Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Insaniz ya sıkıntılı Zamanlarda oluyo şükür dıyip devam etcez tatlım işallah allahım emeklerının hedıyesını verıcek sana bende baslarım bı sıkıntı olmassa önümüzdeki ay

yok canim 2mm embryo icin cok ufak, olmaz, 8. hafta 7-9mm olmasi lazim. Bence o 1cmdir yanlis yazilmistir :)

Aynen ya bana da tuhaf gelen oydu zaten cumartesi 3 mm olan bebek bugun nasıl 2 mm olsun
Bakalım çarşambayi beklicem belki cuma günü normal bu doktora giderim hastane dışında

Ablacım hoşgeldin
Ins ablam yok tedirgin değilim sonuçta bakan doktorun dedigi onemli yazani kafama takmıyorum
Hayırlısını diledim Allahım da hayırlısını verecek inş
Sen nasılsın? Ne zaman tekrar başlamayı düşünüyorsun ???

Insaniz ya sıkıntılı Zamanlarda oluyo şükür dıyip devam etcez tatlım işallah allahım emeklerının hedıyesını verıcek sana bende baslarım bı sıkıntı olmassa önümüzdeki ay

Ne guzel ifade etmissin sen agzina saglik canim.evet oyle tabiki cok zor zamanlar geciriyoruz zaman zaman.hayat devam ediyor bir yandan.Allah saglik versin yeterki, elimizden geleni gidebildigimiz yere kadar yapicaz.insallah canim hepimizin emeklerinin karsiligini versin Allahim insallah.hepimiz cok ugrasiyoruz bu ugurda.emeklerimiz bosa cikmasin.sen de hayirlisiyla baslarsin tabi Allahtan bir mani gelmezse diger ay.

Hayırlı olsun ablam olsun bidaki ay olsun ama hayırlısı ile olsun
Rahatlamana sevindim
Şimdiden hayırlı olsun tedavin canım ablam

Hayirlisi olsun canim senin icin.gec olsun da guc olmasin.herseyde bir hayir vardir.doktoruna da guveniyorsan zaten hicbir sorun yok.hersey gonlunce olur umarim canim

Canim hayirlisi olsun, belkide hakkinda hayirli olan budur. Gec olsun guc olmasin derler. Gentille de subatta basliyacakti yanilmiyorsam. Baya arkadasimiz var subatta basliyacak olan. Dualarim sizlerle canim.

Anladım canım eşinin rahatsızlığından dılayı mı ablam zor zamanlar geçiriyosun? Allah inşallah şifa verir herşey yoluna girer ablam, senin de için ferahlar. Çünkü insan stres altındayken hiç bişey yolunda gitmiyor. Evet ablam önemli olan sağlıklı olması allahın izniyle.

DilanBoran yoldasim can arkadsim nasilsin
Ben 2 haftadir cok siddetli bir grip gecirdim canim. Yataktan kalkamadim evde denemedigim tedavi yontemi kalmadi. Dun doktor antibiotic verdi ama kullanmayi dusunmuyorum. Pazartesi bekleyecegim gecmezse kullanacagim canim. Sen nasilsin aslinda, umarim toparlanabilmissindir? Canim o donemde seni ne cok uzmusse ikinci tedavinde kesenlikle tekrarlamasina izin verme.

Ya aslında cok özel şeyler konuşmak istemiyorum gectı gıttı dıyımmmm ama esım son onbes yirmi gündür agır bı bronşit gecirmiş bütün zorlamalarıma rağmen doktora gıtmedı zatürreye çevırdı rahatsızliği şuan en büyük uğrasım esım evde onunla ilgileniyorum kendımı unuttum desem yeri var ama ılk tedavımı resmen sabote ettı insanlar ama vardır bundada bır hayır şükür elhamdulillah canımıniçi

Cok gecmiş olsun canım arkadaşım insanlarla uğraşmak zor keske ıssız adaya düşşem yada uzaylılar kaçırsa:) yoksa kurtulamiyosun bazilarindan atsan atilmiyoki neyse esim iyi olsunda artik gerisi umrumda deil inan hakkimda hayirlisi

Anladım ablacım çok geçmiş olsun, allah göstermesin inşallah bir daha. Sağlıktan önemli hiçbir şey yok valla. Çok dikkat etmek lazım. İnşallah hayırlısıyla başlatsın ablam tedavine herşey yolunda gider umarım bu sefer

Hayirlisi olsun canim senin icin.gec olsun da guc olmasin.herseyde bir hayir vardir.doktoruna da guveniyorsan zaten hicbir sorun yok.hersey gonlunce olur umarim canim
Doktorumu çok seviyorum, o sebeple hiç değişmeyi düşünmedim. Ama laboratuvar değişimi yapılır mı diye hep aklımdaydı. Bunu doktorumun tavsiye etmesi ve kendisinin tüm araştırmayı üstlenmesi beni çok mutlu etti. İnşallah hayırla sonuca ulaşırız.
Yarın için CA125 dahil tüm tetkiklerimi başka bir hastanede yenilememi istedi. Sabah hastane yolları göründü.

Bende gittim aksam doktora, hersey yolunda, saglikli bi bebisim var cok sükür, büyüklügü vs hersey cok güzeldi, cok duygulandim cinsiyet belli etmedi cok fazla ama doktorum erkek diye tahminde bulundu, garanti vermiyor, ama daha cok erkege benziyor dedi. Hurihuri2013 insallah daha iyisindir canim. cadi kizin dedin hep bak doktor erkek diyor, süslü püslü kiz olmiceeekmi simdi :)

Oyy hadi gözün aydın canım
Sağlıkla gelsinde inş yakışıklı bi oğlun olur
Hem erkekler içinde şimdi süslü püslü şeyler var sen onu öyle de süsler püslersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…