Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Tam olarak bilemiyoruz tabi canım ama bazı doktorlar da dondurulmuşların taze transferle aradındaki başarı şansının hiçbir farkı olmadığını düşünüyor. O yüzden korkma hiç bence.Allah inşallah yavruna bir kardeş nasip eder.

Çok sevindim canım ne güzel duymuşsun kalp atışını da görmüşsün de bebişini.ne güzel bir duygudur di mi?Allah bursaki herkese nasip etsin inşallah

Cok sagol canım iyi dileklerin icin sana tez vakitte nasip etsin insallah canim

Evet tatlımmm işallah öyledırrrr tamam sakin olmaya calişcam canımıniçi:)

Çok sevindim canım ne güzel duymuşsun kalp atışını da görmüşsün de bebişini.ne güzel bir duygudur di mi?Allah bursaki herkese nasip etsin inşallah
Evet canim gercekten tarifsiz bir duygu. Allah herkese yasatsin. Yani cok garip anlatamiyo insan

Progesteron sonucunu aldın mı, doktorun ne dedi bacım?
Yok canım onlar bu sonucu acıklamıyoo asıl ıkıncısı önemli dedı doktor ama yoklar baska yerden randevu aldım mecbur noel tatıli yapmıyan bı yer buldu şükür haftaya cuma ama bıgün erkende verebılırım eğer arar randevu var derlerse canımıniçi

Haftaya Cuma beta-HCG verecektin bacım, progesterona baktıracaktın diye hatırlıyorum ben, yanlış hatırlıyorum demek ki.

yasminsay

ablaaacimmmm naptın kız?? iyileştin de işlere mı koyuldum sennn ??
Hurihuri2013 hurisimiz bizi dinlemiyor seni bari dinlesin kizzzzzz
Cumartesi günüm var ya boncuk gözlüm, koşturuyorum. Eşlerde gelecek, mecbur kayınvalidemin evinide pakladım.

Hurişime gelince, yokluğumda ağlamaya vurmuş kendini ama rahatlamıştır. Kendini yıpratmadığın sürece Hurihuri2013 bacım için rahatlayacaksa ağla. Fakat sevinçten olsun ağlamalarımız, öyle oram ağrıyor olmadı mı, adet sancısı vuruyor tutmadı mı gibi saçma şeylerle kafanı kurcalarsan biraz daha bozuşuruz. Bunlar olması muhtemel şeyler, kafaya takmıyoruz kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…