Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Canim hosgeldin aramiza. Korkma canim bazi doktorlar dondurulmusla sansin daha cok arttigini dusunuyor. Insallah tedavinin sonucu olumlu olur.
Insallah zaten 2 yasindaki olumda ilk denemede oldu simdiki embriyo da 5.gün embriyosu doktor umutlu konuştu ama ben cok korkuyorum hamd olsun oglum var elbette ama yinede kardesi olmasini cok istiyorum

Kizlar ben geldimmmm nasilsiniz bakimmm benim keyfim yok sadece okudum muhabbetinizi M Mevsim09 hosgeldin canim ben kuluckada oldugum icin biraz keyifsizimmmm insallah hersey yolunda gider tedavinde canim bebisine kavusursun :))))

Kizlar ben geldimmmm nasilsiniz bakimmm benim keyfim yok sadece okudum muhabbetinizi M Mevsim09 hosgeldin canim ben kuluckada oldugum icin biraz keyifsizimmmm insallah hersey yolunda gider tedavinde canim bebisine kavusursun :))))
Merhaba canim benim seninde tranferin hayırlı olsun Rabbim kucağını tez vakitte doldursun ins

Merhaba canim benim seninde tranferin hayırlı olsun Rabbim kucağını tez vakitte doldursun ins
Aminnn Isallah canim sende korkmaaaa bir evladin var allahim sana bagislasin yanliz kalmaz enazindan kardes iyidirrrrr caniminici dünyada esi benzeri olmayan tek varliktir kardes:)

Ancaaaa yarinaaaa gelirim kendimeeee canim senin sonuc ne oldu kanaman ne oldu caniminici

kanama durdu azdı zaten kanama bile değildi fitille birlikte akan kahve rengi bişey
tahlilde hala gelmedi bugün daha da gelmez herhalde 6 yi geçti saat yarına kaldı artık ablam gelse rahatlıcam
sende toparlaa bakıyım üzme bebisleri annesiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…