- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #4.421
Allah kolaylık versın dıkkatli ol canım benimKizlar ben bugun isbasi yaptim. Turkiye saati ile 11 de evde olacagim.gece 12 den sonra gorusuruz kizlar.
Öğlen uyumak cok iyi deil benı sersemletıyo tatlımmm bıde bikacgğndür bulanık görüyorum neden anlayamadım
Yemek yaptım yedıkkk kocacımla o uyuma moduna gectıııı koltukta bendeeeee mutfagı topladım geldımmmmm kızlar nerdesınız
Bilmiyorum ki canim yaAllah Allah neden ki ablam
evet öğlen sersemlestiriyor haklisin günün mahvolmuş gibi
Hosgeldin canim benim :)Ben de geldimmmm
Ses cikmadigna göre kötümü diye düsündüm Isallah iyidir ya allahim sen buyuksunaynenGentille ablam ne yaptı ki ????
Kullandığın ilaçlardan olabilir bulanık görmeBilmiyorum ki canim ya
Olabılır dünya kadar ilac kullanıyorum canımıniçiKullandığın ilaçlardan olabilir bulanık görme
Ben bi ay önce bi ilaç kullandım doktor vermişti bende de oldu bulanık görüyordum.
Ben hep aynı beklemedeyım bızımkiler aradı görüntülü konuştum saatlerce zaman gectiiii herkes hamılemisin dıye soruyo sankiiii alnımda yaxıyo tövbe yarabbım olsaaaaaa keşkide desemmmmm yaaaaaKızlarrr neler yaptınız bugün. Okuyamadım hiç bugün biraz kosturmacamız var işler güçler bitmiyor hiç.bir oturup şöyle doya doya yazamıyorum sizlere hep kaçamak girip çıkıyorum((
Hosgeldin canim benim :)
Bombayı patlatmaya az kaldı.Ben hep aynı beklemedeyım bızımkiler aradı görüntülü konuştum saatlerce zaman gectiiii herkes hamılemisin dıye soruyo sankiiii alnımda yaxıyo tövbe yarabbım olsaaaaaa keşkide desemmmmm yaaaaa
İşallah canımıniçi cok istiyorum inan ben saklayamam zaten bunu bıle sölemedim diye içim rahat deil sonucta ailem ama sırular cok sıkıyor ve üzüyo mecbur gızledımBombayı patlatmaya az kaldı.
Herkes duyar yakında inşallah ablamm.
İyi yapmışsın canım ya. Biliyorum o duyguyu. Ben de amerikadayken hepmo durumdayım sürekli internette görüntülü konuşuyoruz bizimkilerle. İşlerimi yapıyorum ben de senin gibi bir yandan konuşup çünkü saatler sürüyor bir açınca. Hep aynı demekki. Ama iyiki de şu internet var.Ben hep aynı beklemedeyım bızımkiler aradı görüntülü konuştum saatlerce zaman gectiiii herkes hamılemisin dıye soruyo sankiiii alnımda yaxıyo tövbe yarabbım olsaaaaaa keşkide desemmmmm yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?