Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

tam sana yazicaktimki bu son mesajinida gördüm, gözün aydin ilk olarak, hamis hatun.
Tekrar kan testi yapmazdim, ama kendi doktorun izinde sanirim, ben 6 ocagi beklemeden baska bi doktora giderdim.
kendi doktorun özel zaten, sigortadan bi yere gidebilirsin, veya yine özel olan baska bi doktora. Hesabima göre 29.12den itibaren kalp atisini görebilirsin. Keseyi daha öncede görebilirsin. :)
ama simdi bi oh de bakiyim, rahatla

İyide dün 180 demedin mi sen? Ben mi yanlış hatırlıyorum? 223 desen tamamda, 123?

Hesaplama tablosuna göre de normalmiş
2-3 güne bi katlanma olmuş
3.33 günde de normal sayiliyormuş
banada az geldi gibi oldu ama
doktorum gayet güzel oldugunu söyledi
hatta sekreter telefon da çığlık attı hamilesiniz diyeeee :)))
cuma felan bidaha kan veririm ins Allahin izniyle
sonuçta 15 senelik doktor sorun olsa söylerdi :))))

B bebekborn

tatlım haklisin aslında doktoruma göre 3 ocak ilk ultrson olacaktı ama noelden dolayı yokmuş
sizin oraya gidiyormuş Oberösterreich de olacağım dedi :))))

Eklentiler

• 20171218_115805.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 33

dünde dedimya sana hcg herkeste farkli, allah korusun düsmedigi sürece sorun yok insallah...

dedigim gibi rahat edemezsen kendine stres yapmaktansa baska doktora gidip sadece ultrasyon isteyebilirsin...yeterki kendini yiyip bitirme, bende öyle yapmistim biliyorsun, icim rahat etmedigi zaman baska doktora gidiyorum :) yeterki göreyim bebisimi :)

aynen tatlim doktor rahatlattı şükür
hesap makinası da iyi çıktı o yüzden sıkıntı yapmıyorum
daha dün amazon da testlere baktım alıyım dursun yaptıkça rahatlarım dedim hatta :)))
aynen düşmesin de 3 güne bir katlasın hiç sıkıntı değil :)))

Evet kuzum, şükür iyiler. Bende iyiyim, birazdan eşimi işe yollayacağım. Sonra Türkiye saatiyle gece 00:45 e kadar sizleyim.

Sen nasılsın güzel bacım?
Ohhhhh rahatsin o zaman bugün seninki gündüzcü anladigim kadariylaaaa:) ben iyiyim canim beklemedeyimmmm ayniiiii beeeeeeyaaaaaauykularim bölük börcükkkkk dün Gentille cok üzüldüm Isallah hayirli haberler verir bize

Evet canım, 16-24 bu hafta vardiyası.

Beklemesi bile güzel değil mi, acabalar olsada kafanda gebe gibi hissetmek çok güzel.

Evet kuzum Gentille hayırlı haberlerle gelir inşallah, yoksa da hakkında hayırlısı. Ne bizim, ne onun, ne de doktorların bu süreçte elinden birşey gelmiyor. Nasipten öte köy yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…