- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 133
- 41
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #6.821
yasadigin uzuntuyu burdaki herkes cok iyi anlar canim. Benim sana tavsiyem kesinlikle tedavini birakmaman olur. Bak ben 15 senelik evliyim, tam 15 yildir her gun dua ettim bebegim olsun diye. Ama hala umudumu kaybetmedim, umutsuz bu dunyada yasanilmiyor. Umarim ikinci tedavinde yuzun guler.İki senedir her tedaviyi oldum herkesin yıllarını harcadığı tedavileri ben iki senede yaptım ama olmadı olmadı olmadı... tüp bebek ilk di ama artık çocuk istediğimden bile emin değilim
Canim tam mucizeme yakinlastim diyip kaybetmek beni cok mahvetti. Tam toparlandim desem yalan olur ama durumu kabullendim artik. Allah kimseye boyle bir aci yasatmasin. Insallah ayni duyguyu tekrar yasayip sag salim kucagima almak nasip olur. Demek ki sinavim hala bitmemis, devam ediyor.Sen nasılsın ablam toparlandinmi. Rabbim bi daha yasatmasin .Inşallah en kısa zamanda bi daha yaşarsın annelik duygusunu.
Hayırlı olsun rabbim yüzünü güldürsün inşallah.Kızlar, bugün rapor işimi hallettim ve ilaçlarımı sipariş ettim.
Gonal f 450 6 kutu
Luveris 150 10 kutu
Cetrotite 5 kutu
Ovitrelle 2 kutu
Rabbim bi daha yasatmasin inşallahyasadigin uzuntuyu burdaki herkes cok iyi anlar canim. Benim sana tavsiyem kesinlikle tedavini birakmaman olur. Bak ben 15 senelik evliyim, tam 15 yildir her gun dua ettim bebegim olsun diye. Ama hala umudumu kaybetmedim, umutsuz bu dunyada yasanilmiyor. Umarim ikinci tedavinde yuzun guler.
Canim tam mucizeme yakinlastim diyip kaybetmek beni cok mahvetti. Tam toparlandim desem yalan olur ama durumu kabullendim artik. Allah kimseye boyle bir aci yasatmasin. Insallah ayni duyguyu tekrar yasayip sag salim kucagima almak nasip olur. Demek ki sinavim hala bitmemis, devam ediyor.
Hemde nasıl ablacımİnşallah boncuk gözlüm, zaman çabuk geçiyor.
Canim tam mucizeme yakinlastim diyip kaybetmek beni cok mahvetti. Tam toparlandim desem yalan olur ama durumu kabullendim artik. Allah kimseye boyle bir aci yasatmasin. Insallah ayni duyguyu tekrar yasayip sag salim kucagima almak nasip olur. Demek ki sinavim hala bitmemis, devam ediyor.
Canim butun dualarim seninle. Insallah sen benim kaderimi yasamazsin. Dedigin gibi hayallerinin hepsi yikiliyor. Ilk gunler sanki bir daha hamile kalamiyacagim dusuncesine cok kapildim ama sonralari kendimi topladim Canim. Verende Allah Alan da Allah dedim. Bir kere bana bu duyguyu yasatti ikincisini de verir dedim. Biz Allah tan istemekten vazgecmeyelim, insallah dualarimiz bir gun kabul olur.Öyle guzel anlatmışsın ki mucize mı buldum derken kaybetmek
Allahım bidaha aynı şeyleri yasatmasin kuzum kimselere
Tam kavuştum derken kaybetmek daha zor başta negatif olmakdan sanki ümit edip hayaller kurduktan sonra
Düşüncelerime tercüman olmuşsun
Canim butun dualarim seninle. Insallah sen benim kaderimi yasamazsin. Dedigin gibi hayallerinin hepsi yikiliyor. Ilk gunler sanki bir daha hamile kalamiyacagim dusuncesine cok kapildim ama sonralari kendimi topladim Canim. Verende Allah Alan da Allah dedim. Bir kere bana bu duyguyu yasatti ikincisini de verir dedim. Biz Allah tan istemekten vazgecmeyelim, insallah dualarimiz bir gun kabul olur.
DilanBoran ve hatice-yakup öpüyorum sizi. Allahim sabrini verir insallah. Lütfen pes etmeyin yeterki, dua edelim, insallah elimizden geldigince deneyelim. Rabbim insallah hepimize nasip edecek. Yeterki pes etmeyin ve kendinize iyi bakin :-*
Umutsuz yasanilmiyor zaten canim. 3 ay sonra tekrar denemeyi dusunuyorum zaten. Insallah o zaman bebegim bana tutunur ve beni birakmaz. Patoloji sonucunu cok merak ediyorum. Ona gore ilerleyecek tedavim.DilanBoran ve hatice-yakup öpüyorum sizi. Allahim sabrini verir insallah. Lütfen pes etmeyin yeterki, dua edelim, insallah elimizden geldigince deneyelim. Rabbim insallah hepimize nasip edecek. Yeterki pes etmeyin ve kendinize iyi bakin :-*
Kızlar malesef meleğim o kaybettim kalbi durmuş bugün
Hakkında hayırlısı olsun canım... inş en kısa zamanda hayırlı hamilelik Yaşar hayırlısıyla kucağına aldığın günüde görürüz....Kızlar malesef meleğim o kaybettim kalbi durmuş bugün
Canım simdi gördüm mesajını ne yazsam bilemedim ki ne yazsam faydasiz ama insallah yakında tekrar kavusacan bebeğine inanıyorum Allah büyükKızlar malesef meleğim o kaybettim kalbi durmuş bugün
Kizlar transferim oldu ama doktor bi dakka bile yatırmadı ağır kaldırma her işini yap hasta degilsin dedi icim rahat degil
Ne bilim canım turkiyeden okuyoruz yok 3 saat yatmalar yemeği bile ayağına gelmeler ama doktor bana böyle deyince şaşırdımneden icin rahat degil canim? bende transferden sonra hemen ayaklandim, hemen WCye gittim, sonrada ciktik hemen. dinlenme kismina gelince, bence gerek yok agir kaldirma, cok yorma kendini, onun disinda herseyi yapabilirsin bence. ben transferin ertesi günü normal isime döndüm...
Ne bilim canım turkiyeden okuyoruz yok 3 saat yatmalar yemeği bile ayağına gelmeler ama doktor bana böyle deyince şaşırdım
Dogrudur canim zaten olan oldu insallah bebisim sımsıkı tutunuryok artik :) ben hem opu sonrasi hemde transfer sonrasi yalnizdim, esim sadece eve birakti, sonrasinda isine geri döndü. cok büyütme bence gözünde, heleki transfer sonrasi, hic narkoz felan yok sonucta, rahat ol, keyfine bak :) rabbim hayirlisini versin insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?