- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #4.461
Denemek deil gülüm sana bı zararı yok hep yattıgın yastıkta çengelli iğnen olsun zararı yokki bı tanede sıyah boncuk koy yastığnın altına sana nedenını anlatmıcam bılmesen korkun olmaz çğnküüüü:)
Yastığına cengellı iğne takkkkk hemennnnnn sıyah bı boncul bul takılarından basının altına koy hemen
4-5 saat uyumuşum
kâbus bile gördüm
gerçi pozitif olalı çok görüyorum kâbus kızlar bi alakası varmıdır ki
Kadınlar hamıle kalınca kabus görürler kimi en yakınlarının cocuklarını karınlarından aldıklarını görür hatta daha detaylı anlatmak istemıyorum hatceeeem korkmasın o iğne korur onu sıyah boncukta tabı ilk bastaaaaa dua geliyooooo canımAa o ne ise yariyor ki merak ettim simdi.o zaman kabus gormezmisin.
Titreme tutmuştu, biraz uyudum, uyuyunca rahatladım canım.
NedennnnnnnnnnnkiiiiiiiTitreme tutmuştu, biraz uyudum, uyuyunca rahatladım canım.
Kadınlar hamıle kalınca kabus görürler kimi en yakınlarının cocuklarını karınlarından aldıklarını görür hatta daha detaylı anlatmak istemıyorum hatceeeem korkmasın o iğne korur onu sıyah boncukta tabı ilk bastaaaaa dua geliyooooo canım
Kadınlar hamıle kalınca kabus görürler kimi en yakınlarının cocuklarını karınlarından aldıklarını görür hatta daha detaylı anlatmak istemıyorum hatceeeem korkmasın o iğne korur onu sıyah boncukta tabı ilk bastaaaaa dua geliyooooo canım
Şuan tlf bakarken bıle bı parlama var donuk gıbı ama sanki noktacıklı zaten bakar bakmax okuyamıyorum yazıları önce bi bulanık ve parlak geliyor sonra bıraz iyilesiyo tuhaf ya bulanık ama parlak nasıl anlatıyım onuda bılemedım ki
Hasta olacağımdan değil kuzum, dışarısı çok soğuktu eve gelince ısıtamadım kendimi. Duş alınca da uyku bastırdıNedennnnnnnnnnnkiiiiiiihssta olma sakın dıkkat et
Senın jelmi fitil deilmi benımde geri akıyo ondan sordum bıde asırı terlıyım gece titreme geliyo tuhafım yanı benım çok erken belşrtı içşn ilac yapıyo anladığım kadarıyls
Cıddımısın bu bir belirti mi vay neler öğrencez daha vallahhhh ben herseyı ilaca baglıyom amaaaaa işallah demektende kendımı alamıyommmmm işallah tatlımHatirliyormusun sabahlari kahve ic demisti doktorum bana. Öyle bulanik görmem ve bas dönmem icin :) o geldi aklima. Ay allahim insallah ayni belirtidir
Sıhhatlar olsun tatlımmmm:)Hasta olacağımdan değil kuzum, dışarısı çok soğuktu eve gelince ısıtamadım kendimi. Duş alınca da uyku bastırdı
Aynen canımıniçi bol bol dua etmelıyız:)Bende kabus gördüm ögrenmeden önce :) dedigini biliyorum. Ve hos degil evet...
İşallah sonuda aynı olur canımıniçi bana dua et lütfen:)Biz fitili aynisini kullaniyoruz canim. Öyle oluyor. O fitil adet olmani engellerken rahminede hamilesin sinyali veriyor. Cok terletiyor geceleri.
Sıkıntı yok hepsı anladı canımıniçi öğrenmişte oldularrrrrr:)Himm tamam canim.biranlik merak edip bos bulunup sordum canim senim mesajini gormemistim sonrasinda gordum korkmayasin diye gerisini anlatmiycam demissin cok pardon.soyleme tabiki gerisini korkmasin kimse
Sormasaydim keske ya.kendimi kotu hissettim biraz suan.Sıkıntı yok hepsı anladı canımıniçi öğrenmişte oldularrrrrr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?