını çek demiyor artık anladı kimin onu ne kadar düşündüğünü çok şükür yuvanı ık demem ama olmuyorsa kendini boşa harcatma üzme önce kendine sor bakalım bu adamsız olurmu diye yaşayabilirmisin ben boşanmanın eşiğindeyken bile onsuz olmaz diyodum nitekim oda bırakmadı sildi ailesini sen kendine cvp ver önce bitti bu adamı sevmiyorum diyosan boşan boşuna üzülme hakkında hayırlısı olsun

Kusura bakma da sen hala boşanmadın mı?Aylar önce evi terkedip gitmemişmiydin.Geri mi döndün.Senin öyle bir konun vardı.En son evi terketmiştin.Küfürler hakaretler,yemeğini yememeler,ayrı yatmalar,kayınpederinin iğrenç cümleleri.....
en son evi terketmiştin kesin boşanacaktın.Heee tekrar döndüysen geçmiş ola...Böyle çekersin ne diyim.

terketmemiştim canım eşim boşanmak istemişti, bana zulmederek zorla beni evden kovmuştu.geri dönemekmi delimisin asla düşüncesi bile iğrenç,boşanıcam ama mahkeme günü belli olsa dedim yanlış anlamışsın.

canım benim için bitti 1.5 senelik evliliğim boyunca hep problemlerim vardı daha evliliğimiz ilk günü başladı evin içinde korku içinde bekliyordum ailemde 1.5 saatlik uzakta olsa bile korkuyordum ya bana bişey yaparlarsa ya kovarsa ne yaparım diye böyle oluncada böyle sevgi olmaz olsun diyorsun.sen güvenmişsin ama ben artık güvenemem yarın öbür gün kapıma gelse intihara teşebbüs etse bile geri dönmem ona ve bana onun için 'bir daha karşıma çıkmaması için dua etçeksin' deseler hadiyin orda ben onu çok seviyorum öyle bişey demem derdim ama şimdi inan bir daha karşıma çıkmasını hiç istemiyorum ama ben onun karşısına çıkayım ben onu görmeyim o beni görsün ve o zaman ben ne yaptım ailemi dinledim diye pişman olmasını isterim.eğer mutluysanız ne mutlu sana inşallah mutluluğunuz bir ömür gider ama mutsuzsan hala bırak gitsin ben şu an çok huzurluyum,onsuz daha çok mutluyum.

Bu erkekler evlenmeden once iliski sirasinda aslan
Kesiliyo lar , evlenincede ailelerine karsi kuzu oluyolar

Hayir madem ana kuzusun neden evleniyosun ki git kal annenle bir ömür boyu. .

Kalma bu adamla , bosan madem yaptigin yemegi bile yemiyo gitsin acsin davayi terbiyesiz adam....

anlaşmalı boşanmak istermiş eğer anlaşmalı boşanmazsa anasını bellerlermi 1.5 sene neyin planlarını yapmış adamlar,arkamdan hemen arabayı anasının üzerine yaptırmış anlaşmalı ya araba annem aldı biz almadık diye aklı sıra hakimi kandırcak.çok şükür ben ondan hızlı davranıpta davayı açtımda

yıllarca sevdiğiniz,aşık olduğunuz,uğruna ölürüm dediğinz ve o sizin için her şey için ilk olan,ve ondan başka kimseyi görmediğiniz bir erkekle evleniyorsunuz ve erkek hayatınızı hayallerinizi mahfetmekle kalmayıp sırf tazminat ödememek için size hayat kadını iftirası atmaya çalışsın. bir insanı lekelemek bu kadar mı kolay.bu hayatta her şey para onlar için Allah büyük ya onunda kız kardeşi var eminim ki Allah bunların hepsini görüyor ve eminim ki cezasız asla bırakmıyacak. hiçbir zaman değmiyecek , haketmiyecek bir insanla evlenmişim, asla hakkımı helal etmiyorum ona öteki dünyada iki elimde yakasında bu yaptığı iftiranın cevabını hesabını vermedende asla bırakmıyacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…