- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #5.561
Slm kızlar nasılsınız pek giremiyorum bu aralar ama yazdıklarınızı okuyorum .
hatice-yakup canım çok sevindim senin adına değerin iyi yükselmiş bak boşuna kendini strese soktun .
Huris ablam hiç yok inşallah iyidir.
İnşallah canım benim, bende heyecan başladı bileAy ablam az kalmış hadi inş
Senin heycana başlıcaz
İyi canım Huriş ablan, çok yoğun bu ara katılamıyor bize.Slm kızlar nasılsınız pek giremiyorum bu aralar ama yazdıklarınızı okuyorum .
hatice-yakup canım çok sevindim senin adına değerin iyi yükselmiş bak boşuna kendini strese soktun .
Huris ablam hiç yok inşallah iyidir.
İnşallah canım benim, bende heyecan başladı bile
İnşallah canım benim, Rabbim yorgun yüreğimizi ferahlatacak güzellikler versin ömrümüze. Evlat sıcaklığına doyalım inşallah.Rabbim güzel sonuçlar versin ablam
Bu sefer gülsün yüzüne inssssssss
Aaa canim cok sevindim bebek icin. Allah tan hic bir zaman umit kesilmiyor canim.İnşallah canım benim, Rabbim yorgun yüreğimizi ferahlatacak güzellikler versin ömrümüze. Evlat sıcaklığına doyalım inşallah.
Az evvel arkadaşımın bebeğinin artık evine çıktığını öğrendim. Moral ve motivasyon olarak süperim bugün. Dualarınız için Allah razı olsun.
İnşallah canım benim, Rabbim yorgun yüreğimizi ferahlatacak güzellikler versin ömrümüze. Evlat sıcaklığına doyalım inşallah.
Az evvel arkadaşımın bebeğinin artık evine çıktığını öğrendim. Moral ve motivasyon olarak süperim bugün. Dualarınız için Allah razı olsun.
Yok canım yarın turkiyeye gidiyorum biz evrakları hallettik verdik sigortaya bekliyoruz bakalım ne zaman onay gelir.Sağol canimmmmm
Sen yarın mı başlıyorsun ?
Iyim canım sağol çok yorgunum eltim doğum yaptı bebek için gelenler oluyor hep misafir var hiç vaktim olmuyor yarın turkiyeye gidiyorum .İyi canım Huriş ablan, çok yoğun bu ara katılamıyor bize.
Tedavin yaklaştı canım, nasılsın?
Yok canım yarın turkiyeye gidiyorum biz evrakları hallettik verdik sigortaya bekliyoruz bakalım ne zaman onay gelir.
Hadi hayırlı yolculuklar canım benim. Kolaylıklar diliyorum.Iyim canım sağol çok yorgunum eltim doğum yaptı bebek için gelenler oluyor hep misafir var hiç vaktim olmuyor yarın turkiyeye gidiyorum .
Evraklarımızı hallettik bekliyoruz.
Istanbula ailemi görmeye gidicem .Ay karıştırdım kafam biraz karışık bu aralar
Izini tedavi diye aklımda tutmuşum galiba
Oh ohh yolculuk nereye ??
Çok sağol canım ❤Hadi hayırlı yolculuklar canım benim. Kolaylıklar diliyorum.
Istanbula ailemi görmeye gidicem .
Çok sağol canımŞimdiden hayırlı yolculuklar canim :))
Slm hanımlar hayırlı akşamlar...
Nrw de tüp bebek yaptıran var mı aranızda??
Hoşbulduk Canım ... merak ediyorum nasıl ilerleyecegini ve tabiki her ülke değişik oluyor o yüzden dedim bu taraflarda var mı diye sordum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?