Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

B bebekborn

tatlım çok azdı kesildi şimdi zaten
önceden kalmış kan olabilir dedi doktorum rahim kan dolaşımı hızlanıyor ya atarmış rahatlattı sıkıntı yapma dedi
taze kan olursa haber edicem kahve rengi gayet normal dedi
kan da güzel çıkınca rahatladım bugün

senin adına da çok sevindim annesi inş kucağına da alır kalp atışlarını ellerinle hissedersin

oyy oyyy neyse artık 7-8 sene sonra tek derdin afacanları doyurmak olur abla inssssss :)))))

Evet yapmıyım yapmıyım diyordum ama stres oldum buyuk ihtimalle. Çok gelsin istedikçe olmadı bir türlü.umarım yarın kan testinde yersey farklı olur senin için de. Olmazsa bile hiç ümidini kaybetme nolur.dinlen bir süre ne zaman kendini hazır hissedersen tekrar başla tedaviye kızıın için.

Evet tek kese canim , tam dun 6 haftalik di duyulmadi. Haytaya duyulur dedi. Bakalim gittigim yere haftaya bir kez daha gidecegim. Insallah duyulur.

Evet tek kese canim , tam dun 6 haftalik di duyulmadi. Haytaya duyulur dedi. Bakalim gittigim yere haftaya bir kez daha gidecegim. Insallah duyulur.

insallah duyulur canim, bendede ilk kontrolümde kalin bagirsak kapattigi icin duyulmadi ve görülmedi, birsürü hareketler yapmistim olmamisti :) ama sükür sonraki kontrolde gözüktü...belki sendede öyledir.

vee belki üzülürsün diye dememistim, ama tek kese olacagini hissediyordum hep, ama umarim üzülmüyorsundur, rabbim tekte olsa kucagimiza versin insallah...bende cok isterdim ikizim olmasini ama malesef herzaman diledigimiz gibi olmuyor...

Hiç kimse benle ilgili bi hissss duymuyooooo nedennnn aaaaaa bende istıyom ama gercek his

Ben ailemi 8 yildir gormuyorum. Onlarin yaninda olmak isterdim. Ailem doguma geliriz demisti, bu sefer de yeni vize randevusu ocak 2019 dan sonra veriliyormus. Yani yine gelemeyecekler.

Ben ailemi 8 yildir gormuyorum. Onlarin yaninda olmak isterdim. Ailem doguma geliriz demisti, bu sefer de yeni vize randevusu ocak 2019 dan sonra veriliyormus. Yani yine gelemeyecekler.

ayyy seni buldu desene trump in saçmalıkları
olsun dualarla yanında olurlar sen bebisine kavusta
8 yıl baya olmuş ALLAH sabır versin canım eminim kolay değildir
belki doğum dan sonra sen gidersin

Hic uzulmedim canim. Cok sukur keseyi gordum diye cok sevincliydim aslinda. Cok sukur Allah bunu da bana verdi diye.

ayyy seni buldu desene trump in saçmalıkları
olsun dualarla yanında olurlar sen bebisine kavusta
8 yıl baya olmuş ALLAH sabır versin canım eminim kolay değildir
belki doğum dan sonra sen gidersin
Canim zaten ben her seye cok gec ulasirim. Ozlemlere alistim artik. Cok sukur teknoloji var. Her gun yuz yuze gorusuyoruz. Artik 2 yil sonra sarilabilecegim onlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…