Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Evet canım öyle... yaptığımdan belli ruh gibiyim sanki dünya yıkıldı altında tek ben kaldım gibiyim.. daha çok erken üzülmek için ama yinede toparlanmıyorum
Canım seni anlayabiliyorum ama hemen bırakma kendini hemen çıkmayabilir en doğrusu kan sonucu. Eğer bebiş tutunduysa bu stresle onada zarar verirsin .Inşallah güzel haber alırsın canım .

Canım seni anlayabiliyorum ama hemen bırakma kendini hemen çıkmayabilir en doğrusu kan sonucu. Eğer bebiş tutunduysa bu stresle onada zarar verirsin .Inşallah güzel haber alırsın canım .
İnşallah canım 9. Gün öyle geçtiki hiç anlamadım gün bile saymadım.. sabahın köründe sanki şeytan dürttü uykunun ortasında kalkıp yaptım.. eşimde senin gibi düşünüyor tuttuysa bile sıkıntıya düşüreceksin diye ama ne bilim okadar uğraş üzüntüden sonra tekrar tek çizgi görmek yıkıyor insanı... Neolur çok dua edin yalvarırım ...

Inanki hepinize ayrı ayrı dua ediyorum hep çünkü ne hissettiğini anlayabiliyorum .Ben daha tedaviye başlamadım ama 2 yıldır her ay umutlandım olmayınca insan çok üzülüyor. Eşim bu ay bana hep test yap dedi hamile oldugumu hisediyormus en son kızdım ona beni umutlandirma diye çünkü sonra daha çok üzülecem. Ben kendimi artık inandirdim normal yoldan hamile kalamiyacagima.

Sen yinede üzme kendini daha herşey bitmiş değil. Inşallah rabbim yüzünü güldürsün canım.

Allah razı olsun canım... bende iki senedir bir sürü tedaviler denedim.. doktor yöntemleri koca karı yöntemleri..?ilaçlar iğneler okadar yoruldum tek çağre bu derken bundada görünce yıkıldım.. rabbim Cem’i cümlemizin yardımcısı olsun..

Keşke bekleseydin kuzum yaaa salı günü bidaha tekrarla sen Şuan çok erken

Bende aynı canim herşeyi denedim .
Belki böylesi hayırlıdır.
Inşallah senin tutmuştur canım daha erken bu kadar çabuk pes etme.

Idrar testi suan için cok erken vede bizim gibi doğal yollarla hamile kalamayanlara idrar testi iyi değil her zaman kan testi en iyi sonucu verir lütfen sakın ol canım suan icin Hiç birsey belli değil anlıyorum üzülme demek saçmalık olur bunu en iyi biz anlarız ama henüz erken arkadaşların dediği gibi varsa bebegi olumsuz etkileyebilirsin Allah ins yardimcin olur

Canim yanlis anlama seni kirmak icin demiyorum ama senin transferinden sonra 9 gün gecti, ancak embryo 3. gün. Yani 7. günündesin daha ve 7. gün sonra idrarda yanilma cok fazla. Umudunu yitirme. Bol bol dua et insallah

Canim yanlis anlama seni kirmak icin demiyorum ama senin transferinden sonra 9 gün gecti, ancak embryo 3. gün. Yani 7. günündesin daha ve 7. gün sonra idrarda yanilma cok fazla. Umudunu yitirme. Bol bol dua et insallah
canım artık beynim durdu tüm gündür duygularım harap herşeye ağlamaktan içim dışıma çıktı... son cagre Cuma’yı beklemek...

Selam kizlar, bisi sorcam size :)
Sizce korku hamileligi nasil etkiliyor? Ben bi kac gün önce birsey yasadim, ben hayvanlarin cogundan korkarim, ve sokakta bi köpek birden bana dogru gelince cok korktum, o an zaten nefesim kesildi aglamaya basladim hemen ama cok korktum, simdi onunla baglantilimi bilmiyorum, karnima ara ara sanci giriyor, böyle cok rahatsiz edici degil ama daha önce yoktu. Sizce o gün korktugum icin mi öyle? Birde ondan beri rüyalarimda böyle korkutmali ondanda galiba cok etkileniyorum, bi yandanda cok panik oluyorum bebegime bisi olcak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…