- 14 Kasım 2016
- 536
- 478
- 33
- 36
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #6.401
Ayyy çok şükür canım çok sevindimBende gittim aksam doktora, hersey yolunda, saglikli bi bebisim var cok sükür, büyüklügü vs hersey cok güzeldi, cok duygulandimcinsiyet belli etmedi cok fazla ama doktorum erkek diye tahminde bulundu, garanti vermiyor, ama daha cok erkege benziyor dedi. Hurihuri2013 insallah daha iyisindir canim. cadi kizin dedin hep bak doktor erkek diyor, süslü püslü kiz olmiceeekmi simdi :)
Kızlarrrrr moralim çok bozuk tedaviye 66 kiloyla başladım transfer günü 68 idim cumadan bu güne 70 oldum
Hahaha daha bekleeee. Ben bugün dahada kilo almisim. Fena haldeyimKızlarrrrr moralim çok bozuk tedaviye 66 kiloyla başladım transfer günü 68 idim cumadan bu güne 70 oldum
Kızlarrrrr moralim çok bozuk tedaviye 66 kiloyla başladım transfer günü 68 idim cumadan bu güne 70 oldum
50 ne yaaaa, 50 neeeNormal canım ilaçlar aldırıyor fazlasıyla
Ben 50 ile başladım 55 oldum bi baktım 60 şuan 62 felan galiba
Normal yani
Ama daha hamile oldum belli bile değilÜzülme canım, daha da alacaksın
Canım moralim çok bozuldu minyon biriyim birde göbekte kilo alıyom çok üzüldümNormal canım ilaçlar aldırıyor fazlasıyla
Ben 50 ile başladım 55 oldum bi baktım 60 şuan 62 felan galiba
Normal yani
Hamile olsam razıyım canım daha belli olmadı halde kiloHahaha daha bekleeee. Ben bugün dahada kilo almisim. Fena haldeyim
Iyim ablamm sen nasılsınSelmaal25 canimmmm sen napiyon nasilsin icini ferah tut baslaman yakin allahin izniyle
Canım belki de hamilesindir niye hamile olmadan diyosunHamile olsam razıyım canım daha belli olmadı halde kilo
50 ne yaaaa, 50 neeehiçbir zaman zayıf olamadım
Canım moralim çok bozuldu minyon biriyim birde göbekte kilo alıyom çok üzüldüm
Umarım canımCanım belki de hamilesindir niye hamile olmadan diyosun
Gebe olunca daha az alırsın canımAma daha hamile oldum belli bile değilOna rağmen kilo almışım
Anammm, top gibi yuvarlanacak mısın senEvlenmeden önce 46-47 olduğumu bilirim ablacım ama genclik işte bi yaştan sonra bünye atamıyor kiloyu
Ama benim boyum da ufak 160
Güdükgillerdenimmm
Bebeklerimiz gelsinde kilo ya razıyız
Canım moralim çok bozuldu minyon biriyim birde göbekte kilo alıyom çok üzüldüm
Hayırlısı ile tutsa kiloya da razıyımGebe olunca daha az alırsın canım
Dert ettiğin kilo olsun.
ne güzel canım demek ki bebişin alıyor kiloyu anneye bırakmıyor..Hic bozma morelini ilaclardan bende zaten hamilelik belli olmadan almistim kilolari. Hamile oldugumu bildigimden beri sadece 0,7 kilo aldim, genelde kusuyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?