- 2 Kasım 2017
- 945
- 559
- 23
- 33
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #4.761
ben vericem yarın valla katlandığını görmek istiyorum Allahin izniyle
seni ne zaman çağırdı doktor kese için dediler mı bişey?
kendini rahat hissediyorsan boşver verme
ben hala inanmakta bazen güçlük çekiyorum bana bakma hahaha
Hoş geldin Bufi V Veaskgittibizden , nasılsın görüşmeyeli?
hatice-yakup boncuk gözlüm, takvimin nereye kayboldu?
Benım bugün hiç keyfım yok bacım ağrılarım var yaaaa bıde duş aldım uyku halındeyım hafıfledımmm resmennn artık kasınmaya baslamıştım bıde ter basıyodu ya üç gecedır dayanamadım soğuk desem soğuk deil sıcak dedem hıc deil bi suyla on dakka yıkandım cıktımmmm ben kaynar su olmadan yakanamayan nnn bennnnn
Eee sen öyleysen ben hayli hayli güçlük çekiyorumtamam bende vereyim ozaman keseyi önümüzdeki çarşamba bakmaya gitcez bakalım inşaAllah görmek nasib olur
Saçmalamaaaaaaasaaaannn dıyom sennnn iyimisin neden büyüsünü bozuyon olayın yapma güzelim yaaaaay triplere girdim abla sildim geri
6 sından sonra koyucam :))))
canım takvımın yakışmış hayırlı olsun sen nasılsın bakalım :) sükür elhamdulillah iyiyim ben:)
Bir değişiklik yok canım, Ocak ayı regli ile nasipse.Sağol ablacım çok iyiyim şükür. Sen nasılsın ? Nezaman başlıyosun inşaAllah tedaviye
Benım bugün hiç keyfım yok bacım ağrılarım var yaaaa bıde duş aldım uyku halındeyım hafıfledımmm resmennn artık kasınmaya baslamıştım bıde ter basıyodu ya üç gecedır dayanamadım soğuk desem soğuk deil sıcak dedem hıc deil bi suyla on dakka yıkandım cıktımmmm ben kaynar su olmadan yakanamayan nnn bennnnn
Beş dakkada ıslanmaz bile ınsan bacımmmmmUzun bile kalmışsın bacım, ben korkudan 5 dk zor durmuştum banyoda
Şarkı sözlerim sebebiyle değil dimiay triplere girdim abla sildim geri
6 sından sonra koyucam :))))
Saçmalamaaaaaaasaaaannn dıyom sennnn iyimisin neden büyüsünü bozuyon olayın yapma güzelim yaaaa
Anla işte, dr 2 dk girip çıkacan deyince korkudan 2 defa saçımı yıkatıp, hemen bi sabunlanıp çıkmıştım.Beş dakkada ıslanmaz bile ınsan bacımmmmm
Şarkı sözlerim sebebiyle değil dimi
Biiiiirrr gebelik takvimimmm bile yok Hatçik, anlıyorr musunn, hadi gülümseee
Benımde ruh halim cok deişik uzaylılar gelip kacırsaaaaa keskeeeeruh halim arada karışıyor abla bana bakma :)) bide daha 2 hafta var her baktığım da varmı yok mu diye düşünceye giriyorum
göreyim de öyle eklicem geri
:))))))
çok değişken bu aralar ruh halim haha
Kendini nasıl motive edip rahat hissediyorsan boncuk gözlüm.yok ablam gerçekten öyle gel gitlerim var bugünler de :))))
görünce daha rahat rahat eklicem inş
Yok bacım yaaaa benım doktorum ıkıncı gün ılık duş al dedı sız dedınız dıye bekledım vallahhhhAnla işte, dr 2 dk girip çıkacan deyince korkudan 2 defa saçımı yıkatıp, hemen bi sabunlanıp çıkmıştım.
Kızzzz ne etsin uzaylılar bizim gibi delileriBenımde ruh halim cok deişik uzaylılar gelip kacırsaaaaa keskeeee
Sen bize niye uyuyorsun, doktorun ne dediyse onu yap bacım. Benim dr benden deliYok bacım yaaaa benım doktorum ıkıncı gün ılık duş al dedı sız dedınız dıye bekledım vallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?