- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 133
- 41
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #5.001
Insallah canim. Aynen yap oyle bir seyler.ay düşünüyorum aslında bi akşam karnım çok ağrıyor diye bi hastane ye gitsem
yoksa bakmazlar:))))
çok mutlu oldum canımın ici bak ne güzel oldu gördün keseyi gerisi de gelir inş
Combined-Test olarak geçiyor canım. Frauenartz o şekilde verir sana da Überweisung eğer yaptırmak istersen canım.
Ya bugün gündüz baya bi uyumuştum, normaldr erken yatıyorum dayanamıyorum bu saate. Ama heyecan da var bi de hiç tutmuyor uyku. Akşam canım termin 17:30da. İnşallah gelcek o günler de canımmay o gün gelsinde inş canım
senin guzel haberlerini alalım da sırası bize gelsin inş
heycandan uyuyamadın mı kiz ??
kacta termin ??
Insallah canim. Aynen yap oyle bir seyler.
Ya bugün gündüz baya bi uyumuştum, normaldr erken yatıyorum dayanamıyorum bu saate. Ama heyecan da var bi de hiç tutmuyor uyku. Akşam canım termin 17:30da. İnşallah gelcek o günler de canımm
Tamam canim veririm. Sen kacta gitceksin kan vermeye?aa iyi akşam mis canım :))
haber ver bizlere de
Tamam canim veririm. Sen kacta gitceksin kan vermeye?
Anladim canim sen de güzel haberler verirsin insallahbiz film bakıyoruz eşimle ki normal dede erken uyuyamıyorum
ben kalkınca labor a gidicem canım saatim yok privat yaptırıcam yaaa
Iyi geceler kizlar. Benim saatim Turkiye saatinden 8 saat geriden geliyor kizlar. Benim saatimde kimse burda olmuyor.
Aynen canim saat aksam 9 burda.ben varım kizzzz bizim burda saat 3 e geliyor 6 saat var aramızda
bende her an sizabilirim :)) senin akşam ye ni başlıyor daha
3. Denemem olucak bu canım.inşallah hepimiz hakkında hayırlısı olsun.Amin canım sağol allah razı olsun. Kaçıncı denemen olcak bu cNım? Sanırım eşin yanında değil demi? Zor olcak bYa süreç.. ama içini ferah tut rabbim elbet yazmıştır hayırlısını hakkınızda. İnşallah size de nasip olcak
Gunaydın sana da canım.Günaydınlar canlar, hayırlı günlerimiz olsun.
Gunaydın canımmmm. Ne zaman alıcaksın sonucu akşamüstü mü? Hadi hayırlı haberler olsun hepinizden.Günaydın canlar:) kan verdım geldımm ben işallah bugün termini olsn herkes güzel sonuçlar alır B bebekbornmertugce35 canlarımmmm işallah bebişler cok iyidir bizi habersız bırakmayın:) hatceeeee kızzz kan sonucunu yaz unutma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?