- 14 Kasım 2016
- 536
- 478
- 33
- 36
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #6.541
Evet canım öyle... yaptığımdan belli ruh gibiyim sanki dünya yıkıldı altında tek ben kaldım gibiyim.. daha çok erken üzülmek için ama yinede toparlanmıyorumİşte tamda bu sebepten doktorlar idrar testi yapılmasını istemiyorlar.
Canım seni anlayabiliyorum ama hemen bırakma kendini hemen çıkmayabilir en doğrusu kan sonucu. Eğer bebiş tutunduysa bu stresle onada zarar verirsin .Inşallah güzel haber alırsın canım .Evet canım öyle... yaptığımdan belli ruh gibiyim sanki dünya yıkıldı altında tek ben kaldım gibiyim.. daha çok erken üzülmek için ama yinede toparlanmıyorum
İnşallah canım 9. Gün öyle geçtiki hiç anlamadım gün bile saymadım.. sabahın köründe sanki şeytan dürttü uykunun ortasında kalkıp yaptım.. eşimde senin gibi düşünüyor tuttuysa bile sıkıntıya düşüreceksin diye ama ne bilim okadar uğraş üzüntüden sonra tekrar tek çizgi görmek yıkıyor insanı... Neolur çok dua edin yalvarırım ...Canım seni anlayabiliyorum ama hemen bırakma kendini hemen çıkmayabilir en doğrusu kan sonucu. Eğer bebiş tutunduysa bu stresle onada zarar verirsin .Inşallah güzel haber alırsın canım .
Inanki hepinize ayrı ayrı dua ediyorum hep çünkü ne hissettiğini anlayabiliyorum .Ben daha tedaviye başlamadım ama 2 yıldır her ay umutlandım olmayınca insan çok üzülüyor. Eşim bu ay bana hep test yap dedi hamile oldugumu hisediyormus en son kızdım ona beni umutlandirma diye çünkü sonra daha çok üzülecem. Ben kendimi artık inandirdim normal yoldan hamile kalamiyacagima.İnşallah canım 9. Gün öyle geçtiki hiç anlamadım gün bile saymadım.. sabahın köründe sanki şeytan dürttü uykunun ortasında kalkıp yaptım.. eşimde senin gibi düşünüyor tuttuysa bile sıkıntıya düşüreceksin diye ama ne bilim okadar uğraş üzüntüden sonra tekrar tek çizgi görmek yıkıyor insanı... Neolur çok dua edin yalvarırım ...
Allah razı olsun canım... bende iki senedir bir sürü tedaviler denedim.. doktor yöntemleri koca karı yöntemleri..?ilaçlar iğneler okadar yoruldum tek çağre bu derken bundada görünce yıkıldım.. rabbim Cem’i cümlemizin yardımcısı olsun..Inanki hepinize ayrı ayrı dua ediyorum hep çünkü ne hissettiğini anlayabiliyorum .Ben daha tedaviye başlamadım ama 2 yıldır her ay umutlandım olmayınca insan çok üzülüyor. Eşim bu ay bana hep test yap dedi hamile oldugumu hisediyormus en son kızdım ona beni umutlandirma diye çünkü sonra daha çok üzülecem. Ben kendimi artık inandirdim normal yoldan hamile kalamiyacagima.
Sen yinede üzme kendini daha herşey bitmiş değil. Inşallah rabbim yüzünü güldürsün canım.
Kızlar... sabah gaza gelip test yaptım çıkmadı... çok moralim bozuk tüm umudum gitti.. erken yaptım biliyorum bunu ama ne bilim yinede yqptım ve yaptığıma çok pişman oldum moralim elim ayağım tutmuyor....
Evet canım ah keşke bekleseydimKeşke bekleseydin kuzum yaaa salı günü bidaha tekrarla sen Şuan çok erken
Bende aynı canim herşeyi denedim .Allah razı olsun canım... bende iki senedir bir sürü tedaviler denedim.. doktor yöntemleri koca karı yöntemleri..?ilaçlar iğneler okadar yoruldum tek çağre bu derken bundada görünce yıkıldım.. rabbim Cem’i cümlemizin yardımcısı olsun..
Hakkinda hayırlısı olur inşallah.Artık Cuma’ya kadar bıraktım herşeyi cuma belli olacak
İnşallah canım 9. Gün öyle geçtiki hiç anlamadım gün bile saymadım.. sabahın köründe sanki şeytan dürttü uykunun ortasında kalkıp yaptım.. eşimde senin gibi düşünüyor tuttuysa bile sıkıntıya düşüreceksin diye ama ne bilim okadar uğraş üzüntüden sonra tekrar tek çizgi görmek yıkıyor insanı... Neolur çok dua edin yalvarırım ...
canım artık beynim durdu tüm gündür duygularım harap herşeye ağlamaktan içim dışıma çıktı... son cagre Cuma’yı beklemek...Canim yanlis anlama seni kirmak icin demiyorum ama senin transferinden sonra 9 gün gecti, ancak embryo 3. gün. Yani 7. günündesin daha ve 7. gün sonra idrarda yanilma cok fazla. Umudunu yitirme. Bol bol dua et insallah
Amin inşallah.Hayırlı haberlerle geçen bir hafta olsun canlar.
Bugün nasılsınız?
Sağolasın canım benim, Bende iyiyim hamdolsun.Amin inşallah.
Ben ıyim şükür sen nasılsın abla.
Hayırlı haberlerle geçen bir hafta olsun canlar.
Bugün nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?