- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #5.061
Bende transferin 9. Gunu gelmisti. Yerlesme kanamasiymis ama ben de korkmustum. Ister istemez panik yapiyoruz. Insallah Seninki de yerlesmeden dolayidir.
Yerlesmistir canim ama rahim buyurken ara sira lekenmeler olur diyorlar. Dun ki doktor da lekelenmelerin olur, korkma dedi. Ama her turlu kanamada bize haber ver dedi.şimdiye kadar yerleşmiş olması gerekmez mi canım tf+16 dayım
Yerlesmistir canim ama rahim buyurken ara sira lekenmeler olur diyorlar. Dun ki doktor da lekelenmelerin olur, korkma dedi. Ama her turlu kanamada bize haber ver dedi.
Yerlesmistir canim ama rahim buyurken ara sira lekenmeler olur diyorlar. Dun ki doktor da lekelenmelerin olur, korkma dedi. Ama her turlu kanamada bize haber ver dedi.
Cok sevindim canim rahatladigina. Cok iyi anliyorum ne hissettigini. Kan verdin mi bugun?cevap verdi doktorum
yerleşmeden dolayı olabilir sakin korkma dedi akşam vajinal jeli koyunca 2 tane de yut adı
Cok sevindim canim rahatladigina. Cok iyi anliyorum ne hissettigini. Kan verdin mi bugun?
Merhaba arkadaşlar bende bu ay dondurulmuslarla tedaviye girecem çok korkuyorum olmayacak diye bu arada ben avrupadayim umarım hepimiz iyi sonuçlar alırız
Welsteyim canim
5 senelik evliyim 24 yasindayim 2 yasinda bir oglum var oda Ivf ile oldu ilk denemede hamd olsun simdi o zaman dondurulan embriyolarimizla ikincisini deneyecez ama korkuyorum tutmaz diye çünkü donmuşlars guvenemiyorum
Canim hosgeldin aramiza. Korkma canim bazi doktorlar dondurulmusla sansin daha cok arttigini dusunuyor. Insallah tedavinin sonucu olumlu olur.Ins canim benim burayı gördüm size fikir olsun bana size umut olsun diye yazayim dedim
Ben burdayım yemek yedik mutfağı topluyorum.
Seninde gözün aydın olsun canım sağ salim ilerlesin ins korkma Allah büyük burdaki herkes bebislerine kavussun ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?