- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #5.021
Hadi inşallah hayırlı sonuçlar çıksın.Günaydın canlar:) kan verdım geldımm ben işallah bugün termini olsn herkes güzel sonuçlar alır B bebekborn @mertugce35 canlarımmmm işallah bebişler cok iyidir bizi habersız bırakmayın:) hatceeeee kızzz kan sonucunu yaz unutma:)
İyiyim hamdolsun canım benim, bugün ütülerimi falan yapacağım. Yarına temizliği bırakır ve mamaların bir kısmını yaparım. Cumartesi fazla yorulmam diye düşünüyorum.yasminsay canim nasil oldun
Evet canim sonuc bize verilmicek ki adamlar noel tatiline girdi on gün yoklar baska yerden randevu aldim mecburİyiyim hamdolsun canım benim, bugün ütülerimi falan yapacağım. Yarına temizliği bırakır ve mamaların bir kısmını yaparım. Cumartesi fazla yorulmam diye düşünüyorum.
Şimdi senin progesterona mı bakılıyor?
Amin Isallah canim bende yataga girip cikmak istemiyom modumcok düsük bugünHadi inşallah hayırlı sonuçlar çıksın.
Anladım bacım, hadi güzel haber alda gel.Evet canim sonuc bize verilmicek ki adamlar noel tatiline girdi on gün yoklar baska yerden randevu aldim mecbur
Bende cok huzursuzum bugün sadece agliyasim var modum cok düsük canim yaİyiyim canım. Erken uyandım tekrar uyudum ama uykum kactı. Kafamda sorular donup durdu. Sonra eşimle konuştum. Uyumaya zorladım kendimi. Bir saat daha uyumuşum.
Senin tembelliğin bebislerden dolayı.Amin Isallah canim bende yataga girip cikmak istemiyom modumcok düsük bugün
Amin Isallah canim bende yataga girip cikmak istemiyom modumcok düsük bugün
Aa ama moralini yüksek tutman gerek canım. Biliyorum inanki şuan sen öyle deyince benim yaşadıklarım gözümün ününe geliyor tekrar. O aldığımız hormonlar yok mu onun işleri hep bunlar. Elimizde olmuyor aksini yapmak ama stres yapma nolursun kendine düşünmemmeye çalış elinden geldiğince bebişler için.Bende cok huzursuzum bugün sadece agliyasim var modum cok düsük canim ya
Çok normal canım benim. Hem bir belirsizlik var, hem sürekli evde olmak ve stres var. Bunlar başlı başına bir etken kuzum.Bende cok huzursuzum bugün sadece agliyasim var modum cok düsük canim ya
Ağlamak yok kızlarHurihuri2013 B bebekborn toparlanın bakalım. Selmaal25 doğru söylüyor bizler hepimiz çok güçlüyüz. Beraberce de bu zor günleri aşıcaz. Hadi bakalım bir ki birki marş marş :))))herkes kendine oyalancak bişeyler bulsun. Biraz kafa dağıtma zamanı.
Oh ne güzel işte. Bu da bir seçenek. Afiyet olsun arkadaşım.moral olsun.ben onu yemekte buldumpasta aldim kendime, aglamamak icin iyi ödül bence
Benim de canım türk kahvesi istedi onu yapıyorum şimdi anneciğimle keyif yapayım:))Oh ne güzel işte. Bu da bir seçenek. Afiyet olsun arkadaşım.moral olsun.
Benim de canım türk kahvesi istedi onu yapıyorum şimdi anneciğimle keyif yapayım:))
Bende temizlik yapıyorum hem kafam dağılıyor hem ev temizleniyor bi taşla iki kuş.Ağlamak yok kızlarHurihuri2013 B bebekborn toparlanın bakalım. Selmaal25 doğru söylüyor bizler hepimiz çok güçlüyüz. Beraberce de bu zor günleri aşıcaz. Hadi bakalım bir ki birki marş marş :))))herkes kendine oyalancak bişeyler bulsun. Biraz kafa dağıtma zamanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?