- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #5.161
Yok ablacim asla yanlış anlamam belki dersin zaten bir evladın var ki ins sizlerinde olur ben dua ediyorum ki hepimizin bebisleri olsun ki of demeye vaktimiz kalmasin
Ama iste vakit gecmeden dondurulmus deneyelim dedik zaten korkumun cogu bu donma olayi ile ilgili
Evet canim hamd olsunIlk basta hic hareket etmiyordu, doktor dedi ne güzel hareketsiz ben de rahatca ölcerim dedi. O anda bir basladi hareket etmeye, kipir kipir. Agzindan baloncuk cikti yüzünü kapatiyodu elleriyle. Cok tatli cok güzel bisey ya allah herkese yasatsinn
Cok sagol canım iyi dileklerin icin sana tez vakitte nasip etsin insallah canimTam olarak bilemiyoruz tabi canım ama bazı doktorlar da dondurulmuşların taze transferle aradındaki başarı şansının hiçbir farkı olmadığını düşünüyor. O yüzden korkma hiç bence.Allah inşallah yavruna bir kardeş nasip eder.
Ben ilkte cok ozendim ablam valla isleri filan hak getire yan gel yat osman yaptimBişey sıyım mi ilk gün dınlendım sonraki günler normal hatatıma döndüm her işimi yapıyom olcagı varsa olurrrr takılmaaaa bu konulara bı basla bız sanaaaa bol bol enerji veririz tatlım
Evet tatlımmm işallah öyledırrrr tamam sakin olmaya calişcam canımıniçi:)Sanirim adet belirtileri yasiyosun canim okudum biraz ama korkma güzel bisey bu zaten olmasi gereken. Allahin izniyle sen de pozitifi görüceksin, ama lütfen moralini bozma canini sıkma.. rahat olmaya çalış, hiç birşey yokmuş gibi davran. Yavrucukların da mutlu olsunlar. Rabbim ne eylerse güzel eyler
Evet canim gercekten tarifsiz bir duygu. Allah herkese yasatsin. Yani cok garip anlatamiyo insanÇok sevindim canım ne güzel duymuşsun kalp atışını da görmüşsün de bebişini.ne güzel bir duygudur di mi?Allah bursaki herkese nasip etsin inşallah
@Se25lm25a yaptınmı temizliklkk canımıniçi geldınmı kendıneeeeee A Aveline yaralı kuşummmm sen neeee ettın benım gıbı depresıftın bugün ıyılestınmı acukkkk:)
Ben daha totomu bir yere koyamadım. Ütülerimi yaptım, kayınvalidemin evini temizledim, şimdi indim eve. Haşat durumdayım bacım.yasminsay nerdesınnnnnnn kızzzzz ben depresyondayım sen neydesın hatunnn
Ben geldimde, siz nerelerdesiniz?yasminsay nerdesınnnnnnnnnnnnnnn canımm
Vallahhhh iyi olur kendıme gelirim bacımmmmBen daha totomu bir yere koyamadım. Ütülerimi yaptım, kayınvalidemin evini temizledim, şimdi indim eve. Haşat durumdayım bacım.
Asıl telliği ben alacağım elimeeeesen daha toparlanmadın mı?
Progesteron sonucunu aldın mı, doktorun ne dedi bacım?Vallahhhh iyi olur kendıme gelirim bacımmmm
Yok canım onlar bu sonucu acıklamıyoo asıl ıkıncısı önemli dedı doktor ama yoklar baska yerden randevu aldım mecbur noel tatıli yapmıyan bı yer buldu şükür haftaya cuma ama bıgün erkende verebılırım eğer arar randevu var derlerse canımıniçiProgesteron sonucunu aldın mı, doktorun ne dedi bacım?
Haftaya Cuma beta-HCG verecektin bacım, progesterona baktıracaktın diye hatırlıyorum ben, yanlış hatırlıyorum demek ki.Yok canım onlar bu sonucu acıklamıyoo asıl ıkıncısı önemli dedı doktor ama yoklar baska yerden randevu aldım mecbur noel tatıli yapmıyan bı yer buldu şükür haftaya cuma ama bıgün erkende verebılırım eğer arar randevu var derlerse canımıniçi
Slm arkadaslar, almanyadan varmı aranızda?
Cumartesi günüm var ya boncuk gözlüm, koşturuyorum. Eşlerde gelecek, mecbur kayınvalidemin evinide pakladım.yasminsay
ablaaacimmmm naptın kız?? iyileştin de işlere mı koyuldum sennn ??
Hurihuri2013 hurisimiz bizi dinlemiyor seni bari dinlesin kizzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?