- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #4.981
Amin canım sağol allah razı olsun. Kaçıncı denemen olcak bu cNım? Sanırım eşin yanında değil demi? Zor olcak bYa süreç.. ama içini ferah tut rabbim elbet yazmıştır hayırlısını hakkınızda. İnşallah size de nasip olcakBen tedaviye başlıcam tekrardan canım adetim gelir gelmez bugün yarın bekliyorum. Uzun surecek bir süreç başlıycak benim için o zaman.senin maşallah canım baya olmuş çok güzel. Sonuna kadar sağlıkla gitsin canım herşey Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Iyiyim canim aslinda benim kontrolum 2 ocak ti ama ben bugun evinin yakininda bir doktora gittim. Cok sukur keseyi ve yolk kesesini gordum . Kalp atisini duyamadik, insallah Onu da 2 ocak da duyarim.DilanBoran sen nasılsın peki canım? Herşey yolunda mı?
Oh çok güzel canım maşallah. İnşallah canım duyarsın. Kaçıncı haftadasın şuan?Iyiyim canim aslinda benim kontrolum 2 ocak ti ama ben bugun evinin yakininda bir doktora gittim. Cok sukur keseyi ve yolk kesesini gordum . Kalp atisini goremedik, insallah Onu da 2 ocak da duyarim.
Bugun tam 6 haftalik oldu.Oh çok güzel canım maşallah. İnşallah canım duyarsın. Kaçıncı haftadasın şuan?
O zaman normal canım şuan duymamış olman. 2 ocakta duyarsın merak etme. Ben de 7. Haftada duymuştum. Sen güzel besle bebişini annesiBugun tam 6 haftalik oldu.
Aynen canım yaptır bir zararı olmaz, her gördüğünde sonucu için biraz daha rahatlar.. benim pepito iyidir heraldeDilanBoran
sağol canım aynen rahatlamak için vericem inş güzel çıkar
mertugce35
tatlım kan vericem icim rahatlasın diye
kese ve kalp daha 6. ocakta noel den dolayı
:))
sizler de iyisiniz inş bebisler nasıllar:))
Insallah canim, ama bugun elime ilk ultrasound kagidini verince cok tuhaf oldum. Devamli ona bakiyorum. Kalp atisini da video ya ya almayi dusunuyorum.sen de bebisine iyi bak Canim. Suan hangi ilaclari kullaniyorsun?O zaman normal canım şuan duymamış olman. 2 ocakta duyarsın merak etme. Ben de 7. Haftada duymuştum. Sen güzel besle bebişini annesi
Ben tüm ilaçları bıraktım artık canım tedavide kullandığım. 9. Haftada bırakmıştım sanırım. Sadece femibion ve guatr ilacımı içiyorum. Tahmin ediyorum canım bende aynı şekldeydi. İnsan inanamıyor çok güzel bir mucize değil mi?Insallah canim, ama bugun elime ilk ultrasound kagidini verince cok tuhaf oldum. Devamli ona bakiyorum. Kalp atisini da video ya ya almayi dusunuyorum.sen de bebisine iyi bak Canim. Suan hangi ilaclari kullaniyorsun?
Insallah ikiye katlamistir canim. Benim doktorum her iki gunde kana bakmisti. Sonra 1 hafta sonra yine bakti. Bugun bir kan daha verdim, yine bakilacak baska doktorda. Arttigini gormek insani rahatlatiyor. Insallah yarindan sonra sende biraz rahatliyacaksin canim. Keske takvimini cikartmaaaydin , insallah 6 ocaktan sonra tekrar yaparsin.DilanBoran
sağol canım aynen rahatlamak için vericem inş güzel çıkar
mertugce35
tatlım kan vericem icim rahatlasın diye
kese ve kalp daha 6. ocakta noel den dolayı
:))
sizler de iyisiniz inş bebisler nasıllar:))
Mucize olmaz mi canim ya tabi oyleler. Insallah burdaki butun arkadaslar bu duyguyu yasarlar, ben nu cani gonulden istiyorum . Ben sabirsizlikla progesterone ignesinin bitmesini bekliyorum. Cok kotu oldu kalcam. Saga, sola donemiyorum acisindan. Ama mecbur katlaniyorum, bebisim sag olsun yeter.Ben tüm ilaçları bıraktım artık canım tedavide kullandığım. 9. Haftada bırakmıştım sanırım. Sadece femibion ve guatr ilacımı içiyorum. Tahmin ediyorum canım bende aynı şekldeydi. İnsan inanamıyor çok güzel bir mucize değil mi?
