- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #4.381
Cok güzel ama korkutucuda hep bi soru var kafandaaaa oldumuuuu olmadimi hakkimizda hayirlisi ne diyimmm:)Evet canım, 16-24 bu hafta vardiyası.
Beklemesi bile güzel değil mi, acabalar olsada kafanda gebe gibi hissetmek çok güzel.
Evet kuzumGentille hayırlı haberlerle gelir inşallah, yoksa da hakkında hayırlısı. Ne bizim, ne onun, ne de doktorların bu süreçte elinden birşey gelmiyor. Nasipten öte köy yok.
Oooohhh yarasinnnn cadiyaaaaaa:) daha besinci gündeyimmm oooo cok var tatlim:) iyiyim hicbir hissim yokkkkk hissizlestimmmm sadece onlarla konusuyorum bütün gün yanimda hussetmek istiyorummm kuzularimi allahim cok buyük:)daha iyim bugün, dün vitamin C bombasi yedikten sonra :)
Bugün tatli krizim tuttu sabahtan beri kekler pastalar
sen nasilsin hurisim, nekadar kaldi teste?
Oooohhh yarasinnnn cadiyaaaaaa:) daha besinci gündeyimmm oooo cok var tatlim:) iyiyim hicbir hissim yokkkkk hissizlestimmmm sadece onlarla konusuyorum bütün gün yanimda hussetmek istiyorummm kuzularimi allahim cok buyük:)
Çıktım ablam ütü yapıyorum
Selmaaa, benim ütülerde birikti, nefret ederim ütüden. Bir Selma’da bana lazım.Çıktım ablam ütü yapıyorum
Gönder gelsiiinnn.Selmaaa, benim ütülerde birikti, nefret ederim ütüden. Bir Selma’da bana lazım.
Allah razı olsun canım benim. Ev işini ve mutfak işini ver bana, ama ütü deme. Genç kızlığımdan beri nefret geldi. Evde 3 erkek vardı ve annem ütüye hiç karışmazdı. Abim bütün kıyafetlerini dener, ütülerini bozardı. Teyzeme giderdim, o da hiç sevmezdi ve ütülerini bana yaptırırdı. Onların sayesinde ütü benim kâbusum oldu. Şimdi lazım olanı ütülüyorum, diğerleri sepette bekler oldu. Ama tedavi zamanım gelince, herşeyi ütüleyip hiçbir iş bırakmıyorum. Yine toparlanma zamanım geliyor yani.Gönder gelsiiinnn.
Ben başlamak istemem ama başlayınca da evdeki herşeyi utuluyorum.
Benimde en sevmediğim ev işi çamaşırla uğraşmak bazen biriktirince gözümde daha da büyüyor oyuzden hemen getirip utuluyorum artık bide bu kurutma makinası herşeyi kiristiriyor atlet don ne varsa utuluyorum .Allah razı olsun canım benim. Ev işini ve mutfak işini ver bana, ama ütü deme. Genç kızlığımdan beri nefret geldi. Evde 3 erkek vardı ve annem ütüye hiç karışmazdı. Abim bütün kıyafetlerini dener, ütülerini bozardı. Teyzeme giderdim, o da hiç sevmezdi ve ütülerini bana yaptırırdı. Onların sayesinde ütü benim kâbusum oldu. Şimdi lazım olanı ütülüyorum, diğerleri sepette bekler oldu. Ama tedavi zamanım gelince, herşeyi ütüleyip hiçbir iş bırakmıyorum. Yine toparlanma zamanım geliyor yani.
Benimde en sevmediğim ev işi çamaşırla uğraşmak bazen biriktirince gözümde daha da büyüyor oyuzden hemen getirip utuluyorum artık bide bu kurutma makinası herşeyi kiristiriyor atlet don ne varsa utuluyorum .
Bende sevmiyorum kullanmayı ama kışın mecbur kullanıyorum yoksa kurumuyor çamaşırlar.Kurutma makinesi fazladan ütü çıkarmak dışında, kıyafetlerin formunuda bozuyor canım. Ama havlular kurutmadan çıkınca çok seviyorum, puf puf
Ben burdayim kizzzzz anamgilleerr aradi görüntülü bes saattir konusuyozzzzAyyy, yine gitmiş herkes. Kuaföre geldim, accuk bakım yaptırıp döneceğim.
Isallah tatlimmmm Isallah cadi kizinla bana dua et olurmu tatlimmm:)insallah cancazim, hersey güzel olucak unutma, bebislerimizi sallicaz sirayla :)
Maşallah can, 5 saat kısa kalmamış mıBen burdayim kizzzzz anamgilleerr aradi görüntülü bes saattir konusuyozzzzohhhhh ne güzel bakim yap tadini cikar canim benim
Yapma bacım, bırak dağınık kalsın tekniğini kullanSelmaal25 ayni yasemin gibi ütüddn nefret ederimmmmmmmmm nefretttt ohhhhhh on gün daha yapmicammmmmm
Oooooo bazen aciyom görüntüyü misafirler oluyoooo hep beraber muhbbet ediyozttt kuzenlerim toplaniyo kizkiza beni ariyilar bende görüntülü katiliyom aralarina alistik bazen acik birakiyom is güc bile yapiyommmm bi taraftanda laf yetistieiyomMaşallah can, 5 saat kısa kalmamış mıUzaklık çok zordur herhalde, düşünüyorumda ben yapamazdım , kuvvetli kadınlarsınız vesselam.
Şükür ki teknoloji varOooooo bazen aciyom görüntüyü misafirler oluyoooo hep beraber muhbbet ediyozttt kuzenlerim toplaniyo kizkiza beni ariyilar bende görüntülü katiliyom aralarina alistik bazen acik birakiyom is güc bile yapiyommmm bi taraftanda laf yetistieiyom
Canim sonucun iyi. Senin ki 3 gunde katlamis. Dedigin gibi 2-3 normal sayiliyormus. Insallah degerin daha cok artacak canim. Icin rahat etmezse cuma gunu tekrar yaptirabilirsin canim.selam hatunlar yeniden
ben iyi bi uyku çektim 2 saatlik uykunun üstüne :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?