- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #6.381
Insaniz ya sıkıntılı Zamanlarda oluyo şükür dıyip devam etcez tatlım işallah allahım emeklerının hedıyesını verıcek sana bende baslarım bı sıkıntı olmassa önümüzdeki aySaolHurihuri2013 canimm.ben de guclu olmaya calisiyorum zaman zaman bunalsam da dayanmayi deniycem elimden geldigince mutlu sona ulasincaya dek. Sen nasilsin? umarim biraz toparlamissinsir.Ama inanki daha guclu basliycaksin herseye kendini hazir hissettiginde.bir sonraki tedavinde insallah sen de kavusursun bebisine.
yok canim 2mm embryo icin cok ufak, olmaz, 8. hafta 7-9mm olmasi lazim. Bence o 1cmdir yanlis yazilmistir :)
mertugce35 canim tosun demistim sana ben hep ole hissediyom hatice-yakup canim bebisinle cok güzel günler seni bekliyo Isallah tedirginligi birak olur mu B bebekborn canım tatlı cadımla sen nasılsınız Gentille canım sen nasılsın işallah ıyısındır kuzunla
Insaniz ya sıkıntılı Zamanlarda oluyo şükür dıyip devam etcez tatlım işallah allahım emeklerının hedıyesını verıcek sana bende baslarım bı sıkıntı olmassa önümüzdeki ay
Kızlar şimdi çıktım doktorun yanından, bazı testler verdi. Ve bana bir teklifte bulundu, embriyolog ve laboratuvarı değiştirmek istediğini, tebdil-i mekanda ferahlık olacağını söyledi. Raporumu çıkarttırmamı, ilaçlarımı almamı fakat önümüzdeki ayda kullanmamı ve ek takviyeleri bu ay başlamamı istedi. Yani durum şu, şubat ayında tedavim başlıyor. İşlemlerim başka hastanede yapılacak. İnşallah hayırlısı hakkımda canlar. Doktorla bu görüşmem beni çok rahatlattı.
İnşallah canım geri sayım başladı 9. Gün kaldı..
Kızlar şimdi çıktım doktorun yanından, bazı testler verdi. Ve bana bir teklifte bulundu, embriyolog ve laboratuvarı değiştirmek istediğini, tebdil-i mekanda ferahlık olacağını söyledi. Raporumu çıkarttırmamı, ilaçlarımı almamı fakat önümüzdeki ayda kullanmamı ve ek takviyeleri bu ay başlamamı istedi. Yani durum şu, şubat ayında tedavim başlıyor. İşlemlerim başka hastanede yapılacak. İnşallah hayırlısı hakkımda canlar. Doktorla bu görüşmem beni çok rahatlattı.
İnşallah canım geri sayım başladı 9. Gün kaldı..
Canim hayirlisi olsun, belkide hakkinda hayirli olan budur. Gec olsun guc olmasin derler.Kızlar şimdi çıktım doktorun yanından, bazı testler verdi. Ve bana bir teklifte bulundu, embriyolog ve laboratuvarı değiştirmek istediğini, tebdil-i mekanda ferahlık olacağını söyledi. Raporumu çıkarttırmamı, ilaçlarımı almamı fakat önümüzdeki ayda kullanmamı ve ek takviyeleri bu ay başlamamı istedi. Yani durum şu, şubat ayında tedavim başlıyor. İşlemlerim başka hastanede yapılacak. İnşallah hayırlısı hakkımda canlar. Doktorla bu görüşmem beni çok rahatlattı.
