Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Yaaaaaaaa @bebekborn doktordan cıkmadımı ki ses yoooookkkkk mertugce35 sende yaz canım merak ederım sonucunu
Yeni geldim ablam ben eve Sükürler olsun hersey yolundaymis. Heryerini ölctü bebisin. Suanda 5,5 cm 56 grammis kalbi de dakikada 159 atiyormus. Masallahi vardi kocaman olmus cinsiyet icin de cok erken daha ama bence kiz dedi bakalim görüceez hayirlisiyla

kese tek miydi canimmm ????
Evet canim, bir tane goruldu. Buna da cok sukur. Saglikli bir sekilde kucagima aliyim yeterki.
Hadiyaaaaaa aaaa ben depresyondayimm geceden bu yanaaa agliyommm isallah sorun olmucak allahın izniyle canım benim tek olsun iyi olsun sağlıklı olsunda canımıniçi
Canim nicin agliyorsun, lutfen yapma boyle seyler bu onemli zamanlarinda. Hersey cok guzel olacak canim. Umarim moralini bozacak kotu bir Olay yasamamissindir. Hormon degisiklikleri diyelim bu aglaman icin. Bebisin icin kendini toparla canim.

Ayyyyyy maşallahhhh benım tosunuma baneneeeee benım tosunum oooooo cokkkk sevındım kızzzzz işallah hep böle devam eder işallah:)

Yok ablacim asla yanlış anlamam belki dersin zaten bir evladın var ki ins sizlerinde olur ben dua ediyorum ki hepimizin bebisleri olsun ki of demeye vaktimiz kalmasin
Ama iste vakit gecmeden dondurulmus deneyelim dedik zaten korkumun cogu bu donma olayi ile ilgili

Yok kızzzz tamamiyle korkuuuuu ıkı gündür gögüslerım patlıcak gıbı agrıyooooo bıde adettt sancısııııı oyyyyy kim tutar benı agladım iyiyim simdi şükür elhamdulillah sende ac kslmaaaaa lütfen olurmu

Ayyyyyy maşallahhhh benım tosunuma baneneeeee benım tosunum oooooo cokkkk sevındım kızzzzz işallah hep böle devam eder işallah:)
Aminn ablam insallah allah sizlere de nasip eder dualarim sizinle sen nasilsin nasil hissediyorsun kendini? Dün cok modun düsüktü bugün daha iyisin insallah?

Abla bunlar cok iyi belirtiler emin ol tabi ilaclarinda etkisi var ama bence gayet iyi

Hayırrrrrrrr yanlış anladın demek istediğim bır evladın var korkmaaaa deneeeeee tatlım bu tedavı herkes için zor amaaaaa en azından tesellin basucundaaaaa canımıniçi

mertugce35

ay ayyy okudum şimdi canimm maşallah kızımız turp gibi yani maşallah maşallah
Evet canim hamd olsun Ilk basta hic hareket etmiyordu, doktor dedi ne güzel hareketsiz ben de rahatca ölcerim dedi. O anda bir basladi hareket etmeye, kipir kipir. Agzindan baloncuk cikti yüzünü kapatiyodu elleriyle. Cok tatli cok güzel bisey ya allah herkese yasatsinn

oyyyyy oyyy çok sevindim canimmmmmm

Hayırrrrrrrr yanlış anladın demek istediğim bır evladın var korkmaaaa deneeeeee tatlım bu tedavı herkes için zor amaaaaa en azından tesellin basucundaaaaa canımıniçi
Cok şükür ablam
Deneyecez bakalim dinlenmeden nasıl olacak bilemiyorum illa dinlenmek lazim mı bilemedim yada yatmak malum cocukla hep ayaktasin

Aminn ablam insallah allah sizlere de nasip eder dualarim sizinle sen nasilsin nasil hissediyorsun kendini? Dün cok modun düsüktü bugün daha iyisin insallah?
Yokkkk depresyondayımmm ruhennn ama cıkasım varrrrr burdakiler bu halime alışık deil amaaaa cok mutluyum cok sevındım ınan canımıniçi yaaaa işallah bebişin böle devam eder ayyyyyy yerım ben onuuuu tosunum benım o

Gözün aydın olsun canım benim sağ salim al kucagina

Cok şükür ablam
Deneyecez bakalim dinlenmeden nasıl olacak bilemiyorum illa dinlenmek lazim mı bilemedim yada yatmak malum cocukla hep ayaktasin
Bişey sıyım mi ilk gün dınlendım sonraki günler normal hatatıma döndüm her işimi yapıyom olcagı varsa olurrrr takılmaaaa bu konulara bı basla bız sanaaaa bol bol enerji veririz tatlım

Sanirim adet belirtileri yasiyosun canim okudum biraz ama korkma güzel bisey bu zaten olmasi gereken. Allahin izniyle sen de pozitifi görüceksin, ama lütfen moralini bozma canini sıkma.. rahat olmaya çalış, hiç birşey yokmuş gibi davran. Yavrucukların da mutlu olsunlar. Rabbim ne eylerse güzel eyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…