- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #5.101
Yok bacim gözlerim acilmiyo aglamaktan sistiii gögüslerim cok agriyoii adet sancim varrrrrrrrrr oyyyyyyyy halay cekekmiiiiii deliligeeeeeemi vursam acukkkkkkanama durdu azdı zaten kanama bile değildi fitille birlikte akan kahve rengi bişey
tahlilde hala gelmedi bugün daha da gelmez herhalde 6 yi geçti saat yarına kaldı artık ablam gelse rahatlıcam
sende toparlaa bakıyım üzme bebisleri annesiiii
İyiyi canım. Ama daha hiç ses yok maalesef adetimden. Bu arada senin kan sonucu çıktı mı?
Yok bacim gözlerim acilmiyo aglamaktan sistiii gögüslerim cok agriyoii adet sancim varrrrrrrrrr oyyyyyyyy halay cekekmiiiiii deliligeeeeeemi vursam acukkkkk
hatice-yakup ne demek o ben ınanamıyommmm günahhh allahım sınarrrr tövbeeee de bakımmm yeter kızcam bakkk kendımeee geliyommm heeeee alim elime telliğiiii
haa şöyle yaaa kendine gel
tabiki cekelim
lelele sakine niye gittin tütüne
Yarın öğreniceksin o zaman olsun napalım.belirti de yok aksi gibi. Bilmiyorum birkaç gün daha bekliycem yoksa doktorumu arayıp randevu isteyicem.yok abla ya normalde 3-4 saate maille geliyodu bu gun gelemedi bekliyorum yaa
belirti felan yok mu ???
Yarın öğreniceksin o zaman olsun napalım.belirti de yok aksi gibi. Bilmiyorum birkaç gün daha bekliycem yoksa doktorumu arayıp randevu isteyicem.
Yaaaaaaaa B bebekborn doktordan cıkmadımı ki ses yoooookkkkkmertugce35 sende yaz canım merak ederım sonucunu
Ohhh afiyet olsun kizlar , ben burda ac ac calisiyim. Siz yen bakiyim.
Hurim soruma cevap vermedin hala. Baska doktordan randevu aldim demistin. Ne zaman gideceksin?Yaaaaaaaa B bebekborn doktordan cıkmadımı ki ses yoooookkkkkmertugce35 sende yaz canım merak ederım sonucunu
Ahhhhh canımıniçi hıc görmedım haftaya cuma günü kan vercem randevum cumayaHurim soruma cevap vermedin hala. Baska doktordan randevu aldim demistin. Ne zaman gideceksin?
Iyi etmissin canim. Sen evde test yapmayi dusunuyormusun?Ahhhhh canımıniçi hıc görmedım haftaya cuma günü kan vercem randevum cumaya
Evet pazar günü düspnüyomm bakalim canim cikmassa cok üzülücem ama biliyomIyi etmissin canim. Sen evde test yapmayi dusunuyormusun?
Abla sakın korkma adet sancısı gibi belirtiler iyidirAhhhhh canımıniçi hıc görmedım haftaya cuma günü kan vercem randevum cumaya
Yiyecek bir sey yok ki . Onceden disardan kahvalti alirdim. Simdi oranin yumurtalarina kullandigi peynirlere guvenmiyorum. Is yerinde de sadece bir muz ile biraz kuru yemis yiyebildim. Ama baya aciktim. Onceden yemesemde bu kadar acikmiyordum. Bir kahve ile saat 2 ye kadar durabiliyordum.DilanBoran neden ac birakiyin keendini iyi deil canim yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?