Birden o ne yaw dedim. Meğerse aynı resmi seçmişiz...Bence hic o islere kalkisma
Ülkenin gidişatı.Hangi anlamdw kötü ve neresi tam olarak kötü?
Bu ulkede gun gectikce yasayamaz oluyoruz. Gun gectikce daha cok ortadogu ulkesi olacagiz.
Gidin. Guzel hayatlariniz olsun.
Ülkenin bir 5 yil sonraki hali hic de oyle 'ay ülkem gibisi yok' minvalinde olmayacak. Maalesef azicik öngörüsü olan herkesin bildigi ama sesli dile getiremedigi gercek bu.
Gidin. Benim meslegim gitmeye uygun olsaydi sanirim 1 saniye durmazdim. Siz gidin bizim yerimize de 'insan gibi' yasarsiniz.
biz suan tatilde avrupa ülkelerinin birindeyiz harika bi yer burası yaa cennet cennet insanlar saygılı herkez birbirine yol veriyo evler dublejs genis bahceler barbeku partileri cafeler mekanlar veee eyfellll harikaaaaMerhabalar
Bir yıldır kafam çok karışık,benim ve 3,5 yaşında ki kızımın pssaportu var istediğimiz Ab ülkesine gidebiliriz.Eşimin evraklarını yapmadığımız için o şuanda bu haktan yararlanamıyor.
Konu benim temelli olarak Belçikaya yerleşmek istemem ,eşim sıcak bakmıyor .Dil bilmediği yabancı bir ülke ürkütücü geliyormuş.Sizlerin yorumlarıni bekliyorum siz olsanız nasıl düşünürdünüz?
oooo hele senin imkanın varmıs valla hic durma avrupanın her yeri güzel ama en önemlisi insan haklaır yasam özgürlük fırsatın varsa kac arkana bakma benceeMerhabalar
Bir yıldır kafam çok karışık,benim ve 3,5 yaşında ki kızımın pssaportu var istediğimiz Ab ülkesine gidebiliriz.Eşimin evraklarını yapmadığımız için o şuanda bu haktan yararlanamıyor.
Konu benim temelli olarak Belçikaya yerleşmek istemem ,eşim sıcak bakmıyor .Dil bilmediği yabancı bir ülke ürkütücü geliyormuş.Sizlerin yorumlarıni bekliyorum siz olsanız nasıl düşünürdünüz?
Merhabalar
iste istedigim hayat tebrik ederimBelcikada yasayan biri olarak yazmak istiyorum
Ne Almanya ne Ingiltere Belcikadan daha iyi degil ...
Belcika Avrupanin en iyi olanak saglayan ulkesinden birisi (Luksemburgdan sonra)
27 yasindayim calisiyorum kizimla tek yasiyorum evimide aldim arabamda var
sene 1 Turkiyeye tatilede geliyorum herhaftasonu gezmemden geride kalmiyorum
avrupa artık eskisi gibi değil ırkçılık çok arttı yani bunları bilerek gidin.
iş güç durumunuz nedir yaşama alışacak mısınız vs bunlar önemli ama ırkçılık arttı sokak ortasında türk diye dayak yiyenler var.
ben ben benn nasıl yerlesebilirim bloglarsa sürekli okuyorum evlenme ve sirket davetiyesi dısında is yeri acarak mı oturum alınıyo en dusuk bi isletme ne kadar tutar meselaaCanim eger bi sorun olursa bana ozelden yazabilirsin
Oturum izni olsun kayit olsun vs vs
Ben yabancilar burosunda calisiyorum :)
Bende yillardir yurtdisindayim.Banada gitmeyin cok Zor demislerdi.cok ok lay alistim.Dil olmayinca is konusunda cok zorlandim ama basarili oldum sonunda.Esimle elele verip cok guzel seyler yaptik.cocugum cok guzel bir meslek Edindi.simdi arkama donup baktigimda iyiki gelmisiz diyorum.En azindan kadin olarak insan gibi yasiyorum.kimse kadin oldugum icin rahatsiz etmiyor.Bazi arkadaslar irkciliktan bahsetmisler.Peki Turkiyede irkcilik yokmu?Hala kurtmus,aleviymis,lazmis VS diye ayirmiyormuz birbirimiziMerhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?