Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Aminnnnnn işallah canım:) evet yaaa iyki ınternet var vallahhhh yoksa cekilmezdı buralar inankiiiii canımıniçi

İşallah canımıniçi cok istiyorum inan ben saklayamam zaten bunu bıle sölemedim diye içim rahat deil sonucta ailem ama sırular cok sıkıyor ve üzüyo mecbur gızledım
Iyi yapmissin ablam inan onların sormasi çok strese sokuyor bana hamile degilmisin dediklerinde çok stres oluyorum. Olsa zaten söylerim ne gerek var günlerimi takip etmeye yani.

Kesskke Bende söylemeseydim.Beni. öyle bi imkanım yok işte kaynanamlar bi alt katta herşeyden haberleri oluyor.

DilanBoran
kolay gelsin canimmm ikizleri yormadan çalış:)
ne iş yapıyorsun ???
Canim markette manager lik yapiyorum. Biraz ofis te oluyorum, ara ara kasaya geciyorum. Verilecek siparisleri hayirliyorum. Genelde ayaktayim ama. Bakacagim eger agrim cok olursa isi birakacagim. Simdilik hafta icin 6 saat calisacagim .

Anladım en azından rahat edersın yat uzan tadını cıkar tedavı zamanı sende:) ev sizinmi ki

Evet ev bizim.
Eşim yardım eder o süreçte tembeldir ama iş başa düşünce yapar inşalla h. Kaynanam yemek işini halleder en azından yemek yapmam.
Aynen canımıniçi bırak yapsınlar cünkü herseyın içinde olcaklar meraktannnnnn bırak yemekte yapsın ilgılensınde kaynanan :)

Aynen canımıniçi bırak yapsınlar cünkü herseyın içinde olcaklar meraktannnnnn bırak yemekte yapsın ilgılensınde kaynanan :)
inşallah yapar.

Ameliyat olduğumda yemek yapıp getirdi bi kac gun ama evi bi hafta temizliyemedim pislik içindeydi hiç bişey yapmadılar.
Dediğin gibi meraktan da olsa gelip bakarlar aradaa

Canim markette manager lik yapiyorum. Biraz ofis te oluyorum, ara ara kasaya geciyorum. Verilecek siparisleri hayirliyorum. Genelde ayaktayim ama. Bakacagim eger agrim cok olursa isi birakacagim. Simdilik hafta icin 6 saat calisacagim .

meslektasiz ozaman bende uzun yillarca manager-assistaniydim
kendini yormada :)))

Nasil bulanik bi anlat hele. Benimkiyle aynimi bilmem lazimmmm :)
Şuan tlf bakarken bıle bı parlama var donuk gıbı ama sanki noktacıklı zaten bakar bakmax okuyamıyorum yazıları önce bi bulanık ve parlak geliyor sonra bıraz iyilesiyo tuhaf ya bulanık ama parlak nasıl anlatıyım onuda bılemedım ki

hatice-yakup canım senın cok akıntın varmıydı fitiller nasıl etkiliyodu senı canımıniçi

yok ablam kendisi geri akıyordu
ilk başlarda sadece jel gibi de akıntı oluyordu sonradan geçti
benim en belirgin belirtim bence gece terlemesi oldu
ilaçtan mı bilmem ama gece terlemeleri olunca test yapmaya karar verdim

yok ablam kendisi geri akıyordu
ilk başlarda sadece jel gibi de akıntı oluyordu sonradan geçti
benim en belirgin belirtim bence gece terlemesi oldu
ilaçtan mı bilmem ama gece terlemeleri olunca test yapmaya karar verdim
Senın jelmi fitil deilmi benımde geri akıyo ondan sordum bıde asırı terlıyım gece titreme geliyo tuhafım yanı benım çok erken belşrtı içşn ilac yapıyo anladığım kadarıyls

tamam ablam denicem bugün
çünkü ortalama hergun kabus görmeye başladım nedense
Denemek deil gülüm sana bı zararı yok hep yattıgın yastıkta çengelli iğnen olsun zararı yokki bı tanede sıyah boncuk koy yastığnın altına sana nedenını anlatmıcam bılmesen korkun olmaz çğnküüüü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…