Yurtdışında Çalışmak vs Türkiye’de Çalışmak

Hesap isteme benden buz gibi soğurum senden
Prf Dr Yapay Zeka Uzmanı Portakalsevgisi
Sen naptın yav keşke demeseydin şimdi öyle ağırına gidicek kızın :)

Gitmez yav
Herkesin farklı işte demek ki isteği, babam mı o benim hep beslesin, babam bile beslemiyor beni artık
Bir de ben ödersem benim de sözüm geçer

yeni nesil kadin erkek esitligini hesap odeme esitligi olarak goruyo cunku
Yeni nesil derken hangi jenerasyonu kastediyorsun? Benim çıktığım Türk erkekleri hep ödüyordu genelde, Türklerle çıkan kız arkadaşlarım da öyle olduğunu söylüyor. Batı Avrupalı/Amerikan/Avustralyalılarda yaygın bu eşit ödeyelim düşüncesi, Türklerde pek görmedim.

Hesap ödeten adamdan bir halt olmaz, direkt çiz üstünü. Ama Türk erkekleri öder genelde, sana nasıl denk gelmiyor?
Ya ben bu haftasonu şu ilişki koçu gibi birleye gittim kanaati ben tak diye hesaba atlıyormuşum adamlarda aaa portakal teşekkür ederiz diyorlar :/

Yok yok öyle değil hesabın tamamını ben ödedim adam kendi payını ödemiyor bizim evin yerini sordu işte Ankara’da ailem iyi bir semtte oturuyor oooo iyi iyi dedi ahahah

Bende cimrileri öekiyorum

Sadece başlığa bakıp cevap veriyorum
Yurt dışında çalışmak kesinlikle
Özellikle gittiğin yer Avrupa ülkesi ise

ben ingiliz vatandaşıyım arada gidip oradaçalışıyorum .şu an türkiyedeyim. ingilterede londrada yaşadım kira lar çok yüksek . gıda türkiyeye göre baya ucuz. zaten ev deil oda kiralayabiliyorsun haftada 200 sterlin filan, yada 1+1 studyo . onun içinde haftada min 300 sterlin en az gözden çıkarman lazım. gidip gelmek sorun deil pegasus la biletler tek yön 400 lira filan ama christmas ve yaz tatilinde 3e katlar. önceden erken rezv yaparsan ucuza gelir. yazılım sektörünü bilmem ama londrada yaşarsan kuzey londra hep türk tür. haringey green lanes vs sanki istanbulda hatta antep veya diyarbakırda yaşıyor gibi hissedersin çünkü yüzde 60 ı kürt ve ya doğuludur. ama iyi insanlardır. ben severim .. türklerden uzak yaşayım dersen west london a git derim en elit pahalı yerdir zenci bile tektüktür. yani sonuçta kariyer anlamında bence ingilterede yaşa sık sık da aileni görürsün burda bi nane yok hamile kalsan işten atarlar benim görümcemi işten attılar çocuk doğurdu ara ara izin alıyordu diye. hemde 7 yıldır çalıştığı şirket. orda olsa yapamaz yaptırımlar çok fazla . zaten haksız yere işten çıkaramaz burda kaşının altında gözün var işten atılıyorsun bazı patronlar çok acımasız

ben 27 yaşındayim
benim yaslardan basliyo 26 25 24... diye gidiyo

arada yasini basini almis cimri cani cebinde insanlar da oluyo 30 lu 40 li yaslarda

arkadaslarimin baslarina gelmisti bi kac kez

ama bu gorece genc erkekler daha bi ilgincler. konusup sohbet ettiginizde cok degisik fikirleri var.

yurt dışını hic bilmiyorum ama

19 yaşındayım, hiç hesap ödemedim. Karşılaştığınız tipler şaşırttı beni.

Yok yok öyle değil hesabın tamamını ben ödedim adam kendi payını ödemiyor bizim evin yerini sordu işte Ankara’da ailem iyi bir semtte oturuyor oooo iyi iyi dedi ahahah

İlk buluşma mıydı? Teklif etmedi mi?
Ya bence ilk buluşmalarda iki taraf da teklif etmeli sonra o an karar verilebilir, çabuk yargılama derim.
Sonra zaten paranın lafı bile olmamalı yani, bi o öder, bi sen ödersin

İşte kendi payını da bana ödetti Kırşehirli çocuk çok övüyordu memleketini de kadınlara saygı duyuluyor diye kendisi tam tersi bir örnek

kusuratla ugrastirmamis iste seni yuvarlamis hesabi adam

ya 2016 da atandim maliyeye, evliydim atandigimda. bekar erkekler resmen pusuda ceylan bekleyen kedigiller gibiler.

benle ayni maasi alsin, memur olsun, hayat müşterek, herseyi ortak odeyip birikim yapalim. memur olsun ki isten cikarilma vb maasi teke indirecek durumlar cikmasin.

ama evin bütün islerini kadin yapsin, yemegi kadin yapsin, utuyu kadin yapsin, ücretsiz izne ayrilmasin calissin para sart bu devirde....

bu kulaklar neler duydu neler

eşitliği savunan erkekler bunlar hep tabiki

Mezun oldukları okulla nasıl bir bağlantı kurdun anlamadım. Maskülenlik okul eğitimiyle ilgili değil, biraz içten geldiğini biraz da kültürel olduğunu düşünüyorum ben.
Yok maaşsız adamlar değiller gani olur ya okumamışsındır maaşın olmaz filan öyle bir durum yok muhakkak üniversitede de ilişkileri olmuşyur

allah karsilastirmasin kuzum ya

insanin damarindan kanini cekerler para etse

cok sukur bana da denk gelmedi
Bana niye denk geliyor ( ağladım şu an cidden. Babam bana bir kuruş ödetmez, aman kızımın harcadığı gitmesin diye ama bende bişi istemiyorum onlardan çalışmaya başladığımdan beri etrafta erkekler sırtlan gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…