- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #4.961
Sen kızını sakinleştir, fiko alışırsa jülideye sarmaya başlar, hırçınlaşmasınbenim tosun halleder yaaaa
Julide yle henüz olmadi ama kızımdan dolayı :))))
2 gun önce rüyamda ciftlesmisler şaşırıyorum
bugün kız soruyor rüyam buna çıktı:))
Sen kızını sakinleştir, fiko alışırsa jülideye sarmaya başlar, hırçınlaşmasınyazık fikoya
Fikoya zulmediyor yani, neyse birkaç gün doyup gelir senin oğlan.o hep deniyor da Julide o yaklaşınca direk sırt üstüne yatıyor üstüne cikamasin diye
hahahaha aynen ablaaaa :)))Fikoya zulmediyor yani, neyse birkaç gün doyup gelir senin oğlan.
İyi gecelerKızlar yarın sabah hormon seviyelerimi ölccekler kan vermeye gıtcem baya erken uyumaya çalışacağım hayırlı geceler canlarrrr
Burdayım burda hurimmertugce35 nerelerde kac gündür sesı yok farkındamısınız
Merhaba canım ben de karıştıyorum bazen senin durum neydi şuanda? Benim oldu valla ya yarın tam 12+0Oo maşşallah ona baya olmuşmertugce35 in de hamişliği..ben biraz geç aranıza katıldım ya onunla hiç konuşamadım
Hehe buldum düzelttimBu arada bu gebelik takvimini yanlış yapmışım ben. Zaten zar zor bulup yapmıştım tarihi yanlış yazmışım
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canımmKızlar yarın sabah hormon seviyelerimi ölccekler kan vermeye gıtcem baya erken uyumaya çalışacağım hayırlı geceler canlarrrr
Yok canimhatice-yakup canim senin yarin kontrolün var demi? Hayirlisiyla insallah görünür kese. Bebis daha cok kücüktür böyle yuvarlak bir halka görceksin , sonra büyüceek bebiş olcak inşallah
Aa doğru söylüyosun canım hatırladım şimdi. Aslında doktoru sanırım gerek yok demişti ama içi rahat etsin diye vercek yine de. Hadi bakalım inşallah güzel çıkar sonucuYok canimhatice-yakup yarin kan vermeye gidecek. Kese gormek icin randevusu 6 ocak.
Ben tedaviye başlıcam tekrardan canım adetim gelir gelmez bugün yarın bekliyorum. Uzun surecek bir süreç başlıycak benim için o zaman.senin maşallah canım baya olmuş çok güzel. Sonuna kadar sağlıkla gitsin canım herşey Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Merhaba canım ben de karıştıyorum bazen senin durum neydi şuanda? Benim oldu valla ya yarın tam 12+0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?