- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi PortakalSevgisi
-
Hesap isteme benden buz gibi soğurum senden
Prf Dr Yapay Zeka Uzmanı Portakalsevgisi
Sen naptın yav keşke demeseydin şimdi öyle ağırına gidicek kızın :)
Yeni nesil derken hangi jenerasyonu kastediyorsun? Benim çıktığım Türk erkekleri hep ödüyordu genelde, Türklerle çıkan kız arkadaşlarım da öyle olduğunu söylüyor. Batı Avrupalı/Amerikan/Avustralyalılarda yaygın bu eşit ödeyelim düşüncesi, Türklerde pek görmedim.yeni nesil kadin erkek esitligini hesap odeme esitligi olarak goruyo cunku
Ya ben bu haftasonu şu ilişki koçu gibi birleye gittim kanaati ben tak diye hesaba atlıyormuşum adamlarda aaa portakal teşekkür ederiz diyorlar :/Hesap ödeten adamdan bir halt olmaz, direkt çiz üstünü. Ama Türk erkekleri öder genelde, sana nasıl denk gelmiyor?
Yok yok öyle değil hesabın tamamını ben ödedim adam kendi payını ödemiyorTabii ki beklerim
Yetiş sen de arkadan çifte düğün yapalım
Ben hesabı ödemek istiyorum ya öbür türlü hep beni besliyor gibi gücü ona veriyormuşum gibi sinir oluyorum, elini falan itiyorum arada brrrst bi' bırak da ödeyelim kardeş diye
Bende cimrileri öekiyorumYeni nesil derken hangi jenerasyonu kastediyorsun? Benim çıktığım Türk erkekleri hep ödüyordu genelde, Türklerle çıkan kız arkadaşlarım da öyle olduğunu söylüyor. Batı Avrupalı/Amerikan/Avustralyalılarda yaygın bu eşit ödeyelim düşüncesi, Türklerde pek görmedim.
İşte kendi payını da bana ödetti Kırşehirli çocukyeni nesil kadin erkek esitligini hesap odeme esitligi olarak goruyo cunku
Hesaba atlaman tuhaf ama erkekler daha tuhaf, teşekkür etmeler falan. Erkeklerin sen istesen bile ödetmemesi gerekiyor.Ya ben bu haftasonu şu ilişki koçu gibi birleye gittim kanaati ben tak diye hesaba atlıyormuşum adamlarda aaa portakal teşekkür ederiz diyorlar :/
Sadece başlığa bakıp cevap veriyorumArkadaşlar merhaba, ya ben yurtdışında çalışmakla Türkiye’de kalmak arasında gelip gidiyorum. En büyük nedende ailem. Yani inanılmaz iyi bir iletişimimiz var ve anne babamla zaman geçirmekten çok mutluyum. Ammavelakin, kariyer anlamında yurtdışı çok verimli olur diye de düşünüyorum. Birde ortam açısından. Türkiye’de çok fazla çirkef insana denk geliyorum ve hepsi de şirinlik muskası görünüyor, eğitim için yurtdışında bulunmuştum bir tane bile böyle tipe ne stajda ne okulda denk gelmemiştim, bu insanları bizim ülkeye toplamışlar sanırımAma aile deyince akan sular duruyor. Yani uzun süre onlarsız kalmak istemem, evde kendimi çok sevgi dolu ve huzurlu hissediyorum artı annemlerle çok güzel zaman geçiriyoruz. İş yerimden de memnunum ama bir adım öteye gidiyor mu kariyerim ondan emin değilim, iş arkadaşlarımda bu dediğim çirkef, art niyetli tiplerden değil, ama dediğim gibi sosyal ortamlarda çok denk geliyorum, ve oldukça sıkıldım bunlardan. Yurtdışında özellikle İrlanda/İngiltere’de yazılım alanında çalışanlardan fikir bekliyorum. Memnun musunuz ? Ne kadar sürede bir Türkiye’ye geliyorsunuz ?
