- Konu Sahibi Caresiolmayancare
-
İnanmadım nedense. Adam zaten yurtdışında çalışıyor. Kendi yokken bu çocuğu nasıl isteyecek. O gelmeden 2 çocukla hsg falan çektirdim diyorsunuz yanlış anlamadıysam bu da sizin istediğiniz anlamına geliyor. Sadece burda tepki alınca o istedi dedinizÇocuğu zaten eşim istiyor ben istemiyorum o yüzden kızıyorum zaten hem tedavi yaptırıyor hemde yarıda bırakıyor diyr
Bu arada hem oğlum hem kızım var çok şükür.4 yıldır kardeş istiyoruz
çocuğu o istiyor
bende bu mantıkla istemiyorum zaten ama karşımdaki istiyor
Konu acip duracakŞaka misiniz sizin görüşünüze varliginiza saygı bile duymayan adama 3. Cocugu vereceksiniz bir de. 2 çocukla tek basima usg çektirdim diyorsunuz. 3 çocukla tek başınıza ne yapacaksınız?
Çocuğu zaten eşim istiyor ben istemiyorum o yüzden kızıyorum zaten hem tedavi yaptırıyor hemde yarıda bırakıyor diyr
Haklısınız doğruSiz damızlık mısınız? Ne demek çocuğu ben istemiyorum. Kafanıza silah dayayıp mı götürüyor sizi tedaviye? Daha kendi çocuğunuz kendi bedeniniz üzerinde söz hakkınız yok. Sonra eşinizden saygı bekliyorsunuz çok beklersiniz bu gidişle
Acaba orada gonul iliskisi mi var? İhtiyaci olmadigi halde gitmek istemesi giderken sizi kucuk bebek +2 cocukla buraya eliniz kolunuz bagli kitlemesi fln bana sanki orada baska bir hayati varmis gibi geldi.Hayır durumumuz iyi. Ev arsa var. Gitmesin diye değil. Öncesinde 7 ay zaten kaldı orda artık ihtiyacı yok paraya
Neden yalan söyleme ihtiyacı duyayım. Eşim eve gelene yakın git doktorla görüş ne gerekiyorsa yap dedi. O gelene kadar benle olan işlemleri yaptım. Kimden korkucamİnanmadım nedense. Adam zaten yurtdışında çalışıyor. Kendi yokken bu çocuğu nasıl isteyecek. O gelmeden 2 çocukla hsg falan çektirdim diyorsunuz yanlış anlamadıysam bu da sizin istediğiniz anlamına geliyor. Sadece burda tepki alınca o istedi dediniz
Valla neden olmasın olabilir bilmiyorumAcaba orada gonul iliskisi mi var? İhtiyaci olmadigi halde gitmek istemesi giderken sizi kucuk bebek +2 cocukla buraya eliniz kolunuz bagli kitlemesi fln bana sanki orada baska bir hayati varmis gibi geldi.
Cevap vermeyin sizdeKonu acip duracak
eşime dedim ki bu tedavi çözümlenene kadar yakın yerlerde çalış gelip gidersin tedavi boyunca
Ne tedavisi, bir de tedavi mi oluyorsunuz bebek için? İki çocuğunuz varmış zaten. Adam demek ki daha çok kazanıyor ve ara ara gidecek. Kime güveniyorsunuz 3. çocuk için, farzedin hastalandınız eşiniz yurt dışında. Bu sefer 3 çocukla mı gideceksiniz hastaneye? Çok mantıksız birisiniz kusura bakmayın. Çocuklara kardeşi eşiniz de istiyor mu? Şimdi bile 2 çocuk babasından uzak kalıyor, bebeğiniz babasını tanımadan mı büyüsün?Eşim eve gelene yakın hsg çektirdim 2 çocukla falan.
Şuan hayat dursa 10 yıl hayatı idame ettirecek güç var. Ayrıca Türkiye de gayet iyi para kazanabilirNe demek ihtiyacı yok ?
Ev barınma ihtiyacınız için gerekli.
Para da geçinmeniz için.
2 çocugunuz var, bunların hayatlarını idame ettirmeleri için evin duvarlarını kaşıkla sıyırıp yedirmeyeceksiniz.
Tamam ben ikna oldum siz yapın 4-5.Şuan hayat dursa 10 yıl hayatı idame ettirecek güç var. Ayrıca Türkiye de gayet iyi para kazanabilir
Hadsiz de sensin terbiyesiz de.Hadsiz terbiyesiz bu kadar kurcaladıysan yazdıklarımı bu sayfada yorum yazdım onada bak. Başta kaygılı olduğum için istediğimi söyledim eşime onun ısrarıyla devam ediyoruz tedaviye. Umarım hakkımda ne hale düşünüyorsan başına gelsin. Defol git sorumdan
yalan ya aslında tam aksi eşi istemiyor bizimki tintin 2 çocukla hsg çektiriyor, klomen ovitrelle okumuş buradan adam gelmeden randevu alıyor doktordan.Siz damızlık mısınız? Ne demek çocuğu ben istemiyorum. Kafanıza silah dayayıp mı götürüyor sizi tedaviye? Daha kendi çocuğunuz kendi bedeniniz üzerinde söz hakkınız yok. Sonra eşinizden saygı bekliyorsunuz çok beklersiniz bu gidişle
E o bakmayacak nasılsa, para göndermek dışında bişey yapacağı yok ki. O çeneniz kapansın diye yapıyor. Madem bu kadar istiyorsun al sana çocuk diyor. Siz uğraşacaksınız o çocuklarla. Ona göre hava hoş.Neden yalan söyleme ihtiyacı duyayım. Eşim eve gelene yakın git doktorla görüş ne gerekiyorsa yap dedi. O gelene kadar benle olan işlemleri yaptım. Kimden korkucam
Daha para göndereceği de garanti değil ki katip. Yollamazsa ne yapacak boşanamam da diyor. İyi cesaret vallaE o bakmayacak nasılsa, para göndermek dışında bişey yapacağı yok ki. O çeneniz kapansın diye yapıyor. Madem bu kadar istiyorsun al sana çocuk diyor. Siz uğraşacaksınız o çocuklarla. Ona göre hava hoş.
Çok ama çok afedersinizMrb eşim 7 ay önce Sırbistana çalışmaya gitti gitmesin diye söyledim çok uğraştım türkiyede başka şehirlerde çalışmasını söyledim hatta abileri bile istemiyor gitmesini..benim bu konulara karışmaya hakkım olmadığını bağıra bağıra kırıcı sözlerle hep söyledi. Neyse 2 3 haftadır geldi 7 ay çalıştı. Bu arada hem oğlum hem kızım var çok şükür.4 yıldır kardeş istiyoruz çocuklara doktor erken menapoza girme riski olduğumu söyledi bebek konusunu ertelemeyin dedi. Eşim eve gelene yakın hsg çektirdim 2 çocukla falan. Klomen kullandım neyse eşime dedim ki bu tedavi çözümlenene kadar yakın yerlerde çalış gelip gidersin tedavi boyunca kabul etti tabiki dedi. Dün akşam telefon geldi Sırbistan da 1.5 yıl iş var. Eşim kabul etti ve salı günü gidiyor ben konuşmak istemedim konuyu uyucam dedim. Şimdi nasıl tepki koymalıyım. Haksızmıyım? Ne demeliyim boşanamam maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?