- 22 Temmuz 2017
- 45.726
- 135.281
- 598
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #6.421
Tutsa da verirsin, tutmasa da. Takma bu kadar kafaya. Birde bu konunun stresini yaşama canım benim .Hayırlısı ile tutsa kiloya da razıyım
Valla berbat bugün geçiriyorum ilk kilo sonra aile sorunu..Tutsa da verirsin, tutmasa da. Takma bu kadar kafaya. Birde bu konunun stresini yaşama canım benim .
Aile sorununu bilemem, fakat kilo konusunu hiiiççç kafana takma. Regl olamamak zaten 2 kilo kadar oynatıyor, ilaçlarda ödem yaptığı için kolay atılıyor kilolar. Tutarsa aşerme başlayınca gidiyor, tutmazsa da adetin sökülünce ve azıcıkta dikkat edince 2 ayda toparlıyorsun kendini.Valla berbat bugün geçiriyorum ilk kilo sonra aile sorunu..
Aile sorununu bilemem, fakat kilo konusunu hiiiççç kafana takma. Regl olamamak zaten 2 kilo kadar oynatıyor, ilaçlarda ödem yaptığı için kolay atılıyor kilolar. Tutarsa aşerme başlayınca gidiyor, tutmazsa da adetin sökülünce ve azıcıkta dikkat edince 2 ayda toparlıyorsun kendini.
Maşallah kuzucuğa.Aynen benim demek istedigimde buydu. Tutarsa insallah aserme vs derken cok almiyorsun. Hem alsak nolur. Bukadar ugrasiyoruz. Varsin alalim :) benim doktorum 13-14 kilo alabilirsin kilon ve boyun müsait demisti.
Ve bugün bebisin organlarinda kalbinde hic sorun yoktu sükür, hep kusuyorum az vitamin kaliyor diye korkuyordum. Hatta cok uzun boylu olcak dedi doktor, ana uzun bana uzun bebekte mecbur dedim
Maşallah kuzucuğa.
Ayy, ben gebe kalsam 20 kilodan aşağısı kurtarmaz sanırım
Salla alirsan alirsin ohhh uykusuz gecelerde veririz nasilsa sonra
Anammm, top gibi yuvarlanacak mısın sen
Bugün tarttı hoca beni, 3 kilocuk daha vermişim89 olmuşum
Ay canım benim çok uzuldum rabbim sana sabir versin inşallah.Kizlar malesef ben bugun sizlere kotu haber verecegim. Bebisin 1 hafta once kalbi durmus. Bugunku yikintimi kelimeler ile burada anlatamayacagim. Cuma gunu kurtaj yapip alacaklar sonra teste gonderecekler. Malesef benim sigortam tup bebegi karsilamadigi icin ikinci denemem hazirani bulacak. Arkadaslar ben bir sure , kendimi toparlayana dek siteye girmeyecegim. Herbiriniz hakkinizi helal edin. Bir kac aydir buralarda dertlerimizi paylastik. Bu surec icinde umarim buradaki arkadaslarin hepsi hamis olur. Cok opuyorum sizleri kizlar. Hoscakalin
Çok üzüldüm canım benim. Rabbim en kısa zamanda müjdelerini sunsun önüne, geçmişler olsun.Kizlar malesef ben bugun sizlere kotu haber verecegim. Bebisin 1 hafta once kalbi durmus. Bugunku yikintimi kelimeler ile burada anlatamayacagim. Cuma gunu kurtaj yapip alacaklar sonra teste gonderecekler. Malesef benim sigortam tup bebegi karsilamadigi icin ikinci denemem hazirani bulacak. Arkadaslar ben bir sure , kendimi toparlayana dek siteye girmeyecegim. Herbiriniz hakkinizi helal edin. Bir kac aydir buralarda dertlerimizi paylastik. Bu surec icinde umarim buradaki arkadaslarin hepsi hamis olur. Cok opuyorum sizleri kizlar. Hoscakalin
İnş canımAile sorununu bilemem, fakat kilo konusunu hiiiççç kafana takma. Regl olamamak zaten 2 kilo kadar oynatıyor, ilaçlarda ödem yaptığı için kolay atılıyor kilolar. Tutarsa aşerme başlayınca gidiyor, tutmazsa da adetin sökülünce ve azıcıkta dikkat edince 2 ayda toparlıyorsun kendini.
