Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Sağol canım insallah sımsıkı tutunur Allahima emanet

M Mevsim09 bak yürümeni tavsiye ederim, cogu kisiden duydum, ilaclarini düzenli al, ve hareket yap, spor degil tabide, ne bileyim 15-20 dakka yürüsen bile kan dolasimi icin cok iyi bence...

Bana da aynı yaptılar ve tutundu kuzum sıkma canını gayet normal
Hayırlı olsun inş sıkı sıkı tutunur
Öyle mi canım benim transfer oldu zaten cok tatli idi doktorum konuştu sakalasti sonra transferi yaptı ben rahat degildim ama rahat olmazsan bu is olmaz rahatla deyip sakinledi beni
Sonrada kalk normal hayatına dön dedi halterci degilsen tabi diyerek
Ins Allah bize nasip eder ne diyelim

Canim transferin hayirli olsun. Kac embrio transfer edildi? Insallah sana simsiki tutunur.

Rabbim hayırlısıyla sıkı sıkı tutundursun, anasını bırakmasın inşallah. Kolaylıklar ve sabır diliyorum canım. Hayırlı olsun.

Kızlar simdi afedersiniz wcde mendille silerken pembe kahve var yok arasi birsey göründü gibi nedir bu korkuyorum tutmadimi yoksa

Kızlar malesef meleğim o kaybettim kalbi durmuş bugün
Kuzum ya bir kaç kere okudum yanlış mı okuyorum diye Yüreğim acıdı Göz yaşlarımı tutamadım dügüm dügüm oldum benim olmamıştı ama sizin mutlulugunuzu kedi mutlulugum gibi yaşadım hep
Şimdi içim yandı rabbim inşallah sağlıkla sıhhatle tekrar hamile kalmanı vesıhhatle kucağına almayı nasip etsin
Üzülme demek kolay degil de çok zor . Ama sen yanlız değilsin bu yolda ailen herkes yanında inşallah rabbimin izniyle tekrar olur . Herşeyin hayırlısı olsun diyoruz ya işte tamda bunun için hayırlısı olsun .

Slm kızlar
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz rabbim herkese hayırlısını nasip etsin baya Bi okudum çok uzun zaman oldu girmeyeli zor günler geçirdim rabbim kimseyi hastalıkla imtihan etmesin ki evlatla hiç kimseyi sınamasın ...
Hurihuri2013 canım benim çok geçmiş olsun herkese melek oldun umut verdin güç verdin rabbim iyi niyetlerinin karşılığını versin inşallah . İyi olup saglıgına kavuşunca rabbim sağlıkla evlatta nasip eder şnşallah @Dilan60 okadar okudum senden Bi haber alamadım ne oldu neyin var nasılsın iyisindir inşalah

M Mevsim09 canım benim transferin hayırlı olsun rabbim inşalah sağlıkla tutunmayı nasip eder
Herşeyden önemlisi hayırlısı olsun de kendini kurma her türlü hazır ol
Olmasada olur olursada rabbim sağlıkla sıhhatle versin de . Tutunmasını beklemek pozitifi görmek bunlar tarifsiz ama sonuç her ne olursa olsun hayırlısı için dua et .
Güzel düşün güzel olsun . Belirti arama belirtiler bişey demek degil . Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşalalh

canim malesef hamileligimin 9. Haftasinda bebegin kalbi durdu ve kurtaj oldum. Ilk gunler bana cok agir gelsede suan daha iyiyim. Insallah ikincisinde bebisim bana tutunur ve beni birakmaz. Sen ve tatli cadin nasil? Tedaviye ne zaman basliyacaksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…