- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #5.181
Cumartesi günüm var ya boncuk gözlüm, koşturuyorum. Eşlerde gelecek, mecbur kayınvalidemin evinide pakladım.
Hurişime gelince, yokluğumda ağlamaya vurmuş kendini ama rahatlamıştır. Kendini yıpratmadığın süreceHurihuri2013 bacım için rahatlayacaksa ağla. Fakat sevinçten olsun ağlamalarımız, öyle oram ağrıyor olmadı mı, adet sancısı vuruyor tutmadı mı gibi saçma şeylerle kafanı kurcalarsan biraz daha bozuşuruz. Bunlar olması muhtemel şeyler, kafaya takmıyoruz kuzum.
Merhaba canım ben varımmmmSlm arkadaslar, almanyadan varmı aranızda?
Yok yaaaa ben kötüydümmm cok ondandı inan modum yerdeydıCumartesi günüm var ya boncuk gözlüm, koşturuyorum. Eşlerde gelecek, mecbur kayınvalidemin evinide pakladım.
Hurişime gelince, yokluğumda ağlamaya vurmuş kendini ama rahatlamıştır. Kendini yıpratmadığın süreceHurihuri2013 bacım için rahatlayacaksa ağla. Fakat sevinçten olsun ağlamalarımız, öyle oram ağrıyor olmadı mı, adet sancısı vuruyor tutmadı mı gibi saçma şeylerle kafanı kurcalarsan biraz daha bozuşuruz. Bunlar olması muhtemel şeyler, kafaya takmıyoruz kuzum.
Belime sağlık dilemeni tercih ederim boncuk, zira koptu ağrıdan.
Beni özledin dimi gardaşımYok yaaaa ben kötüydümmm cok ondandı inan modum yerdeydı
Belime sağlık dilemeni tercih ederim boncuk, zira koptu ağrıdan.
Aynen hasrettendıııı canımıniçi ağlamalarBeni özledin dimi gardaşım
Severim seni canım benimAynen hasrettendıııı canımıniçi ağlamalar
Yaptım ablacım ama hala kendime gelemedim.Adet olmam gerekiyordu olmadım canım sıkılıyor bi gelse rahatlicam hep böyle oluyorum bu dönemde hayattan soğuyorum çok duygusal oluyorum geçici bi durum yani.
İyiyim canımıniçi işallah daha iyi olcammm sende bı papatya cayı içseydın keske belkı rahatlatır canımıniçiYaptım ablacım ama hala kendime gelemedim.Adet olmam gerekiyordu olmadım canım sıkılıyor bi gelse rahatlicam hep böyle oluyorum bu dönemde hayattan soğuyorum çok duygusal oluyorum geçici bi durum yani.
Sen nasılsın ablacım.
Öğlen içtim şimdi yine icicem ıyi gelir inşallah.İyiyim canımıniçi işallah daha iyi olcammm sende bı papatya cayı içseydın keske belkı rahatlatır canımıniçi
Senın test tarıhın ne zaman canımKarnım çok gergin patlayacak gibi böyle olan var mı?
Malesef çift çizgiyi görsem de düzenli olmayan bi artış içindeyim. Akıbetim cumartesi belli olur.Senın test tarıhın ne zaman canım
Az kalmiş canımm işallah Cumartesi ıyı haberler alırsın canımMalesef çift çizgiyi görsem de düzenli olmayan bi artış içindeyim. Akıbetim cumartesi belli olur.
İnşaallah Karnım iğne batirlmayacak halde valla bu sis karnıma nsl iğne yapacaksamAz kalmiş canımm işallah Cumartesi ıyı haberler alırsın canım
Napalım canım mecbur yapcaksın ıyı sonuclR için bu iğneler ilaclar sart canım benimİnşaallah Karnım iğne batirlmayacak halde valla bu sis karnıma nsl iğne yapacaksam
Öyle malesef Rabbim.cumlemize sabır versinNapalım canım mecbur yapcaksın ıyı sonuclR için bu iğneler ilaclar sart canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?