Yurt dışına çalışmaya giden eşim ve sorunlarım lütfen fikir verin

Konu sahibi hayatını senden daha güzel özetlemiş. Otur oku.

Konu sahibi hayatını senden daha güzel özetlemiş. Otur oku.
Önce siz konuyu okuyun. Hayatımı 2 dakikada kendince toplasan 3 4 yorumdan toplayıp yazan birine inanmak. Sizin yorumunuzu dikkate almamak için yeterli
Hoşçakalın

Aa yok maalesef aile apartmanındayım.yani üst katlarda annesi ve abileri oturuyor
Otursun
Madem sorununuz adamın yurt dışına gitmemesi,o zaman diyeceksiniz ki gel yoksa çalışırım inşallah da gelmez de siz çalışırsınız. Çünkü içinde bulunduğunuz durumda yaşamak çok zor.
Bu devirde nasıl geçiniyorsunuz? Daha önce sordum ama cevaplamadınız. Çocuklarınızın istediklerini alabiliyor musunuz? Oyun grubu,etkinlik,sinema,tiyatro,okul ,kreş vs?

Sizin o güzel (!) fikriniz sizin olsun:)
Konuyu anlamak yerine hayal ürettiğiniz için anlamamAnıza şaşırmadım elbette

Sizden iyi anladıkları bariz. En azından anladıkları için eleştiri yapıyorlar. Ama siz hala anlama kısmındasınız. Dediğim gibi gerek yok. Hoşçakalın
Heh bu tavrı kocanıza, kaynananıza gösterseniz şimdi bu halde olmazdınız. Oraya buraya çemkirip kocaya, kaynanaya susan kadınların hali ortada.

Çalışmıyorum elbette. Ama evde kendimce el işleri yapıp satıyorum. Eşimde destek tabiki ama o tür ihtiyaçları kendi emeğine bile dört dörtlük yapıyorum elbette

Heh bu tavrı kocanıza, kaynananıza gösterseniz şimdi bu halde olmazdınız. Oraya buraya çemkirip kocaya, kaynanaya susan kadınların hali ortada.
Üskürdarda kalmaya devam ediyorsunuz. Tepki verdiğim için konuyu açtım zaten cidden sorununuz var sanırım. Rica etsem konuyu yine okurmusunuz

Olması gereken bu tabiki ama dediğim gibi onlar hala eski devir gibi yaşamaya devam ediyorlar

Bakin adam evden kacip yurtdisinda kafa dinliyor. Derdi para degil, paraniz varmis zaten. Belliki orada bekar hayati yaşıyor. Yarin ayrılmaniz gerekirse esinizin ailesi asla yaninizda olmayacak. Hatta dogunun bagrindan kopup gelen birisi olarak sunuda soyleyeyim torun evlattir, gelin ise el kizidir. Cocuklari birak git diyecekler size. Kendi ailenizden destek isteyin, calisip para kazanmaya baslayin. Kocanizin yarın yurtdisindan boy boy cocuk getirmeyeceginin garantisi var mi? O zaman ne yapacaksiniz?

Sizin o güzel (!) fikriniz sizin olsun:)
Konuyu anlamak yerine hayal ürettiğiniz için anlamamAnıza şaşırmadım elbette
Herkese sürekli konuyu anlamadınız işte anlamadınız deyip duruyorsun. Bu kadar insan aynı şeyi anladığına göre acaba problem bizde olmayabilir mi?

Bakın bunların hepsinin farkındayım bunun için yani dediklerinizi uygulamaya çalıştım ve bunlar için çok savaşlar verdim anlatırsam sayfalar yetmez. Yani her şeyi denedim ama herşeyi. Ve ailesinin böyle sizin gibi diyeceğinede adım gibi eminim haklısınız ama arkamda kimse yok

Herkese sürekli konuyu anlamadınız işte anlamadınız deyip duruyorsun. Bu kadar insan aynı şeyi anladığına göre acaba problem bizde olmayabilir mi?
Toplu anlamamış olabilrmisinz?
Lakin problemin ve hatamın farkındayım. Ve bunu konuşarak hallettik kapattık konuyu. Ama burda ki konu anlamanız için söylüyorum (!) çocuğu ben mi eşim mi istiyor değil.
Madem eşim çocuk istiyor yurt dışına gidiyor tedaviyi de istediği halde yarıda bırakıyor. Tepki verdim bu tepkimde haklımıyım sorusu ve konusuydu. Anlamdıydanız tekrar okuyun

Kendi aileniz destek olmuyor mu?

Tüp bebek tedavisi yaptırdığımızı tam olarak konunun neresinden uydurdunuz
Tüp bebek ilaçlarının çok pahalandığından hatta bulunamadığından bahsediyorlardı topiklerde. Adam sırf tedavi için yine gitmek zorunda yurtdışına çalışmaya.

Çocuk istemeyen birine neden zorla çocuk yapmaya çalışıyorsunuz ben onu anlamadim

Toplu anlamamışız

Sana bir tavsiye. Arkadaşların dediği gibi çocuk yapmayı değil çalışmayı düşün. Kocanın yurtdışında çalışmaya ayrı bir isteği var. Karşına her şey çıkabilir heeeer şey. Kocan olmadan kocanın ailesinin boyunduduğundan çıkmalısın. İlerde kaybettiğin vakit için çok pişman olacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…