- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #5.121
Hayırlı olsun canim sende hamilesin sanırım buralar dolsun taşsın cocuklarla insIyi etmissin canim. Sen evde test yapmayi dusunuyormusun?
Hayırli olsun korkma demiştim canim keyfini sür simdi hamileligincanlar çıkmış sonucummmmm
310 a yükselmiş :)))
bu sefer 2 günde katlamış 3 gündü başta
çok şükür bin şükür
cekelin ortadan harbi göbek atacammmmmmm
Ahhhh güzelimmm ben onu kendime bi anlatsbilsemmmm ahhhhhAbla sakın korkma adet sancısı gibi belirtiler iyidir
Hayırli olsun korkma demiştim canim keyfini sür simdi hamileligin
Evden götür gerekirse kiz ac kalmaaaa yazik ikizler ac kalcakkkkkYiyecek bir sey yok ki . Onceden disardan kahvalti alirdim. Simdi oranin yumurtalarina kullandigi peynirlere guvenmiyorum. Is yerinde de sadece bir muz ile biraz kuru yemis yiyebildim. Ama baya aciktim. Onceden yemesemde bu kadar acikmiyordum. Bir kahve ile saat 2 ye kadar durabiliyordum.
Ahhhh güzelimmm ben onu kendime bi anlatsbilsemmmm ahhhhhamaaaa ilgin icin saollllll canim benimmmm yaaaaa
Oda olur merak etme canim yakında cinsiyetini sorariz insaynen canım yaaa nasıl bi rahatladım sorma
şimdi beklerim 2 hafta ultraschalli heycanla
hatice-yakup döverim vallahhhh cok güzel allahin izniyleeee ultrasonuda takinti yapma olurmu tatli cadimmm ohhhhh de artik olurmu
canim cok sevindim. At gobeciklerini, senin hakkin canim. Artik kabus gormek yok. Ruyanda bebisin ile gecirecegin guzel anlari gor.canlar çıkmış sonucummmmm
çok şükür bin şükür
Insallah Canim , darisi buradaki herkesin basina.Hayırlı olsun canim sende hamilesin sanırım buralar dolsun taşsın cocuklarla ins
canlar çıkmış sonucummmmm
çok şükür bin şükür
Sen benim dun ki mesajimi gormemisin canim. Ben dun dayanamadim doktora gittim. Bir tek kese gorundu. Kalp atisini duyamadik. Buyuk ihtimal haftaya yine gidecegim, kalp atisi icin. Ama cok sukur keseyi ve yolk kesesi goruldu.Evden götür gerekirse kiz ac kalmaaaa yazik ikizler ac kalcakkkkk
Allahim yüzünü güldürsün canim isallsh müjdeyle sonlanir biz hep burdayizzzz ne sorsan biri yanit verir yardimci olir sanaaa benim bacilarim hepppp melek gibiiiiiiii aaaa tabi sende artik aralarina katildin hosgeldin tekrardan canim benimBende gelecek ay adetle birlikte ilaca başlayacam Rabbim yardım eder insallahta tekrar yüzüme güler canlar
Sen benim dun ki mesajimi gormemisin canim. Ben dun dayanamadim doktora gittim. Bir tek kese gorundu. Kalp atisini duyamadik. Buyuk ihtimal haftaya yine gidecegim, kalp atisi icin. Ama cok sukur keseyi ve yolk kesesi goruldu.
Cok sagol ablacım insallah Allah güler yüzüme tekrar bilmiyorum 1 aydır kafayi yicem izlemedigim okumadigim sey kalmadi stres tavan yapmışAllahim yüzünü güldürsün canim isallsh müjdeyle sonlanir biz hep burdayizzzz ne sorsan biri yanit verir yardimci olir sanaaa benim bacilarim hepppp melek gibiiiiiiii aaaa tabi sende artik aralarina katildin hosgeldin tekrardan canim benim
Hadiyaaaaaa aaaa ben depresyondayimm geceden bu yanaaa agliyommm isallah sorun olmucak allahın izniyle canım benim tek olsun iyi olsun sağlıklı olsunda canımıniçiSen benim dun ki mesajimi gormemisin canim. Ben dun dayanamadim doktora gittim. Bir tek kese gorundu. Kalp atisini duyamadik. Buyuk ihtimal haftaya yine gidecegim, kalp atisi icin. Ama cok sukur keseyi ve yolk kesesi goruldu.
24 yasındasın bır evladın varrrr canım benim söliceklerımi lütfen yanlış anlama olurmu senn annelik duygusunu tatmışşsın korkmaman lazım hıcbiseyden onu hıssetmek için tekrar atese yalınayak yürümelisin denemekle hıc bişey kaybetmezsın tam aksıne rabbım ol der bı kardes gelir evladınaaaaaaa artıııı bu korkular hep okuduklarımızdannnn inan bu kadar bılmesek okumasak bu kadarda korkmayızzzz sıkılma olurmuuu rabbım buyuk:)Cok sagol ablacım insallah Allah güler yüzüme tekrar bilmiyorum 1 aydır kafayi yicem izlemedigim okumadigim sey kalmadi stres tavan yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?