- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #5.081
Insallah zaten 2 yasindaki olumda ilk denemede oldu simdiki embriyo da 5.gün embriyosu doktor umutlu konuştu ama ben cok korkuyorum hamd olsun oglum var elbette ama yinede kardesi olmasini cok istiyorumCanim hosgeldin aramiza. Korkma canim bazi doktorlar dondurulmusla sansin daha cok arttigini dusunuyor. Insallah tedavinin sonucu olumlu olur.
Insallah zaten 2 yasindaki olumda ilk denemede oldu simdiki embriyo da 5.gün embriyosu doktor umutlu konuştu ama ben cok korkuyorum hamd olsun oglum var elbette ama yinede kardesi olmasini cok istiyorum
Tutunmuş bebisin sana canım merak etme bırakmaz korkmaamin canim inş daha kan sonucu bekliyorum
Tutunmuş bebisin sana canım merak etme bırakmaz korkma
Insallah canım benim hangi ilaclari kullaniyorsun pekiolur inş canım üzme sen tatlı canını
motive ol tedavine basla
Insallah canım benim hangi ilaclari kullaniyorsun peki
Canım merak etme bende ilk tedavide senin gibiydim ama iki kan sonucunda artma varsa kötü birşey olmaz korkma eylül ayında kucaginda bir bebiş olacak senin onun hayalini kuray inş canım benim ağzından bal damlıyor
katlandığını görünce görene kadar icim rahat bekliycem inş
Ben geldim canim dimdi.yemek yedim.
Her klinigin ilac grafigi farklı tabi ben ilk defa duydum bunlarişuan utrogest ve progedex canım.
bide vitaminler
Canım merak etme bende ilk tedavide senin gibiydim ama iki kan sonucunda artma varsa kötü birşey olmaz korkma eylül ayında kucaginda bir bebiş olacak senin onun hayalini kur
Merhaba canim benim seninde tranferin hayırlı olsun Rabbim kucağını tez vakitte doldursun ins
Olur ins canım kacinci gün embriyosu idi bebisinş ilk olunca insan herşeyden korkuyor işte canım yaaa umarım hersey dediğin gibi olur
Ancaaaa yarinaaaa gelirim kendimeeee canim senin sonuc ne oldu kanaman ne oldu caniminiciHurihuri2013
sen daha kendine gelemedin mı canim benim
bizi teselli ediyordun ama sen yapma boyle ablacimmmmm
Aminnn Isallah canim sende korkmaaaa bir evladin var allahim sana bagislasin yanliz kalmaz enazindan kardes iyidirrrrr caniminici dünyada esi benzeri olmayan tek varliktir kardes:)Merhaba canim benim seninde tranferin hayırlı olsun Rabbim kucağını tez vakitte doldursun ins
Ancaaaa yarinaaaa gelirim kendimeeee canim senin sonuc ne oldu kanaman ne oldu caniminici
İyiyi canım. Ama daha hiç ses yok maalesef adetimden. Bu arada senin kan sonucu çıktı mı?
Olur ins canım kacinci gün embriyosu idi bebis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?