- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #4.821
Ohoooooo bendede varyaaaa yemek yedı uyudu bileeeeeeeeeEvet bacım, gel yapayım sanaKocam kaç gündür istiyor, bende fındıkları kır ayıkla yapayım dedim. Totosunu bırak, elini kaldırdığı yok çalışıyormuş yorgunmuş beyfendi.
Ne yapsın adam, hatunu yanında ama elleşemiyorOhoooooo bendede varyaaaa yemek yedı uyudu bileeeeeeeeeuyancak tlf la aczukkkk sevısecek sonraaaaaa lap toplaaaaa cılvelesekkk enson kumammm televuzyonla uyucakkk
Ohoooooo bendede varyaaaa yemek yedı uyudu bileeeeeeeeeuyancak tlf la aczukkkk sevısecek sonraaaaaa lap toplaaaaa cılvelesekkk enson kumammm televuzyonla uyucakkk
Yokkkkk kızzzzz vallahhhh sınek gıbı ezer benıiiii aradaaaa bı 50 kilo var bacımmm ben tüy sıklet o ağır yanı şartlar esıt deilll laflarrrrrr yetıyooo şükür elhamdulillahhahhahahayyyyyy
onlar aşk yaşarken bi tane paylatacan enseye
HıhhhhhhhhNe yapsın adam, hatunu yanında ama elleşemiyor
Yokkkkk kızzzzz vallahhhh sınek gıbı ezer benıiiii aradaaaa bı 50 kilo var bacımmm ben tüy sıklet o ağır yanı şartlar esıt deilll laflarrrrrr yetıyooo şükür elhamdulillah
Hıhhhhhhhhheheheeeee bahane hep var zaten onlara genlerı bölere tembeller
Ahhh canım, sende burcu olAyy en sevdiğim diziden konuşmuşsunuz kızlar. Birşkaç işim vardı ben burdayken kimsecikler yoktu hep ben gidince geliyorsunuz ama yaaa bak şimdi
Sanada bı rol verım miii bacımmm platesciiii olcanmııııııAyy en sevdiğim diziden konuşmuşsunuz kızlar. Birşkaç işim vardı ben burdayken kimsecikler yoktu hep ben gidince geliyorsunuz ama yaaa bak şimdi
Aynı andaaaaaaa yuhhhhAhhh canım, sende burcu ol
Hahhaha tamam bari o olayım ben de:))Ahhh canım, sende burcu ol
Pek sevmiyom onu ama başka da kimse kalmamışşSanada bı rol verım miii bacımmm platesciiii olcanmıııııı
Bir de hiç mi hiç bana göre bir tip değil bir kaşık suda boğabilirim ben onu yaaaPek sevmiyom onu ama başka da kimse kalmamışş
Ahhh bacımmmm, canım benim gardaşımmmAynı andaaaaaaa yuhhhhkız biz ikizmiyikkkk acepppppp kardesımmmmmm canımıniçi buldum senııııı
Aynen bende Merve’yi hiç sevmiyorum ama ona layık görüldüm. Sanada plates topu burcu kaldıBir de hiç mi hiç bana göre bir tip değil bir kaşık suda boğabilirim ben onu yaaa
Bu şakaydı yani o karakteri sevemedim ben.Hahhaha tamam bari o olayım ben de:))
Aaaaaa şimdikiiii çogu erkeğın gözde tipi canımmmm yanııı erkeklere kazzzzz görünen tıppp evdeki tavuk oluyo yaaaaaBir de hiç mi hiç bana göre bir tip değil bir kaşık suda boğabilirim ben onu yaaa
O konuda haklısın canım ya. Bişey diyemem.erkekler koşa koşa gidiyor öylelerine..Aaaaaa şimdikiiii çogu erkeğın gözde tipi canımmmm yanııı erkeklere kazzzzz görünen tıppp evdeki tavuk oluyo yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?