- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #4.401
Benimde icim gecmis:)selam hatunlar yeniden
ben iyi bi uyku çektim 2 saatlik uykunun üstüne :)))
İlk defa uyudum cok konuştum ondan kuzenlerımde konuştu benle bırı benı rüyasında görmüş üçüz oluyomuş benle doktıra gelip ultrasonda görüyomuşşşşş felannnn hayıtlara gelsın tabı buseyde dıyemedım işallah dedımHepten uykucu oldunuz çıktınız yahu, yalnız kalıyorum
Bilmiyorlar değil mi tedavini?İlk defa uyudum cok konuştum ondan kuzenlerımde konuştu benle bırı benı rüyasında görmüş üçüz oluyomuş benle doktıra gelip ultrasonda görüyomuşşşşş felannnn hayıtlara gelsın tabı buseyde dıyemedım işallah dedım
Hayır hiç kimse bilmiyo eşim ve benBilmiyorlar değil mi tedavini?
Malum olmuş demekkiHayır hiç kimse bilmiyo eşim ve ben
Bakarımmm kızzzzzz allahım nasıp etsın burda yardımcı isteme hakkım var hemşire geliyo üç ay üçüz olursa daha fazla hatta ayyyy işallah canım benımMalum olmuş demekkiüçüz hee.
Hurişin üçüzlerden sonraki hali
Bende bugün rüyamda hamil e oldugumu gördüm karnım o kadar büyük tu yürüyemiyordum.İlk defa uyudum cok konuştum ondan kuzenlerımde konuştu benle bırı benı rüyasında görmüş üçüz oluyomuş benle doktıra gelip ultrasonda görüyomuşşşşş felannnn hayıtlara gelsın tabı buseyde dıyemedım işallah dedım
Tabiki bakılır, o kadar bekledin uğraş verdin gelsin diye. Ama yardımcı varsa sorun yokBakarımmm kızzzzzz allahım nasıp etsın burda yardımcı isteme hakkım var hemşire geliyo üç ay üçüz olursa daha fazla hatta ayyyy işallah canım benım
Ayyyyyy işallah allahım duysun sesını canımıniçi işallahBende bugün rüyamda hamil e oldugumu gördüm karnım o kadar büyük tu yürüyemiyordum.
Inşallah senin haberini alıcaz.
Canim sonucun iyi. Senin ki 3 gunde katlamis. Dedigin gibi 2-3 normal sayiliyormus. Insallah degerin daha cok artacak canim. Icin rahat etmezse cuma gunu tekrar yaptirabilirsin canim.
Benimde icim gecmis:)
Malın artacak, sevineceksin Canım.Bende bugün rüyamda hamil e oldugumu gördüm karnım o kadar büyük tu yürüyemiyordum.
Inşallah senin haberini alıcaz.
İlk defa uyudum cok konuştum ondan kuzenlerımde konuştu benle bırı benı rüyasında görmüş üçüz oluyomuş benle doktıra gelip ultrasonda görüyomuşşşşş felannnn hayıtlara gelsın tabı buseyde dıyemedım işallah dedım
Ayyyyy işallah canımıniçi olsunda sayının önemi yokkkk :) yap tabı tatlımmm şimdiden eline sağlık:)amin insalllaaahhhh, saglikli olsunda ücüzde olur :) herseye raziyiz...cok güzel anneler olcaz insallah...
bende iste olmasam cok güzel uyurdum ayyy bugün fena uykum var yine, ama eve gidip yemek yapcam, söz verdim kendime :)
Şimdide ben uyuma moduna giriyorumYemek yaptım yedıkkk kocacımla o uyuma moduna gectıııı koltukta bendeeeee mutfagı topladım geldımmmmm kızlar nerdesınız
Öğlen uyumak cok iyi deil benı sersemletıyo tatlımmm bıde bikacgğndür bulanık görüyorum neden anlayamadımohh ohh dinlen yat sen ztn bebisler rahat etsin annesiiiii :)))
Amaaaaa dur dedıkodu yapcazzzzz burdaki kızları cekiştırcez acıkkkkkkŞimdide ben uyuma moduna giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?