yurt dışında essay sorunu acil bakın lütfen :(

Icim sisti izgu.

Universite hocalarinin kendilerine gore yontemleri var. Hepsi tarayicidan gecirmiyor. Odevde tutarsizlik varsa yani bir paragrafla oteki paragraf arasinda fark varsa suphelenip arastirabilir. Kimi ogretmenin de suphelenmese de arastirmak genel huyudur.

Bu tur odevler ogrencilere arastirsinlar diye veriliyor , o yuzden arastirip ornek koymak sorun degil ama kaynak gostermeyince cumleleri degistirse dahi plagiarism e giriyor. O yuzden arkadasinin isi sansa kalmis. Belki kurtaracak ama bu arkadasinin yaptigi yanlisi degistirmiyor tabi.

"Plagiarism". Okulda buyuk suctur.
Her derste bas bas bagirirlar, sakin plagiarism yapmayin, cezasi kotu olur, direk kalirsiniz diye. Arkadasin cok akilli gecinmis, ama sokmez, anlasilir.
Arkadasin madem alinti yapacakmis, referans verseymis, hatta kendi cumlesiyle bile baskasinin yazisini aciklamak icin referans belirtmesi gerekiyor. Yazisi taranirsa rahatlikla anlasilir. Ve gereken yapilir.

Hadi gecmis olsun. Malesef herseyin bir bedeli vardir. Isin kolayina kacacagina herkes gibi cabalasaydi. O essay'ler icin gecemi gunduzumu harciyorum ben.

yazı tarama sistemi turnitin değilmi ? ona zaten yüklemiş hoca da ona yükleyin sorun yoksa getirin demiş...bir şey çıkmamış onda ayriyetten bir tarama sistemi daha varmı ?

benımde şisti valla arkadaşın derdiyle dertlenmek bu olsa gerek hayırlısı olsun her şerde bir hayır vardır yapmış bir hata işte

Yurtdışından bahsediyoruz şu an.

benımde şisti valla arkadaşın derdiyle dertlenmek bu olsa gerek hayırlısı olsun her şerde bir hayır vardır yapmış bir hata işte

Pacayi kurtarsa dahi onun bu vicdan azabini cekmesi gerek. En azindan bunu cekecegi cezanin amortisi olarak dusunsun.

Pacayi kurtarsa dahi onun bu vicdan azabini cekmesi gerek. En azindan bunu cekecegi cezanin amortisi olarak dusunsun.
ya zaten keşke hiç gitmesey di ya off bu sterse çekilirmi yani tezmiş essayimiş üstüne para verseler bana gitmem o stresi çekmem , turkıyede memur ol yeter işte

yazı tarama sistemi turnitin değilmi ? ona zaten yüklemiş hoca da ona yükleyin sorun yoksa getirin demiş...bir şey çıkmamış onda ayriyetten bir tarama sistemi daha varmı ?

Biz onu kullanmiyoruz.
Safe assign kullaniyoruz. Hoca onu yanlislikla plagiarism yapmis olmayin diye der. Hani varsa birsey, duzeltin diye. Istedigin gibi hile yap, calinti yap, ama sorun yoksa kurtardin anlamina gelmiyor o. Hoca malesef guvenmis arkadasiniza. Ama ben de ortaya cikmasi taraftariyim ne yalan soyleyeyim. Calinti yapana kadar hocaya durumu anlatabilirdi. Ve bircok hoca bunu anlayisla karsilar, ben de birkac kere hocalardan fazla zaman rica ettim. Arkadasiniz resmen tembellik yapmis, hocasini aptal yerine koymus. Baska birsey degil.

Son düzenleme:
oda farkında zaten nasıl böyle bir hata yaptı geri alabilse keşke o panikle yollamış nasıl akıl edemez ya birde turnitinde de birşey çıkmayınca haliyle sorun yok zannetmiş tek hatası o iki üç örnegi referansını göstermememsi yoksa kendi cümlelelri de var, hoca anlamaz gibime geliyor benım , kolaydan anlıyorlarmı siz daha iyi biliyosunuz sanırım

Yazdiklarinizdan, ben de hocanin anlamayacagini dusunuyorum acikcasi. Hoca ogrencilere guvenip de plagiarism kontrolunu onlara birakarak kendisinin ekstra kontrol yapmayacagini belli etmis. Ancak suphelenirse arastirir. Hele bir de arkadasinin Ingilizcesi bellidir. Sonucta yabanci. Kopya aldigi kisinin cumleleri arkadasinizinkine benzemiyorsa suphe ceker. Onda da arastirabilir.

Ya canım arkadaşın tezi parçalara ayırmış,araya kendi cümlelerini eklemiş cümlelerin yapısını değiştirmiş,dikkatli pinpirik bir hoca anlar.

Ya canım arkadaşın tezi parçalara ayırmış,araya kendi cümlelerini eklemiş cümlelerin yapısını değiştirmiş,dikkatli pinpirik bir hoca anlar.
kendi ingilizce hocasına göndermiş essayi çok güzel yazmıssın aferin demiş hoca begenmiş yani herhangi bir kopukluk yok essayide onu geçtim yazı taramasından da bişey cıkmamış keşke çıksaydı yollanamazdı ya ilginç yani bu tarama sistemleri çıkarması lazım başka bir tarama sistemi daha denedi onda da çıkmadı sorun

Ne diyim istiyorsun anlamadım seni kırmak istemem ama ben yakalanmasını istiyorum,kulağına küpe olur.Emek hırsızlığı yapıp not almak bu kadar kolay olmamalı,benim de essayimin silindiği oldu,ek süre istedim,tekrardan yazdım,zaten hocaları anlayışlı birine benziyor..500 sayfalık tezden cümle ayıklayıp değiştirene kadar,kaynaklardan yeni essay yazmak daha kolay..

Arkadasiniz yuzsuzmus kusura bakmayin da.
Baska bir hocadan da takdiri kendi yazisiymis gibi gurur duya duya almis yani. Pes dogrusu. Bu kadar ugrasacagi varsa yeniden yazmakla ugrassaydi keske. Simdi de agliyormus. O sonuna agliyordur, pismanligina degil. Yine olsa yine yapar mi acaba, yoksa ders cikardi mi bundan, ben onu merak ettim.

yakalanırsa okadar emeği boşa gidicek inşallah yakalanmaz zaten pişman oldu olacagı kadar hayırlısı olsun hakkında

valla halini görseniz anlarsınız çok pişman cahilliğene geldi işte birdaha tövbe zaten yapmaz eger anlamazlarsa

emek vermemiş kii
oraya gidene kadar bir sürü sınavdan geçti ingilizce vs. bir tek hatayı orda yaptı oda kendi yazısı silindiği için yoksa kendi yazısını gönderecekti zman kısıtlı ne yapsam diye panikten bu duruma düşmüş , yazı taraması da aldatmış onu tabi çıksaydı yollamazdı

O kadar toz kondurmuyorsunuz ki yurtdışında olmasa kendinizden bahsettiğinizi sanacağım. Arkadaşının her zaman yanında olmak güzel de, haksızlığına bahane bulmayın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…