Anladım canım eşinin rahatsızlığından dılayı mı ablam zor zamanlar geçiriyosun? Allah inşallah şifa verir herşey yoluna girer ablam, senin de için ferahlar. Çünkü insan stres altındayken hiç bişey yolunda gitmiyor. Evet ablam önemli olan sağlıklı olması allahın izniyle.Saglikli olsunda canim benim kuzucugun yeter iste hissiyat benimkide :) iyiyim Sükür elhamdülillah esim cok rahatsiz ben tedavim basladigindan beri stresli zamanlar gecirdim halada devam ediyo bunada sükür ne diyim yasancak yasaniyo sizin güzel haberlerinizi takip ediyom caniminici
Ben 2 haftadir cok siddetli bir grip gecirdim canim. Yataktan kalkamadim evde denemedigim tedavi yontemi kalmadi. Dun doktor antibiotic verdi ama kullanmayi dusunmuyorum. Pazartesi bekleyecegim gecmezse kullanacagim canim. Sen nasilsin aslinda, umarim toparlanabilmissindir? Canim o donemde seni ne cok uzmusse ikinci tedavinde kesenlikle tekrarlamasina izin verme.DilanBoran yoldasim can arkadsim nasilsin
Ya aslında cok özel şeyler konuşmak istemiyorum gectı gıttı dıyımmmm ama esım son onbes yirmi gündür agır bı bronşit gecirmiş bütün zorlamalarıma rağmen doktora gıtmedı zatürreye çevırdı rahatsızliği şuan en büyük uğrasım esım evde onunla ilgileniyorum kendımı unuttum desem yeri var ama ılk tedavımı resmen sabote ettı insanlar ama vardır bundada bır hayır şükür elhamdulillah canımıniçiAnladım canım eşinin rahatsızlığından dılayı mı ablam zor zamanlar geçiriyosun? Allah inşallah şifa verir herşey yoluna girer ablam, senin de için ferahlar. Çünkü insan stres altındayken hiç bişey yolunda gitmiyor. Evet ablam önemli olan sağlıklı olması allahın izniyle.
Cok gecmiş olsun canım arkadaşım insanlarla uğraşmak zor keske ıssız adaya düşşem yada uzaylılar kaçırsa:) yoksa kurtulamiyosun bazilarindan atsan atilmiyoki neyse esim iyi olsunda artik gerisi umrumda deil inan hakkimda hayirlisiBen 2 haftadir cok siddetli bir grip gecirdim canim. Yataktan kalkamadim evde denemedigim tedavi yontemi kalmadi. Dun doktor antibiotic verdi ama kullanmayi dusunmuyorum. Pazartesi bekleyecegim gecmezse kullanacagim canim. Sen nasilsin aslinda, umarim toparlanabilmissindir? Canim o donemde seni ne cok uzmusse ikinci tedavinde kesenlikle tekrarlamasina izin verme.
Anladım ablacım çok geçmiş olsun, allah göstermesin inşallah bir daha. Sağlıktan önemli hiçbir şey yok valla. Çok dikkat etmek lazım. İnşallah hayırlısıyla başlatsın ablam tedavine herşey yolunda gider umarım bu seferYa aslında cok özel şeyler konuşmak istemiyorum gectı gıttı dıyımmmm ama esım son onbes yirmi gündür agır bı bronşit gecirmiş bütün zorlamalarıma rağmen doktora gıtmedı zatürreye çevırdı rahatsızliği şuan en büyük uğrasım esım evde onunla ilgileniyorum kendımı unuttum desem yeri var ama ılk tedavımı resmen sabote ettı insanlar ama vardır bundada bır hayır şükür elhamdulillah canımıniçi
Sağolasın canım benimHayırlı olsun ablam olsun bidaki ay olsun ama hayırlısı ile olsun
Rahatlamana sevindim
Şimdiden hayırlı olsun tedavin canım ablam
Doktorumu çok seviyorum, o sebeple hiç değişmeyi düşünmedim. Ama laboratuvar değişimi yapılır mı diye hep aklımdaydı. Bunu doktorumun tavsiye etmesi ve kendisinin tüm araştırmayı üstlenmesi beni çok mutlu etti. İnşallah hayırla sonuca ulaşırız.Hayirlisi olsun canim senin icin.gec olsun da guc olmasin.herseyde bir hayir vardir.doktoruna da guveniyorsan zaten hicbir sorun yok.hersey gonlunce olur umarim canim
Allah razı olsun canım benim, evet şubat ayında kalabalığız inşallah.Canim hayirlisi olsun, belkide hakkinda hayirli olan budur. Gec olsun guc olmasin derler.Gentille de subatta basliyacakti yanilmiyorsam. Baya arkadasimiz var subatta basliyacak olan. Dualarim sizlerle canim.
İnşallah canım dualarınızı eksik etmeyin.. benimde duam hepiniz için herzaman..Insallah guzel haberini alicaz canim 9 gun sonra.
Bende gittim aksam doktora, hersey yolunda, saglikli bi bebisim var cok sükür, büyüklügü vs hersey cok güzeldi, cok duygulandimcinsiyet belli etmedi cok fazla ama doktorum erkek diye tahminde bulundu, garanti vermiyor, ama daha cok erkege benziyor dedi. Hurihuri2013 insallah daha iyisindir canim. cadi kizin dedin hep bak doktor erkek diyor, süslü püslü kiz olmiceeekmi simdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?