- 2 Kasım 2017
- 945
- 559
- 23
- 33
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #4.801
Ben frambuazlı chesecake yapmaya gidiyorumRol dağılımı yapıyom m merveeeee yasmın pelinnn hatceeeeee arzuuuuuu bennnnn oyaaa selmaaaaa
Şaşırmışşşlmı bu acebbb bizimde sorunlarımız varda bu kadar sacmalamıyozzzzz allahım yardım etsınHuriş, bizim merve 3 topik daha açmış.
Fragman çıkmış gördünüz müüüü
Yasemınnnnn pireler oynadı bı yerınde deme iyki iyileştin dur bı yavvvvv haxır bısey yeeee topla kendınııııııııBen frambuazlı chesecake yapmaya gidiyorum
Canım tatlı istedi
Çıkmış mııııayy şimdi baktım da olaylar olaylar
tutuştu zilliler :)))
ama serhan hala oya derdinde
çözmekten çok çözülecek oya ya :))))
Tüp bebek bölümünde 3 ayrı topik açmış, bu sabah gördüm.Şaşırmışşşlmı bu acebbb bizimde sorunlarımız varda bu kadar sacmalamıyozzzzz allahım yardım etsın
Heeeeeeee dıyom ben iyi deilim dıyeTüp bebek bölümünde 3 ayrı topik açmış, bu sabah gördüm.
Evde frambuaz yuk bacım, yapamam zaten. Sen beni Merve ilan edince, entrika chesecake kini yapayım dedim.
Salı günü gelsinnnnn.
Ohhhhh aferın amaaa uzayda yer yok onaaaa sadece bız ona göre kocaaaaaa isteyen gelmiyooo azcukkkkk kafayı dınleyekbende kalkıp bol cevizli meyveli yoğurt yapayım bide bal dökerim
benimki dün sağolsun dükkanı eve getirmiş almadığı meyve çeşidi yok yiyim de bari azalsın hahaha
azcık meyve al dedim 2 torba ağzına kadar doldurmuş
Sen bugün ananas, ceviz ve havuç suyunu tükettin mi?Ohhhhh aferın amaaa uzayda yer yok onaaaa sadece bız ona göre kocaaaaaa isteyen gelmiyooo azcukkkkk kafayı dınleyek
Havucccc yedımmm kefırrr içtimmmm ananas son bı dılım dün yedım eşim pikan cevızı getırmiş onu yedım baklava yedım cok yedım azcuk azcuk vallahhhhSen bugün ananas, ceviz ve havuç suyunu tükettin mi?
Ohhhhh aferın amaaa uzayda yer yok onaaaa sadece bız ona göre kocaaaaaa isteyen gelmiyooo azcukkkkk kafayı dınleyek
Aferinnnn sana, çokta abartmaHavucccc yedımmm kefırrr içtimmmm ananas son bı dılım dün yedım eşim pikan cevızı getırmiş onu yedım baklava yedım cok yedım azcuk azcuk vallahhhh
Yokkk kız az az yedımmm ev baklava sımı yapıyonnnnn amanınnnnnnnn bende istiyorum bananeeeeeee ya
Aferinnnn sana, çokta abartma
Pekan cevizi bizim bildiğimiz Türkiye’de olandan ince uzun olan mı? Baklava mıbenim koca kaç gündür istiyor ev baklavası, hiç oralı değilim
Bendensınnnnnnnay kalsın ne isticem kocayı zayen şimdiden bunalttı hahahaha
Evet canım aynen o cevız
Aferinnnn sana, çokta abartma
Pekan cevizi bizim bildiğimiz Türkiye’de olandan ince uzun olan mı? Baklava mıbenim koca kaç gündür istiyor ev baklavası, hiç oralı değilim
Evet bacım, gel yapayım sanaYokkk kız az az yedımmm ev baklava sımı yapıyonnnnn amanınnnnnnnn bende istiyorum bananeeeeeee ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?