Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

ilk baslarda öyle sonra adet olcakmis hissi gidiyor canim, sanki karnina kramp giriyor gibi oluyor, benim bide kasiklarim hafif sisti...normal yani, hala var o agrilar, ama daha az...

tmm tatlım rahatladım
korkuyordum adet olacak gibi girmesinden :)
yarın bidaha kan vereyim malum.3 günde katlıyor benim ki
ne duruma gelmiş bakalim :))

İyiyim canım benim hamdolsun, su ve wc yoldaşım oldu, yokluğunuzda tek arkadaşlarım onlar bugün.
Sen nasılsın boncuk gözlüm.

ben çok iyim elhamdülillah:)
bol uyuyorum. bol suyunu iç iyi olda varsın wc dostun olsun kız:))
dikkat et kendine
sen bebeğe çok üzüldün galiba

ben çok iyim elhamdülillah:)
bol uyuyorum. bol suyunu iç iyi olda varsın wc dostun olsun kız:))
dikkat et kendine
sen bebeğe çok üzüldün galiba
Evet, arkadaşımla konuştum bugün hastaneden çıkmış bebek hastanedeymiş. Bebek kendini toparlayana kadar yatacak dedi. Fakat dün eşim eşi ile görüştü, bebeğin durumu iyi değilmiş. Arkadaşıma söylemiyorlarmış, o bebeğin yanına gittiğinde cihazları kaldırıyorlarmış. 2-3 ay yatacak gibi görünüyormuş, arkadaşım bunları bilmiyor.

Uyudum beş on dakka sonra bütün yazıları okudummm tek tekkk korku sardı bıde heycan bıde bugün adet olcak gıbı sancım var yaaaa bildiğim adet belirtılerı bılmiyommmmmm

İlaçların etkisi bacım bunlar, rahat olmaya çalış kuzumm.
Biliyorum canım sadece yalan sölemek istemiyorum ruh halim buuuuu napımm bacımmm bebeğe cok üzüldüm yaaaa allahım şifasını versın anasınada güç versın minnacık bebek yaaaaa en kısa zamanda işallah iyi olur sende yorma yıne kendını bol bol yat bugünnn canımıniçi

Ayy ben sen tansiyon diyince direk aklıma bebek geldi üzüldü ona diye
Ah yavrum yaaa Rabbim inş onu annesine bagislar

Uyudum beş on dakka sonra bütün yazıları okudummm tek tekkk korku sardı bıde heycan bıde bugün adet olcak gıbı sancım var yaaaa bildiğim adet belirtılerı bılmiyommmmmm

iyiye işaret ins ablam bende de hep vardı adet sancisi moralini yüksek tut sen
çokta okuma dicem ama elimizde olmuyor okuyoruz ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…