Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Hadi inşallah hayırlı sonuçlar çıksın.

Evet canim sonuc bize verilmicek ki adamlar noel tatiline girdi on gün yoklar baska yerden randevu aldim mecbur

Amin Isallah canim bende yataga girip cikmak istemiyom modumcok düsük bugün

Dinlen canım sen mümkün olduğunca. çok normal şuan senin öyle hissetmen.ama benim de çok düşük modum. Her yerim şişti sanki.göğüslerim falan acıyor şu adet bir sökülemedi gitti. O benim modumu düşürüyor galiba.

Bende cok huzursuzum bugün sadece agliyasim var modum cok düsük canim ya
Aa ama moralini yüksek tutman gerek canım. Biliyorum inanki şuan sen öyle deyince benim yaşadıklarım gözümün ününe geliyor tekrar. O aldığımız hormonlar yok mu onun işleri hep bunlar. Elimizde olmuyor aksini yapmak ama stres yapma nolursun kendine düşünmemmeye çalış elinden geldiğince bebişler için.

Bugün hepimize ne olmuş böyle hadi kızlar toparlanın güzel düşünelim .hersey çok güzel olacak .Bende öyleyim bugün ama şimdi kalkip temizliğe vurucam kendimi .sizde oyalanacak bişey bulun .Hurissss ablam lütfen sen üzme kendini .

ben onu yemekte buldum pasta aldim kendime, aglamamak icin iyi ödül bence

Bende temizlik yapıyorum hem kafam dağılıyor hem ev temizleniyor bi taşla iki kuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…