- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #6.581
Bilmiyorum arayacaklarını söyledilerKac gun var transfere? Iyi gibi geldi bana.
En fazla kac olabilir ki daha transfere varBence güzel 7-9 mm olması gerekiyor bildigim kadarıyla
Hadi hayirlisi canim.az kaldi herhaldeBilmiyorum arayacaklarını söylediler
En fazla kac olabilir ki daha transfere var
Transferde 8-16 arası olması gerekiyor canım.Bende bugün doktordan geliyom kizlar rahim kalınlığı 9.8
Sizce nasıl
Dualarımdasın, hayırlı olan bulsun seni boncuk gözlüm.Amin inş Ablam güzel haberlere ihtiyacımız var bugünler de
Ben aynı beklemeye devam
Sen nasılsın canim ??
29 gireceğim :) ... kimsenin yaşını bilmediğim için herkese canım diye hitap ediyorum kusuruma bakmayın...Canım sen kaç yaşındasın
Iyı olmana sevindim ablacımDualarımdasın, hayırlı olan bulsun seni boncuk gözlüm.
Ben iyiyim hamdolsun, sabah beri yeni aldım telefonu elime.
Hurişim hastanede yatmaya devam edecekmiş, doktorlar iltihapın çok fazla olduğunu ve salamayacaklarını söylemişler.
hatice-yakup evet canım doktorum gayet ıyi dedi ama daha bekleyecekler ins herşey iyi olur
A Aveline bu hafta gibi belli olacak ins canım hepimizin icin iyi seylere insallah
yasminsay öyle mi canım iyi o zaman senin dediğine göre
Hayırlısı insallah
Benim kasımdaki dondurulmuş transferde 13mm olunca yerleştirdiler.hatice-yakup evet canım doktorum gayet ıyi dedi ama daha bekleyecekler ins herşey iyi olur
A Aveline bu hafta gibi belli olacak ins canım hepimizin icin iyi seylere insallah
yasminsay öyle mi canım iyi o zaman senin dediğine göre
Hayırlısı insallah
Siteye girmiyor sanırım, ben WhatsApp tan konuştum.Iyı olmana sevindim ablacım
Bugün yazdım Merak ettim henüz geri dönmedi iyi oldu haber vermen merak ediyordum
Iyı olsunda yatsin ablacım bi an önce kurtulur inş
Rabbim şifa versin inşallah bi an önce toparlanır.Dualarımdasın, hayırlı olan bulsun seni boncuk gözlüm.
Ben iyiyim hamdolsun, sabah beri yeni aldım telefonu elime.
Hurişim hastanede yatmaya devam edecekmiş, doktorlar iltihapın çok fazla olduğunu ve salamayacaklarını söylemişler.
Çok sinsi bir hastalık demiş dr. Nasıl ve ne zaman başladığını tetkik etmek için örnek almışlar.Rabbim şifa versin inşallah bi an önce toparlanır.
Bu kadar iltihap varken nasıl farketmemisler acaba.tup bebek tedavisine başlarken kontrol edilmiyor mu .benim de bu aralar çok kasik ağrısı ve sancim oluyor tedaviden önce baktırmak lazım.
Umarım çabucak iyileşir ve bian önce tekrar tedavisine baslar .Rabbim şifa versin inşallah.Çok sinsi bir hastalık demiş dr. Nasıl ve ne zaman başladığını tetkik etmek için örnek almışlar.
Yeni başlamış olması imkansız gibi görünüyor, tam testler ve filmler bakılmadan başlanmış muhtemelen tedaviye.
Aynen canım, tam tekmil incelet kendini.
17 yasimda düsuk yaptim dedin ondan sordum k bakma canım kac senelik evlisin ki29 gireceğim :) ... kimsenin yaşını bilmediğim için herkese canım diye hitap ediyorum kusuruma bakmayın...
Embriyoyu soruyorsan, Temmuz ayındaki tedavim kimyasal gebelikle, Kasım ayındaki tedavim direk negatifle sonuçlandı.
İlk evliliğimde oldu canım düşük 16 da evlendim 17 de düşük yaptım... şuan iki senelik evliyim ...17 yasimda düsuk yaptim dedin ondan sordum k bakma canım kac senelik evlisin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?