- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #5.141
Yeni geldim ablam ben eveYaaaaaaaa @bebekborn doktordan cıkmadımı ki ses yoooookkkkkmertugce35 sende yaz canım merak ederım sonucunu
Evet canim, bir tane goruldu. Buna da cok sukur. Saglikli bir sekilde kucagima aliyim yeterki.kese tek miydi canimmm ????
Canim nicin agliyorsun, lutfen yapma boyle seyler bu onemli zamanlarinda. Hersey cok guzel olacak canim. Umarim moralini bozacak kotu bir Olay yasamamissindir. Hormon degisiklikleri diyelim bu aglaman icin. Bebisin icin kendini toparla canim.Hadiyaaaaaa aaaa ben depresyondayimm geceden bu yanaaa agliyommm isallah sorun olmucak allahın izniyle canım benim tek olsun iyi olsun sağlıklı olsunda canımıniçi
Ooh iyi canim cok sevindim masallahhcanlar çıkmış sonucummmmm
310 a yükselmiş :)))
bu sefer 2 günde katlamış 3 gündü başta
çok şükür bin şükür
cekelin ortadan harbi göbek atacammmmmmm
Ayyyyyy maşallahhhh benım tosunuma baneneeeee benım tosunum oooooo cokkkk sevındım kızzzzz işallah hep böle devam eder işallah:)
Yeni geldim ablam ben eveSükürler olsun hersey yolundaymis. Heryerini ölctü bebisin. Suanda 5,5 cm 56 grammis kalbi de dakikada 159 atiyormus. Masallahi vardi kocaman olmus cinsiyet icin de cok erken daha ama bence kiz dedi bakalim görüceez hayirlisiyla
Yok ablacim asla yanlış anlamam belki dersin zaten bir evladın var ki ins sizlerinde olur ben dua ediyorum ki hepimizin bebisleri olsun ki of demeye vaktimiz kalmasin24 yasındasın bır evladın varrrr canım benim söliceklerımi lütfen yanlış anlama olurmu senn annelik duygusunu tatmışşsın korkmaman lazım hıcbiseyden onu hıssetmek için tekrar atese yalınayak yürümelisin denemekle hıc bişey kaybetmezsın tam aksıne rabbım ol der bı kardes gelir evladınaaaaaaa artıııı bu korkular hep okuduklarımızdannnn inan bu kadar bılmesek okumasak bu kadarda korkmayızzzz sıkılma olurmuuu rabbım buyuk:)
Ooh iyi canim cok sevindim masallahh
Yok kızzzz tamamiyle korkuuuuu ıkı gündür gögüslerım patlıcak gıbı agrıyooooo bıde adettt sancısııııı oyyyyy kim tutar benı agladım iyiyim simdi şükür elhamdulillah sende ac kslmaaaaa lütfen olurmuEvet canim, bir tane goruldu. Buna da cok sukur. Saglikli bir sekilde kucagima aliyim yeterki.
Canim nicin agliyorsun, lutfen yapma boyle seyler bu onemli zamanlarinda. Hersey cok guzel olacak canim. Umarim moralini bozacak kotu bir Olay yasamamissindir. Hormon degisiklikleri diyelim bu aglaman icin. Bebisin icin kendini toparla canim.
Aminn ablam insallah allah sizlere de nasip eder dualarim sizinleAyyyyyy maşallahhhh benım tosunuma baneneeeee benım tosunum oooooo cokkkk sevındım kızzzzz işallah hep böle devam eder işallah:)
Abla bunlar cok iyi belirtiler emin ol tabi ilaclarinda etkisi var ama bence gayet iyiYok kızzzz tamamiyle korkuuuuu ıkı gündür gögüslerım patlıcak gıbı agrıyooooo bıde adettt sancısııııı oyyyyy kim tutar benı agladım iyiyim simdi şükür elhamdulillah sende ac kslmaaaaa lütfen olurmu
Hayırrrrrrrr yanlış anladın demek istediğim bır evladın var korkmaaaa deneeeeee tatlım bu tedavı herkes için zor amaaaaa en azından tesellin basucundaaaaa canımıniçiYok ablacim asla yanlış anlamam belki dersin zaten bir evladın var ki ins sizlerinde olur ben dua ediyorum ki hepimizin bebisleri olsun ki of demeye vaktimiz kalmasin
Ama iste vakit gecmeden dondurulmus deneyelim dedik zaten korkumun cogu bu donma olayi ile ilgili
Evet canim hamd olsun
Evet canim hamd olsunIlk basta hic hareket etmiyordu, doktor dedi ne güzel hareketsiz ben de rahatca ölcerim dedi. O anda bir basladi hareket etmeye, kipir kipir. Agzindan baloncuk cikti yüzünü kapatiyodu elleriyle. Cok tatli cok güzel bisey ya allah herkese yasatsinn
Cok şükür ablamHayırrrrrrrr yanlış anladın demek istediğim bır evladın var korkmaaaa deneeeeee tatlım bu tedavı herkes için zor amaaaaa en azından tesellin basucundaaaaa canımıniçi
Yokkkk depresyondayımmm ruhennn ama cıkasım varrrrr burdakiler bu halime alışık deil amaaaa cok mutluyum cok sevındım ınan canımıniçi yaaaa işallah bebişin böle devam eder ayyyyyy yerım ben onuuuu tosunum benım oAminn ablam insallah allah sizlere de nasip eder dualarim sizinlesen nasilsin nasil hissediyorsun kendini? Dün cok modun düsüktü bugün daha iyisin insallah?
Gözün aydın olsun canım benim sağ salim al kucaginaEvet canim hamd olsunIlk basta hic hareket etmiyordu, doktor dedi ne güzel hareketsiz ben de rahatca ölcerim dedi. O anda bir basladi hareket etmeye, kipir kipir. Agzindan baloncuk cikti yüzünü kapatiyodu elleriyle. Cok tatli cok güzel bisey ya allah herkese yasatsinn
Bişey sıyım mi ilk gün dınlendım sonraki günler normal hatatıma döndüm her işimi yapıyom olcagı varsa olurrrr takılmaaaa bu konulara bı basla bız sanaaaa bol bol enerji veririz tatlımCok şükür ablam
Deneyecez bakalim dinlenmeden nasıl olacak bilemiyorum illa dinlenmek lazim mı bilemedim yada yatmak malum cocukla hep ayaktasin
Sanirim adet belirtileri yasiyosun canim okudum biraz ama korkma güzel bisey bu zaten olmasi gereken. Allahin izniyle sen de pozitifi görüceksin, ama lütfen moralini bozma canini sıkma.. rahat olmaya çalış, hiç birşey yokmuş gibi davran. Yavrucukların da mutlu olsunlar. Rabbim ne eylerse güzel eylerYokkkk depresyondayımmm ruhennn ama cıkasım varrrrr burdakiler bu halime alışık deil amaaaa cok mutluyum cok sevındım ınan canımıniçi yaaaa işallah bebişin böle devam eder ayyyyyy yerım ben onuuuu tosunum benım o
Sağol canım benim aminnGözün aydın olsun canım benim sağ salim al kucagina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?