Arkadaşlar merhaba, ya ben yurtdışında çalışmakla Türkiye’de kalmak arasında gelip gidiyorum. En büyük nedende ailem. Yani inanılmaz iyi bir iletişimimiz var ve anne babamla zaman geçirmekten çok mutluyum. Ammavelakin, kariyer anlamında yurtdışı çok verimli olur diye de düşünüyorum. Birde ortam açısından. Türkiye’de çok fazla çirkef insana denk geliyorum ve hepsi de şirinlik muskası görünüyor, eğitim için yurtdışında bulunmuştum bir tane bile böyle tipe ne stajda ne okulda denk gelmemiştim, bu insanları bizim ülkeye toplamışlar sanırımAma aile deyince akan sular duruyor. Yani uzun süre onlarsız kalmak istemem, evde kendimi çok sevgi dolu ve huzurlu hissediyorum artı annemlerle çok güzel zaman geçiriyoruz. İş yerimden de memnunum ama bir adım öteye gidiyor mu kariyerim ondan emin değilim, iş arkadaşlarımda bu dediğim çirkef, art niyetli tiplerden değil, ama dediğim gibi sosyal ortamlarda çok denk geliyorum, ve oldukça sıkıldım bunlardan. Yurtdışında özellikle İrlanda/İngiltere’de yazılım alanında çalışanlardan fikir bekliyorum. Memnun musunuz ? Ne kadar sürede bir Türkiye’ye geliyorsunuz ?
Yeni nesil derken hangi jenerasyonu kastediyorsun? Benim çıktığım Türk erkekleri hep ödüyordu genelde, Türklerle çıkan kız arkadaşlarım da öyle olduğunu söylüyor. Batı Avrupalı/Amerikan/Avustralyalılarda yaygın bu eşit ödeyelim düşüncesi, Türklerde pek görmedim.
19 yaşındayım, hiç hesap ödemedim. Karşılaştığınız tipler şaşırttı beni.ben 27 yaşındayim
benim yaslardan basliyo 26 25 24... diye gidiyo
arada yasini basini almis cimri cani cebinde insanlar da oluyo 30 lu 40 li yaslarda
arkadaslarimin baslarina gelmisti bi kac kez
ama bu gorece genc erkekler daha bi ilgincler. konusup sohbet ettiginizde cok degisik fikirleri var.
yurt dışını hic bilmiyorum ama
Yok yok öyle değil hesabın tamamını ben ödedim adam kendi payını ödemiyorbizim evin yerini sordu işte Ankara’da ailem iyi bir semtte oturuyor oooo iyi iyi dedi ahahah
Bilmem çirkinim herhaldeHesaba atlaman tuhaf ama erkekler daha tuhaf, teşekkür etmeler falan. Erkeklerin sen istesen bile ödetmemesi gerekiyor.
Ahahahhah ne tatlısınBilmem çirkinim herhalde
Bunlar ODTÜ inşaat ve yıldız teknik makine mezunuydu hani maaşsız adamlar değil anlamadım gitti :/Ahahahhah ne tatlısınFeminen tiplere denk gelmişsin bence, en kibar böyle söyleyebilirim
İşte kendi payını da bana ödetti Kırşehirli çocukçok övüyordu memleketini de kadınlara saygı duyuluyor diye kendisi tam tersi bir örnek
Mezun oldukları okulla nasıl bir bağlantı kurdun anlamadım. Maskülenlik okul eğitimiyle ilgili değil, biraz içten geldiğini biraz da kültürel olduğunu düşünüyorum ben.Bunlar ODTÜ inşaat ve yıldız teknik makine mezunuydu hani maaşsız adamlar değil anlamadım gitti :/
Yok maaşsız adamlar değiller gani olur ya okumamışsındır maaşın olmaz filan öyle bir durum yok muhakkak üniversitede de ilişkileri olmuşyurMezun oldukları okulla nasıl bir bağlantı kurdun anlamadım. Maskülenlik okul eğitimiyle ilgili değil, biraz içten geldiğini biraz da kültürel olduğunu düşünüyorum ben.
19 yaşındayım, hiç hesap ödemedim. Karşılaştığınız tipler şaşırttı beni.
Bana niye denk geliyorallah karsilastirmasin kuzum ya
insanin damarindan kanini cekerler para etse
cok sukur bana da denk gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?