- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
Sakın boşanma onları amacına Ulaştırma. Sabırlı ol ve uzak dur onlardan. Kocan hergece uyurken sağ elini onun kalbinin üstüne koy ve Ayetel kürsü duasını oku bol bol..
İçtiği suya, birde toz şekerin üzerine Allah'ın ismi olan Ya Celle Celaluhü - Ya Halim ismini zikret oku ... (66-70) kere.. Eşin sakinleşsin,kalbi huzur bulsun .. İnan bende çok denedim faydasını gördüm..
Ayrıca eşin ve eşinin ailesi sana ve ailene kurban olsunlar .. Öyle kolaydı dimi Evlat yetiştirsinler ve el oğlu alsın kızlarını laf etsin küfür etsin.. Yazıklar olsun böyle insanlara..
Allah kötülere fırsat vermesin onların ağzınıda kapatsın ki, senin yüreğini acıtmasınlar inşallah kardeşim.
Allah'a sığın o senin yardımcın olacaktır..
anlasmalı bosanmak zorunda degılsın !!!
senı sındırmesıne ızın verme , sana hakaret ederken sesını kaydet mahkemeye sun , donuna kadar al kendını ne sanıyor bu ınsanlar kımsenın senı uzmesıne ızın verme !!!
Nafaka alicaksin dimi ama her ay
bu erkek ailelerinin özellikle anne ve kız kardeşlerin yatacak yeri yok allah islah etsin kötüyle başa çıkılmıyo malesefallah yar ve yardımcın olsun
ha bide analarının ağzına bakacak adamlar analarıyla yaşlansın kimsenin günahına girmesin bence
Evlendiğim günden beri eşimin ailesinde sorunlarım var onlar beni istemiyor zaten evlenmemizi bile istememişlerdi buna rahmen herşey sineye çekip onlara gittim ama onlar ne yaptı beni aileme göndermediler ve arkamdan hep oyun oynayıp beni kocama kötülediler bizimki ana kuzu olduğu için hep onlara inandı bende artık onlara gitmeyi bıraktım zaten o evlendiğimiz günden beri benim aileme gelmedi. Eşim kendi ailesine nezaman gitse döndüğünde evde kıyametler kopuyor yıkıyor kırıyor özellikle babamın aldığı evlenmeden önceki eşyalarımı telefonumu nefretler belalar yağdırıyor ve boşancaz senden diyor. 3 gün oldu benimle konuşmuyor senin yemeğine yemem diyor benim yaptığım hiç birşeyi yemiyor benimle beraber oturmuyor. Öbürlerin niyeti belli para zamanında çok yedirdi şimdide istiyorlar bizimkide onların herşeyine inanıyor.ne yapan ben yardım edin git boşan dedim bu sefer diyor hayır beraber anlaşarak boşancaz yoksa benim anamı .... Of neden bu erkekler ve erkek tarafı kötü ne istiyorlar biizden. Evlendiğim ilk günden beri hiç cicim ayı yaşamadım:..( şimdi yeni evlenenler o kadar çok kıskanıyorum ki
Kusura bakma da sen hala boşanmadın mı?Aylar önce evi terkedip gitmemişmiydin.Geri mi döndün.Senin öyle bir konun vardı.En son evi terketmiştin.Küfürler hakaretler,yemeğini yememeler,ayrı yatmalar,kayınpederinin iğrenç cümleleri.....
en son evi terketmiştin kesin boşanacaktın.Heee tekrar döndüysen geçmiş ola...Böyle çekersin ne diyim.[
terketmemiştim canım eşim boşanmak istemişti, bana zulmederek zorla beni evden kovmuştu.geri dönemekmi delimisin asla düşüncesi bile iğrenç,boşanıcam ama mahkeme günü belli olsa dedim yanlış anlamışsın.
Kusura bakma da sen hala boşanmadın mı?Aylar önce evi terkedip gitmemişmiydin.Geri mi döndün.Senin öyle bir konun vardı.En son evi terketmiştin.Küfürler hakaretler,yemeğini yememeler,ayrı yatmalar,kayınpederinin iğrenç cümleleri.....
en son evi terketmiştin kesin boşanacaktın.Heee tekrar döndüysen geçmiş ola...Böyle çekersin ne diyim.
mrb canım bende evlendikden sonra biraz sorun yaşadım çok şükür eşimin ailesi ile aynı şehirde değilim ama buraya kadar yetiştiler en az 5 kere direkden döndük boşanıcakdık ama eşimle kafalarımız çok uyuşmasada çok seviyoruz birbirimiz şimdi 1 buöuk senedir inan bana ayağını çek demiyor artık anladı kimin onu ne kadar düşündüğünü çok şükür yuvanı ık demem ama olmuyorsa kendini boşa harcatma üzme önce kendine sor bakalım bu adamsız olurmu diye yaşayabilirmisin ben boşanmanın eşiğindeyken bile onsuz olmaz diyodum nitekim oda bırakmadı sildi ailesini sen kendine cvp ver önce bitti bu adamı sevmiyorum diyosan boşan boşuna üzülme hakkında hayırlısı olsun
Bu erkekler evlenmeden once iliski sirasinda aslan
Kesiliyo lar , evlenincede ailelerine karsi kuzu oluyolar
Hayir madem ana kuzusun neden evleniyosun ki git kal annenle bir ömür boyu. .
Kalma bu adamla , bosan madem yaptigin yemegi bile yemiyo gitsin acsin davayi terbiyesiz adam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?