- 27 Nisan 2016
- 774
- 1.054
- 113
- 35
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #4.681
Kanama mo var ki?Günaydın kızlar
Az önce kan verdim geldim
Geceden beri başlayan karnın agrım bu sabah rengini gösterdi . Kimyasal gebelik (gizli düşük ) olmuş oluyor .
Nasip değilmiş . Dondurulmuş embriyo saklamadı zaten en az bir sene düşünmüyorum. Dinlenmeyi düşünüyorum yedigim hormonları vücudumdan atıp kafamı dinlendirmek istiyorum .
Hakkinda hayirlisi arkadsim lütten kendini hemencecik toparla ve biz hep yanindayiz unutma arkadasimm ne zaman konusmak istersen:)Günaydın kızlar
Geceden beri başlayan karnın agrım bu sabah rengini gösterdi . Kimyasal gebelik (gizli düşük ) olmuş oluyor .
Nasip değilmiş . Dondurulmuş embriyo saklamadı zaten en az bir sene düşünmüyorum. Dinlenmeyi düşünüyorum yedigim hormonları vücudumdan atıp kafamı dinlendirmek istiyorum .
Günaydın canım benim, iyiyim şuanda ama inşallah dünkü gibi olmam.yasminsay nasil oldun canim benim
Isallah olmassin canim dinlenirsen lütten kalkma bugün olurmu:) ben gece hic uyumadim ya ates basti terden sucukkkk gibi oldummm üsüdüm titredimmm halada ates basiyooo hormonlar tavannnnnn yapmis bence uyutmuyoooGünaydın canım benim, iyiyim şuanda ama inşallah dünkü gibi olmam.
Sen nasılsın?
Hayırlısı buymuş canım. Normalde çocuğu olmayanlara 2 ay dinlenme yeter diye düşünüyorum fakat sende minnoş bir kız var bencede iyice dinlenmeli ve kızınla vakit geçirmelisin. Çünkü kimyasalın ardından toparlanmak çok uzun sürüyor. Allah yardımcın olsun canım benim, bizi unutmaGünaydın kızlar
Aynen öyle kuzum, çok ağır hormonlar kullanıyorsun şu anda, tamamen onların etkileri.Isallah olmassin canim dinlenirsen lütten kalkma bugün olurmu:) ben gece hic uyumadim ya ates basti terden sucukkkk gibi oldummm üsüdüm titredimmm halada ates basiyooo hormonlar tavannnnnn yapmis bence uyutmuyooo
Günaydın ablam iyiz biz sen nasılsın.Günaydin kizlar:) nasilsinizzzz:)
Günaydın kızlar
Günaydın ablam iyiz biz sen nasılsın.
Bilmiyorum suan cikmaz heralde cok erken haftasonu yaparim artik canim tam bi haftam dolsunda daha cuma günü bi hafta olcakHurihuri2013 nezaman testlere basliyorsun canim?
Allah iyilik versin ablacım bekleyişin mutlu sonla bitsin inşallah.
Sükür elhamdülillah iyiyim canim bekliyom beklemeye devammmm:) sen neler yapiyon bakimmn az kaldiiii kizzzz gidiseeee
Kolay gelsin canım, Rabbim sanada nasip etsin inşallah.Allah iyilik versin ablacım bekleyişin mutlu sonla bitsin inşallah.
Aynen altı günüm kaldı günler geçmiyor.
Bende eltim dün doğum yaptı hastaneye gidicem eşim gelince kurabiye yapıyorum sıkıntıdan.
Sağol canım.Kolay gelsin canım, Rabbim sanada nasip etsin inşallah.
Aminnnnnnnn allahim duysun Isallah:) hadi darisi senin basina sekerimmmm:)Allah iyilik versin ablacım bekleyişin mutlu sonla bitsin inşallah.
Aynen altı günüm kaldı günler geçmiyor.
Bende eltim dün doğum yaptı hastaneye gidicem eşim gelince kurabiye yapıyorum sıkıntıdan.
Sağol ablacım amin inşallah hepimiz o duyguyu yaşarızAminnnnnnnn allahim duysun Isallah:) hadi darisi senin basina sekerimmmm:)
Günaydın kızlar
Hatunlar cooook sessizisinizzzz hayirdir insallahhhh herkesin uykusumu var benim gibi
tatlım ben 2 de uyandım kahvaltı felan daha kendime gelemedim
ne sorcam sana
geceleri adet olacak gibi sancı çekiyorum normal mi kiz gündüz bişey yok yatağa girince sızlıyor kasiklarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?