Yurt dışına çalışmaya giden eşim ve sorunlarım lütfen fikir verin

Çocuğu zaten eşim istiyor ben istemiyorum o yüzden kızıyorum zaten hem tedavi yaptırıyor hemde yarıda bırakıyor diyr
İnanmadım nedense. Adam zaten yurtdışında çalışıyor. Kendi yokken bu çocuğu nasıl isteyecek. O gelmeden 2 çocukla hsg falan çektirdim diyorsunuz yanlış anlamadıysam bu da sizin istediğiniz anlamına geliyor. Sadece burda tepki alınca o istedi dediniz

Bu arada hem oğlum hem kızım var çok şükür.4 yıldır kardeş istiyoruz

çocuğu o istiyor

bende bu mantıkla istemiyorum zaten ama karşımdaki istiyor
Caresiolmayancare utanmaz arlanmazsın, mevcut kızın 4 oğlun 5 yaşındaymış. 4 yıldır kardeş istiyoruz yazdın yukarda diğer konularda klomen ovitrele kovalıyorsun. şimdi de eşim istiyor, ben istemiyorum, o istiyora çevirdin konuyu.
sen çok zeki sanıyorsun kendini ama acınası haldesin çocuk yapıp adamı eve bağlayacağını sanıyorsun ama adamı zaten 2 çocukla bağlayamamışsın. O yüzden kır dizini otur kaynananla.

Çocuğu zaten eşim istiyor ben istemiyorum o yüzden kızıyorum zaten hem tedavi yaptırıyor hemde yarıda bırakıyor diyr

Siz damızlık mısınız? Ne demek çocuğu ben istemiyorum. Kafanıza silah dayayıp mı götürüyor sizi tedaviye? Daha kendi çocuğunuz kendi bedeniniz üzerinde söz hakkınız yok. Sonra eşinizden saygı bekliyorsunuz çok beklersiniz bu gidişle

Hadsiz terbiyesiz bu kadar kurcaladıysan yazdıklarımı bu sayfada yorum yazdım onada bak. Başta kaygılı olduğum için istediğimi söyledim eşime onun ısrarıyla devam ediyoruz tedaviye. Umarım hakkımda ne hale düşünüyorsan başına gelsin. Defol git sorumdan

Haklısınız doğru

Hayır durumumuz iyi. Ev arsa var. Gitmesin diye değil. Öncesinde 7 ay zaten kaldı orda artık ihtiyacı yok paraya
Acaba orada gonul iliskisi mi var? İhtiyaci olmadigi halde gitmek istemesi giderken sizi kucuk bebek +2 cocukla buraya eliniz kolunuz bagli kitlemesi fln bana sanki orada baska bir hayati varmis gibi geldi.

Neden yalan söyleme ihtiyacı duyayım. Eşim eve gelene yakın git doktorla görüş ne gerekiyorsa yap dedi. O gelene kadar benle olan işlemleri yaptım. Kimden korkucam

Acaba orada gonul iliskisi mi var? İhtiyaci olmadigi halde gitmek istemesi giderken sizi kucuk bebek +2 cocukla buraya eliniz kolunuz bagli kitlemesi fln bana sanki orada baska bir hayati varmis gibi geldi.
Valla neden olmasın olabilir bilmiyorum

eşime dedim ki bu tedavi çözümlenene kadar yakın yerlerde çalış gelip gidersin tedavi boyunca
Eşim eve gelene yakın hsg çektirdim 2 çocukla falan.
Ne tedavisi, bir de tedavi mi oluyorsunuz bebek için? İki çocuğunuz varmış zaten. Adam demek ki daha çok kazanıyor ve ara ara gidecek. Kime güveniyorsunuz 3. çocuk için, farzedin hastalandınız eşiniz yurt dışında. Bu sefer 3 çocukla mı gideceksiniz hastaneye? Çok mantıksız birisiniz kusura bakmayın. Çocuklara kardeşi eşiniz de istiyor mu? Şimdi bile 2 çocuk babasından uzak kalıyor, bebeğiniz babasını tanımadan mı büyüsün?

Şuan hayat dursa 10 yıl hayatı idame ettirecek güç var. Ayrıca Türkiye de gayet iyi para kazanabilir

Hadsiz de sensin terbiyesiz de.
o nasıl beddua yahu

yalan ya aslında tam aksi eşi istemiyor bizimki tintin 2 çocukla hsg çektiriyor, klomen ovitrelle okumuş buradan adam gelmeden randevu alıyor doktordan.
Çocukla eve bağlama yapcak kendince kaynanayla yaşıyor adam dönsün memlekete ayrı eve çıkma planı yapıyor.

Haklı mıyım diye sormuşsun bir yerde.
Cevap veriyorum haksızsın. Zorla çocuk yapıyorsun. Adamın istediğini asla düşünmüyorum. Problemli bir evliliğin var. Adam sana saygı duymuyor senle ortak karar vermiyor. Kafasına göre iş yapıyor sen de 3. Çocuğu yapıp eve bağlamayı düşünüyorsun belli ki ama evde 2 çocuk var düşünse onları düşünür. Adam yurtdışında kalmak istese gelmese elinde 3 çocukla ne yapacaksın? Kaldı ki biri bebek.
Bir bebekle boşandım erkekler ne çocuk umursuyor ne aile. 2 çocuk büyütmüşsün ne güzel Allah hem kız hem erkek nasip etmiş sağlıkla. Artık kendine odaklan. Kurslara git kendini geliştir işe gir.
Çocuk da çocuk yani maddi durumda yok. Tek beze 600 lira veriyorum her ay.

Neden yalan söyleme ihtiyacı duyayım. Eşim eve gelene yakın git doktorla görüş ne gerekiyorsa yap dedi. O gelene kadar benle olan işlemleri yaptım. Kimden korkucam
E o bakmayacak nasılsa, para göndermek dışında bişey yapacağı yok ki. O çeneniz kapansın diye yapıyor. Madem bu kadar istiyorsun al sana çocuk diyor. Siz uğraşacaksınız o çocuklarla. Ona göre hava hoş.

Daha para göndereceği de garanti değil ki katip. Yollamazsa ne yapacak boşanamam da diyor. İyi cesaret valla

Çok ama çok afedersiniz
Bizim buralarda şey derler ;
Ayranı yok içmeye .......gerisini bilirsiniz.Hobi olarak yapıyorsanız çocuk değil de başka şeylerde hobilerinizi gelistirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…