Owwww canımsın yaaaa.. seni çok iyi anlıyorum canım yıllar evvel 3. Aylıkken benim de bebişimin kalbi durmuştu.. rabbim bol sabır versin güç versin kalbim seninle..Kizlar malesef ben bugun sizlere kotu haber verecegim. Bebisin 1 hafta once kalbi durmus. Bugunku yikintimi kelimeler ile burada anlatamayacagim. Cuma gunu kurtaj yapip alacaklar sonra teste gonderecekler. Malesef benim sigortam tup bebegi karsilamadigi icin ikinci denemem hazirani bulacak. Arkadaslar ben bir sure , kendimi toparlayana dek siteye girmeyecegim. Herbiriniz hakkinizi helal edin. Bir kac aydir buralarda dertlerimizi paylastik. Bu surec icinde umarim buradaki arkadaslarin hepsi hamis olur. Cok opuyorum sizleri kizlar. Hoscakalin
Kizlar malesef ben bugun sizlere kotu haber verecegim. Bebisin 1 hafta once kalbi durmus. Bugunku yikintimi kelimeler ile burada anlatamayacagim. Cuma gunu kurtaj yapip alacaklar sonra teste gonderecekler. Malesef benim sigortam tup bebegi karsilamadigi icin ikinci denemem hazirani bulacak. Arkadaslar ben bir sure , kendimi toparlayana dek siteye girmeyecegim. Herbiriniz hakkinizi helal edin. Bir kac aydir buralarda dertlerimizi paylastik. Bu surec icinde umarim buradaki arkadaslarin hepsi hamis olur. Cok opuyorum sizleri kizlar. Hoscakalin
Canım gerçekten çok üzüldümmm allah sabır güç versin sana kuzumm.. ne denir ki yani hayırlısı mı böyleymiş artık bilmiyorum ama toparlanmaya çalış canım en kısa zamanda rabbim sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah.Kizlar malesef ben bugun sizlere kotu haber verecegim. Bebisin 1 hafta once kalbi durmus. Bugunku yikintimi kelimeler ile burada anlatamayacagim. Cuma gunu kurtaj yapip alacaklar sonra teste gonderecekler. Malesef benim sigortam tup bebegi karsilamadigi icin ikinci denemem hazirani bulacak. Arkadaslar ben bir sure , kendimi toparlayana dek siteye girmeyecegim. Herbiriniz hakkinizi helal edin. Bir kac aydir buralarda dertlerimizi paylastik. Bu surec icinde umarim buradaki arkadaslarin hepsi hamis olur. Cok opuyorum sizleri kizlar. Hoscakalin
Kizlar malesef ben bugun sizlere kotu haber verecegim. Bebisin 1 hafta once kalbi durmus. Bugunku yikintimi kelimeler ile burada anlatamayacagim. Cuma gunu kurtaj yapip alacaklar sonra teste gonderecekler. Malesef benim sigortam tup bebegi karsilamadigi icin ikinci denemem hazirani bulacak. Arkadaslar ben bir sure , kendimi toparlayana dek siteye girmeyecegim. Herbiriniz hakkinizi helal edin. Bir kac aydir buralarda dertlerimizi paylastik. Bu surec icinde umarim buradaki arkadaslarin hepsi hamis olur. Cok opuyorum sizleri kizlar. Hoscakalin
Owwww canımsın hemşom ya inşallah korktuğuna uğratmaz rabbim.... miniğimin yardımcısı olsun allahım ...Kızlar bende malesef hüsrana uğrayacağım galiba
Bugün gittim bebegim gercekten hala 2bucuk mm cok fazla ufak ve kalbi çok yavaş atıyor
Olması gerektiği gibi değil doktorum bu durum hiç iyi değil dedi herşeye hazırlıklı olmamı söyledi
Galiba sağlıklı devam eden bi gebelik olmayacak 6 günde hiç büyümemiş
Düzelen de varmış ama genelde kötü sonuçlanıyormuş
Kızlar bende malesef hüsrana uğrayacağım galiba
Bugün gittim bebegim gercekten hala 2bucuk mm cok fazla ufak ve kalbi çok yavaş atıyor
Olması gerektiği gibi değil doktorum bu durum hiç iyi değil dedi herşeye hazırlıklı olmamı söyledi
Kızlar bende malesef hüsrana uğrayacağım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?