Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Cok güzel ama korkutucuda hep bi soru var kafandaaaa oldumuuuu olmadimi hakkimizda hayirlisi ne diyimmm:) Gentille cok üzgündü evet elimizden gelen bisey yok isteee ne dersel diyelimmm toplamak zor oluyo negatifi görünce Isallah test bozuktur Isallah:)

daha iyim bugün, dün vitamin C bombasi yedikten sonra :)
Bugün tatli krizim tuttu sabahtan beri kekler pastalar

sen nasilsin hurisim, nekadar kaldi teste?
Oooohhh yarasinnnn cadiyaaaaaa:) daha besinci gündeyimmm oooo cok var tatlim:) iyiyim hicbir hissim yokkkkk hissizlestimmmm sadece onlarla konusuyorum bütün gün yanimda hussetmek istiyorummm kuzularimi allahim cok buyük:)

Oooohhh yarasinnnn cadiyaaaaaa:) daha besinci gündeyimmm oooo cok var tatlim:) iyiyim hicbir hissim yokkkkk hissizlestimmmm sadece onlarla konusuyorum bütün gün yanimda hussetmek istiyorummm kuzularimi allahim cok buyük:)

insallah cancazim, hersey güzel olucak unutma, bebislerimizi sallicaz sirayla :)

Gönder gelsiiinnn.
Ben başlamak istemem ama başlayınca da evdeki herşeyi utuluyorum.
Allah razı olsun canım benim. Ev işini ve mutfak işini ver bana, ama ütü deme. Genç kızlığımdan beri nefret geldi. Evde 3 erkek vardı ve annem ütüye hiç karışmazdı. Abim bütün kıyafetlerini dener, ütülerini bozardı. Teyzeme giderdim, o da hiç sevmezdi ve ütülerini bana yaptırırdı. Onların sayesinde ütü benim kâbusum oldu. Şimdi lazım olanı ütülüyorum, diğerleri sepette bekler oldu. Ama tedavi zamanım gelince, herşeyi ütüleyip hiçbir iş bırakmıyorum. Yine toparlanma zamanım geliyor yani.

Benimde en sevmediğim ev işi çamaşırla uğraşmak bazen biriktirince gözümde daha da büyüyor oyuzden hemen getirip utuluyorum artık bide bu kurutma makinası herşeyi kiristiriyor atlet don ne varsa utuluyorum .

Benimde en sevmediğim ev işi çamaşırla uğraşmak bazen biriktirince gözümde daha da büyüyor oyuzden hemen getirip utuluyorum artık bide bu kurutma makinası herşeyi kiristiriyor atlet don ne varsa utuluyorum .
Kurutma makinesi fazladan ütü çıkarmak dışında, kıyafetlerin formunuda bozuyor canım. Ama havlular kurutmadan çıkınca çok seviyorum, puf puf

Kurutma makinesi fazladan ütü çıkarmak dışında, kıyafetlerin formunuda bozuyor canım. Ama havlular kurutmadan çıkınca çok seviyorum, puf puf
Bende sevmiyorum kullanmayı ama kışın mecbur kullanıyorum yoksa kurumuyor çamaşırlar.
Aynen bi havlular yumuşacık gerisi pancar çorbası oluyor.

Maşallah can, 5 saat kısa kalmamış mı Uzaklık çok zordur herhalde, düşünüyorumda ben yapamazdım, kuvvetli kadınlarsınız vesselam.
Oooooo bazen aciyom görüntüyü misafirler oluyoooo hep beraber muhbbet ediyozttt kuzenlerim toplaniyo kizkiza beni ariyilar bende görüntülü katiliyom aralarina alistik bazen acik birakiyom is güc bile yapiyommmm bi taraftanda laf yetistieiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…