Aynen canım yaptır bir zararı olmaz, her gördüğünde sonucu için biraz daha rahatlar.. benim pepito iyidir heraldeBakalım yarın çok heycanlı ikili testimiz var. İnşallah güzel çıkar sonuç
Insallah canim, ama bugun elime ilk ultrasound kagidini verince cok tuhaf oldum. Devamli ona bakiyorum. Kalp atisini da video ya ya almayi dusunuyorum.sen de bebisine iyi bak Canim. Suan hangi ilaclari kullaniyorsun?
Evet canım yapçak bişey yok.. ben kullanmamıştım iğne. Sanırım herkeste farklı oluyor. Fitil vardı benim bi tane bide 2 tane hap vardı onları içiyodum. Aynen canım aminn allah isteyen herkese nasip etsin.. bu duyguyu herkes yaşamalı. Ben hala inanamıyorum, kendi kendime konuşuyorum bazen gerçek mi bu diyeMucize olmaz mi canim ya tabi oyleler. Insallah burdaki butun arkadaslar bu duyguyu yasarlar, ben nu cani gonulden istiyorum . Ben sabirsizlikla progesterone ignesinin bitmesini bekliyorum. Cok kotu oldu kalcam. Saga, sola donemiyorum acisindan. Ama mecbur katlaniyorum, bebisim sag olsun yeter.
Insallah ikiye katlamistir canim. Benim doktorum her iki gunde kana bakmisti. Sonra 1 hafta sonra yine bakti. Bugun bir kan daha verdim, yine bakilacak baska doktorda. Arttigini gormek insani rahatlatiyor. Insallah yarindan sonra sende biraz rahatliyacaksin canim. Keske takvimini cikartmaaaydin , insallah 6 ocaktan sonra tekrar yaparsin.
İkili testte ense kalınlığı ve diğer bazı organların ölçümü yapılıyor canım. Down-sendromu riski hesaplanıyor. Aslında bana kalsa yaptırmazdım, kişiye kalmış bişeymiş bu. Çünkü bu testin sonucunu kötü alan ve gayet sağlıklı bebekleri olan çok insan varmış.. ama işte yaptırıyoruz, güzel olan orda en az bi yarım saat kadar bebişi görebiliyoruz. Ben sırf onun için gidiyorum. Bu arada ben kan testini sadece 1 kere yaptırmıştım o da transfer sonrası 10. Gündü. Doktor bi daha yaptıralım falan demedi, ben de yaptırmadımikili test ne oluyor canimmm ?? bilmiyorum da hihi
Aynen ya baya rahatlıcam ultrason a kadar da rahatca beklerim inş:)))
Canim dayanamadim gittim gordum keseyi, hayirlisi ile kalp atisini da duyuyum canim. Senin ile ayni gun koyacagim takvimimi. Sen de dayanamazsan haftaya gidip gor keseyi canim. Cok guzel bir duygu.bi tuhaf oldum ya sildim bi göreyim de senin dediğin gibi öyle gönül rahatlığı ile geri koyarım ins senden 3 gün sonra
ki sen görmüşsün kese yi bence koyabilirsin
İkili testte ense kalınlığı ve diğer bazı organların ölçümü yapılıyor canım. Down-sendromu riski hesaplanıyor. Aslında bana kalsa yaptırmazdım, kişiye kalmış bişeymiş bu. Çünkü bu testin sonucunu kötü alan ve gayet sağlıklı bebekleri olan çok insan varmış.. ama işte yaptırıyoruz, güzel olan orda en az bi yarım saat kadar bebişi görebiliyoruz. Ben sırf onun için gidiyorum. Bu arada ben kan testini sadece 1 kere yaptırmıştım o da transfer sonrası 10. Gündü. Doktor bi daha yaptıralım falan demedi, ben de yaptırmadım
Canim dayanamadim gittim gordum keseyi, hayirlisi ile kalp atisini da duyuyum canim. Senin ile ayni gun koyacagim takvimimi. Sen de dayanamazsan haftaya gidip gor keseyi canim. Cok guzel bir duygu.
Combined-Test olarak geçiyor canım. Frauenartz o şekilde verir sana da Überweisung eğer yaptırmak istersen canım.anladım canım nackenfaltenmessung mu bu ??? umarım herşey güzel çıkar bebisini uzun uzun görürsün canım benim :))
her türlü kabulümüz zaten bebisler bende yaptırırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?