- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #4.321
Canim benim hepsi aynı benim eşimde ilk transferde bir iki gün hazır yemek getirdi işlere sıra gelince bırak kalsın dedi . Morale sora gelince nasip dedi . Şimdi hem koşturuyor hevesle bekliyor ama bi işin ucunu da tutmuyor . Bazen her şerde vardır bir hayır diyorum nasip değilsede vardır bir sebebi . Cefasını çek sürsünler Sefa'sını .DilanBoran
valla tedaviye başladığım gün bile adam şoka girmişti korkudan galiba
niye hemen başladık neden evrakları verdin içeriye
şimdi dünyanın en mutlu insanı pozitifi. göreli ama bana hic destek olmadi bi toplama.gunu yanımdaydı oda uykulu olduğum için
transfer günü bile gelmedi yanımda yoktu
herşeye rağmen biz bi evlat vermek için çabalıyoruz da karşılığı nedense sıfır
pozitifi görene kadar sanki benim aldığım o kadar ilacın bi anlamı yoktu
toplamada 4 gün iki büklüm gezdim onun bi anlamı yoktu
cefasını biz çekiyoruz sefasina gelince bizden önce onlar sürüyor
Canim benim hepsi aynı benim eşimde ilk transferde bir iki gün hazır yemek getirdi işlere sıra gelince bırak kalsın dedi . Morale sora gelince nasip dedi . Şimdi hem koşturuyor hevesle bekliyor ama bi işin ucunu da tutmuyor . Bazen her şerde vardır bir hayır diyorum nasip değilsede vardır bir sebebi . Cefasını çek sürsünler Sefa'sını .
Hümeyra tesyzesiGentille ismi ne güzel prensesin ???
Hümeyra tesyzesi
Teyzeye teeze der :))
Diyorum ya yükleyeceksin hormonları bunlara bakalım nasılmış o zaman anlayacaklar da işte rabbim dağına göre veriyor canım . Biz anayız toprağız emeğiz biz biz yeşertiriz o toprağı . Rabbim bize bu mükafatı vermiş boş bol sevabımız olsun diye . Onlarda işte üstümüzden geçine dursunlar :) emek bizim sevap bizim onlarda verecekleri destekten mahrum etsin olsun be yapalım sabrını çekiyorsak rabbim verecek elbette mükâfatını . İnan bana biri bişey dese kızıma çok şımartıyorsun şöyle yapma böyle yapma diye . O benim kabul olmuş duam mükafatım diyorum onun bu bebekliğini çekemezden eğer benim analığım nerde kaldı . Sonrada oturup okuyorum tabi 3 yaş sendromu yok efendim neden böyle yapıyor diye araştırırken kendime diyorum al s n yaptın çek şimdidemekki hepsi aynı anacim bu erkeklerin:))))))
Sağol canım sana iyi uykular bende yatıyorum az kaldı zaten inşalah güzel haberlerle dönerizkızlar ben biraz uyumaya çalışcam yok sa sabah uyuya kalırım benim teste kalır valla
zaten zor ettim bugünü
Gentille dualarım seninle ablacım nolursun ne olursa olsun üzme kendini
demesi kolay biliyorum ama her zaman hayırlısı benim içinde sen dua et ihtiyacım var
yarın grsz kizlaaaaar
Canim anneligi o kadar guzel anlatiyorsun ki, seni okurken cok duygulaniyorum. Allah her isteyene anne olmayi nasip etsin. Umarim sen de yarin bize guzel sonuclar verirsin canim.Canımsın teşekkür ederim bende öyle umud ediyorum inşalalh test bozuktur inaşşah öyledir . Kızımla bağımız hamileyken başladı teyzesi . Sabahları bi kaşık Nutella yer oturup onu severdim . Elimle hafif bastırdığım yerde hareket ederdi tekmelerini vururdu . . Doğduğundan beri göğsümde Yaşar . Birlere olsun hiç birşeye sebebi onu kucağıma almayı ihmal etmedim . Anne geç dedi ama dilberdi 1 yaşında . Şimdi ise akşama kadar milyon kere anne anne der susmaz az bi sus ta kafam dinlendin desem vicdanımı affetmem. Kızım tıpkımın aynısı huyumuz suyumuz şeklimiz . Eşim der bu kadar olmadı imkansız . Diyorum kafamı karnımdan kaldırmadım ki kızım hep beni gördü bana benzedi normal yani :) . Bazen sinirlenince kızmışsam eğer o gece uyuyamam . Alırım hemen koynuma severim yatağından çıkarıp onuyurkwn çok sinirlenir pislik :) bu sefer ağlamasın diye yerine koyarım valla çok huysuz şimarık bi alem :)
Gunaydinnngünaydın kızlar
Günaydın canım kan vermeye gittinmi.günaydın kızlar
Günaydın canlar:) nasılsınız ?.......isallah bugün hepinize hayirlar getirir:)
Hala devammmm canim hatta suan yataktayim hic kalkasim yok yaaaa üsüyom bide gögüslerim cok fenaaaa üstüne yatamiyim okadar diyom ama olsun bebisim gelsinde ben herseye raziximmm allahin izniyle:)Gunaydın canımm. Sen nasılsın bugün esas? Titreme ve ter basması oldu mu yine gece?
selam kızlar
kan vermeye gittim doktorum boynuma sarıldı
hiç bireyden korkma dedi değerlerimi görmeden rahatlattı
6. ocak randevu verdi bebeği görmeye gel dedi
noel bayramı yüzünden geç göreceğiz(
Hersey yolunda gitsinde gec gör bebisim lütten bu kadar karamsar olma Isallah hersey güzel olcak canim benim:)selam kızlar
kan vermeye gittim doktorum boynuma sarıldı
hiç bireyden korkma dedi değerlerimi görmeden rahatlattı
6. ocak randevu verdi bebeği görmeye gel dedi
noel bayramı yüzünden geç göreceğiz(
Hala devammmm canim hatta suan yataktayim hic kalkasim yok yaaaa üsüyom bide gögüslerim cok fenaaaa üstüne yatamiyim okadar diyom ama olsun bebisim gelsinde ben herseye raziximmm allahin izniyle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?