- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #5.201
Aminnnnnn canım dualarımdasın işallah Cumartesi hersey güzel olcak:)Öyle malesef Rabbim.cumlemize sabır versin
hatice-yakup canım sonucun ıyi çıkmış sevindim rahatlamışsındır inşallah.
İnşaallah Karnım iğne batirlmayacak halde valla bu sis karnıma nsl iğne yapacaksam
Merhaba canim okurken diyemeden edemedim benim oglumda oyleydi hatta patlayacak sandım kliniğe bile gitmistim doktor bu iyiye isaret demisti sonra hamile oldugumu ogrendim zaten icini ferahlatmak adına yazmak istedim biliyorum bu bekleme zor Allah yardimcin olsunÖyle malesef Rabbim.cumlemize sabır versin
Aynen 3 aylık gibi ya ne bi görsen ☺milletten saklayaym diyorum da bu karnimla nsl olacak bilmiyorumcanım benim sisti mı benimde baya sis ama oyle aşırı rahatsız etmiyor
annem dalga geçiyor gobegime bakıp 3 aylık diye hahah
Allah razı olsun biraz düzensiz artış söz konusu ama inşaallah bnm de güzel şeylere işaret olur inşaallahMerhaba canim okurken diyemeden edemedim benim oglumda oyleydi hatta patlayacak sandım kliniğe bile gitmistim doktor bu iyiye isaret demisti sonra hamile oldugumu ogrendim zaten icini ferahlatmak adına yazmak istedim biliyorum bu bekleme zor Allah yardimcin olsun
Aynen 3 aylık gibi ya ne bi görsen ☺milletten saklayaym diyorum da bu karnimla nsl olacak bilmiyorum
İğneler olduğu zaman zor yuruyordum zaten aynen. Valla öyle diyenlere ben diyorum gaz skntm var bağırsak problemi falan gecistieiyorum bugün daha orta yaşlı bi teyze hamile mi bu kız diye arkadasa sormuş şekle öyle görünuyor demiş. Bu teyzeler yaşamış teyzeler ya çok fenalar radar gibilerben ilk iğnelere başladığım zaman çok sistim bi düğüne gittim beni gören bebek nasıl diye sordu bebek yok dedim şimdi bidaki ay duyunca insanlar direkler varmış saklamış hahaha
Benimde oyleydi kıştı montumu olmuyordu bana öyle sisti karnim esim korktu klinige gittik bende iyiye işaret oldu tahminimce sende de öyle olacak canım güzel haberlerle insAllah razı olsun biraz düzensiz artış söz konusu ama inşaallah bnm de güzel şeylere işaret olur inşaallah
Varmış ama haberim yoktu diyeceksin tabiki canım.ben ilk iğnelere başladığım zaman çok sistim bi düğüne gittim beni gören bebek nasıl diye sordu bebek yok dedim şimdi bidaki ay duyunca insanlar direkler varmış saklamış hahaha
Amin amin inş dua yerine geçsin de kabul olsun inş. eşim de görünce ne olmuş böyle sana ya ddi hamile göbeği gibi ddi e sence ddm bi nevi hamile sayılır bn de diye ☺ zaten pantalon düğmem koptu bi haftada ne hale geldim. İnş hepsi olumlu şeylere isarettirBenimde oyleydi kıştı montumu olmuyordu bana öyle sisti karnim esim korktu klinige gittik bende iyiye işaret oldu tahminimce sende de öyle olacak canım güzel haberlerle ins
Icimden bir his olumlu diyor canım Allah büyük sıkıntı etme hepsi geçip gidiyorAmin amin inş dua yerine geçsin de kabul olsun inş. eşim de görünce ne olmuş böyle sana ya ddi hamile göbeği gibi ddi e sence ddm bi nevi hamile sayılır bn de diye ☺ zaten pantalon düğmem koptu bi haftada ne hale geldim. İnş hepsi olumlu şeylere isarettir
Amin inşaallahIcimden bir his olumlu diyor canım Allah büyük sıkıntı etme hepsi geçip gidiyor
Varmış ama haberim yoktu diyeceksin tabiki canım.
Hosbulduk canımsen nerde yasıyorsun?
Benim için ne dıyo iç sesın bakemmmmmIcimden bir his olumlu diyor canım Allah büyük sıkıntı etme hepsi geçip gidiyor
Ben burdayım canımbizim kızlar çekildi yine:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?