Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

benim tosun halleder yaaaa
Julide yle henüz olmadi ama kızımdan dolayı :))))
2 gun önce rüyamda ciftlesmisler şaşırıyorum
bugün kız soruyor rüyam buna çıktı:))

mertugce35 nerelerde kac gündür sesı yok farkındamısınız
Burdayım burda hurim Okuyorum fırsat buldukça yazdıklarınızı hep takipteyim. Bu aralar yoğun geçiyo. Açık öğretim okuyorum tek bir dersim kaldı sınava hazırlanıyorm, ev işi yemek yap dizi izle falan zaman geçip gidiyor. Yarın ikili test için terminimiz var bakalım hayırlısıyla inşallah güzel çıkar sonuçlar. Senin de 1 hafta olcakmış cuma çok heyecanlı az kaldı inşallah güzel sonuca İyi hissediyo musun kendini?

Kizlar siz cikiyorsunuz ben geliyorum. Yarim saat sizin yazdiklarinizi okudum. Masallah ben yokken baya kaynatmissiniz. Ben ise basladigim icin pek fazla yazamiyorum. B bebekborn Hurihuri2013 hatice-yakup kizlar yarin ki randevularinizdan, tahlillerinizden insallah guzel sonuclar alirsiniz . yasminsay Canim bebis icin cok uzuldum. Allah bebisin yardimcisi olsun, acil sifalar diliyorum. A Aveline canim insallah adetin gelir de tedaviye baslarsin en yakin zaman da . Sen moralini yuksek tut. Gentille canim Allah kizina bol omurler versin canim. Bence de acele etme, her olumsuz tedavi insani yikar. Insallah kendini topladiktan sonra yoluna devam edersin.

hatice-yakup canim senin yarin kontrolün var demi? Hayirlisiyla insallah görünür kese. Bebis daha cok kücüktür böyle yuvarlak bir halka görceksin , sonra büyüceek bebiş olcak inşallah

Yok canim hatice-yakup yarin kan vermeye gidecek. Kese gormek icin randevusu 6 ocak.
Aa doğru söylüyosun canım hatırladım şimdi. Aslında doktoru sanırım gerek yok demişti ama içi rahat etsin diye vercek yine de. Hadi bakalım inşallah güzel çıkar sonucu

Merhaba canım ben de karıştıyorum bazen senin durum neydi şuanda? Benim oldu valla ya yarın tam 12+0
Ben tedaviye başlıcam tekrardan canım adetim gelir gelmez bugün yarın bekliyorum. Uzun surecek bir süreç başlıycak benim için o zaman.senin maşallah canım baya olmuş çok güzel. Sonuna kadar sağlıkla gitsin canım herşey Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…