- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #4.361
kızlar doktorum aradı 123 çıkmış hcg
gayet normal dedi
çarşamba çıkan sonucu da biliyor
2-3 güne bir katlaması gerek o yüzden sorun yok dedi
bidaha da kan testi yapmicak
sizce bu perşembe cuma kendim kan vereyim mi ???
İyide dün 180 demedin mi sen? Ben mi yanlış hatırlıyorum? 223 desen tamamda, 123?kızlar doktorum aradı 123 çıkmış hcg
gayet normal dedi
çarşamba çıkan sonucu da biliyor
2-3 güne bir katlaması gerek o yüzden sorun yok dedi
bidaha da kan testi yapmicak
sizce bu perşembe cuma kendim kan vereyim mi ???
Doktorun öyle dediyse yapma hiç boşuna stres yaparsın kendine değerinde güzel.
Artık korkma ve heranin tadını çıkar bebişin artık seninle bundan güzel bişey yoktur.
İyide dün 180 demedin mi sen? Ben mi yanlış hatırlıyorum? 223 desen tamamda, 123?
Allah seni iyi etsin, korktum bacım. Ben dün kanda 180 gördün sanıyordumbenim hesaplara göre 180 di ablacım ama hesap makinasına göre de normal 3 günde birde olabilirmis katlanma 2-3 arasında
kişiden kişiye değişiyor galiba bi kaç güne bidaha tekrar veririm kan inş:))
Allah seni iyi etsin, korktum bacım. Ben dün kanda 180 gördün sanıyordum
Hesaplama tablosuna göre de normalmiş
2-3 güne bi katlanma olmuş
3.33 günde de normal sayiliyormuş
banada az geldi gibi oldu ama
doktorum gayet güzel oldugunu söyledi
hatta sekreter telefon da çığlık attı hamilesiniz diyeeee :)))
cuma felan bidaha kan veririm ins Allahin izniyle
sonuçta 15 senelik doktor sorun olsa söylerdi :))))
B bebekborn
tatlım haklisin aslında doktoruma göre 3 ocak ilk ultrson olacaktı ama noelden dolayı yokmuş
sizin oraya gidiyormuş Oberösterreich de olacağım dedi :))))
Hadi artik rahatla hersey yolunda Sükür caniminici
dünde dedimya sana hcg herkeste farkli, allah korusun düsmedigi sürece sorun yok insallah...
dedigim gibi rahat edemezsen kendine stres yapmaktansa baska doktora gidip sadece ultrasyon isteyebilirsin...yeterki kendini yiyip bitirme, bende öyle yapmistim biliyorsun, icim rahat etmedigi zaman baska doktora gidiyorum :) yeterki göreyim bebisimi :)
Hadi artik rahatla hersey yolunda Sükür caniminici
Evet kuzum, şükür iyiler. Bende iyiyim, birazdan eşimi işe yollayacağım. Sonra Türkiye saatiyle gece 00:45 e kadar sizleyim.yasminsay canim bebis iyimis sükür:) sen nasilsin bakim
Ohhhhh rahatsin o zaman bugün seninki gündüzcü anladigim kadariylaaaa:) ben iyiyim canim beklemedeyimmmm ayniiiii beeeeeeyaaaaaaEvet kuzum, şükür iyiler. Bende iyiyim, birazdan eşimi işe yollayacağım. Sonra Türkiye saatiyle gece 00:45 e kadar sizleyim.
Sen nasılsın güzel bacım?
Evet canım, 16-24 bu hafta vardiyası.Ohhhhh rahatsin o zaman bugün seninki gündüzcü anladigim kadariylaaaa:) ben iyiyim canim beklemedeyimmmm ayniiiii beeeeeeyaaaaaauykularim bölük börcükkkkk dün Gentille cok üzüldüm Isallah hayirli haberler verir bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?