Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Hatçik bugün dizimi izledim, Sonrada dizinin topiğindeki yorumlara göz attım. Acayip bölüm olmuş. Dünkü kafayla anlayamazdım zaten diziyi.

Nerde kalmamış kocaman 1 haftaaa koskocaman hemdeee Sen niye sildin takvimi

ay ne bilim değişiğim bu aralar
hem olsun hem olmasın diyorum
var diyorum ya yoksa diyorum
çıldırmak üzereyim hahahaha
evde durmaya da alışkın değilim ya oda biraz boğdu beni günde 12 saat çalışıp eve kapanmak delirtti galiba

ruh halim arada karışıyor abla bana bakma :)) bide daha 2 hafta var her baktığım da varmı yok mu diye düşünceye giriyorum
göreyim de öyle eklicem geri
:))))))
çok değişken bu aralar ruh halim haha

E yarın kanda baktırcan yacanım kandanda belli olup olmadığı. Ekle geri kız. Benimde içimde şüphelerim oluyo ama duruyo yinede takvim

ayy gelirlerse de viyana da biri var onu da alalim
senle yıldızlara oturup dünyayı izleriz hahahahaha

Canımsın Yosun Gözlü Ablam
Vallahhhh ben yasmını selmayı senı almadan şurdan suraya gıtmem uzaylıysaaaaa dınlıcekkkk şartlarım var ona göreee yanıııı

Hatçik bugün dizimi izledim, Sonrada dizinin topiğindeki yorumlara göz attım. Acayip bölüm olmuş. Dünkü kafayla anlayamazdım zaten diziyi.

ayy çok güzeldi ablaaaaaa
keşke hergun oynasa bile feci kaliteliler
sahneler süperdi
serhan a bitiyorum benim ki duymasın da o nasıl bir karizmadır yarabbim diyorum hahahahah

Bende öyleyim ya. Çok değişkenim. Böyle olmak için onca dua eden ben şuan afallıyorum göklere uçcam yerde ilginç

Rol dağılımı yapıyom m merveeeee yasmın pelinnn hatceeeeee arzuuuuuu bennnnn oyaaa selmaaaaa

hahahahaha Pelin hahahahha hepsi birbirinden guzel oynuyor ama kızlar varya
ilk defa böyle kaliteli bi dizi yaptılar

kadın öğretmen adını unuttum ne güzel konuşuyor hep anlatsa bizde dinlesek keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…