Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Öyle malesef Rabbim.cumlemize sabır versin
Merhaba canim okurken diyemeden edemedim benim oglumda oyleydi hatta patlayacak sandım kliniğe bile gitmistim doktor bu iyiye isaret demisti sonra hamile oldugumu ogrendim zaten icini ferahlatmak adına yazmak istedim biliyorum bu bekleme zor Allah yardimcin olsun

Allah razı olsun biraz düzensiz artış söz konusu ama inşaallah bnm de güzel şeylere işaret olur inşaallah

Aynen 3 aylık gibi ya ne bi görsen ☺milletten saklayaym diyorum da bu karnimla nsl olacak bilmiyorum

ben ilk iğnelere başladığım zaman çok sistim bi düğüne gittim beni gören bebek nasıl diye sordu bebek yok dedim şimdi bidaki ay duyunca insanlar direkler varmış saklamış hahaha

ben ilk iğnelere başladığım zaman çok sistim bi düğüne gittim beni gören bebek nasıl diye sordu bebek yok dedim şimdi bidaki ay duyunca insanlar direkler varmış saklamış hahaha
İğneler olduğu zaman zor yuruyordum zaten aynen. Valla öyle diyenlere ben diyorum gaz skntm var bağırsak problemi falan gecistieiyorum bugün daha orta yaşlı bi teyze hamile mi bu kız diye arkadasa sormuş şekle öyle görünuyor demiş. Bu teyzeler yaşamış teyzeler ya çok fenalar radar gibiler

Benimde oyleydi kıştı montumu olmuyordu bana öyle sisti karnim esim korktu klinige gittik bende iyiye işaret oldu tahminimce sende de öyle olacak canım güzel haberlerle ins
Amin amin inş dua yerine geçsin de kabul olsun inş. eşim de görünce ne olmuş böyle sana ya ddi hamile göbeği gibi ddi e sence ddm bi nevi hamile sayılır bn de diye ☺ zaten pantalon düğmem koptu bi haftada ne hale geldim. İnş hepsi olumlu şeylere isarettir

Icimden bir his olumlu diyor canım Allah büyük sıkıntı etme hepsi geçip gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…