Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Kızlarrr neler yaptınız bugün. Okuyamadım hiç bugün biraz kosturmacamız var işler güçler bitmiyor hiç.bir oturup şöyle doya doya yazamıyorum sizlere hep kaçamak girip çıkıyorum((

Kızlarrr neler yaptınız bugün. Okuyamadım hiç bugün biraz kosturmacamız var işler güçler bitmiyor hiç.bir oturup şöyle doya doya yazamıyorum sizlere hep kaçamak girip çıkıyorum((
Ben hep aynı beklemedeyım bızımkiler aradı görüntülü konuştum saatlerce zaman gectiiii herkes hamılemisin dıye soruyo sankiiii alnımda yaxıyo tövbe yarabbım olsaaaaaa keşkide desemmmmm yaaaaa

Ben hep aynı beklemedeyım bızımkiler aradı görüntülü konuştum saatlerce zaman gectiiii herkes hamılemisin dıye soruyo sankiiii alnımda yaxıyo tövbe yarabbım olsaaaaaa keşkide desemmmmm yaaaaa
İyi yapmışsın canım ya. Biliyorum o duyguyu. Ben de amerikadayken hepmo durumdayım sürekli internette görüntülü konuşuyoruz bizimkilerle. İşlerimi yapıyorum ben de senin gibi bir yandan konuşup çünkü saatler sürüyor bir açınca. Hep aynı demekki. Ama iyiki de şu internet var.
İçlerine doğuyor belki de canımm. İnşallah güzel haberini alıcaz senin de hamiş olduğunu öğrencez az kaldı..hemen söylersin sonrasında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…