Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

İki senedir her tedaviyi oldum herkesin yıllarını harcadığı tedavileri ben iki senede yaptım ama olmadı olmadı olmadı... tüp bebek ilk di ama artık çocuk istediğimden bile emin değilim
yasadigin uzuntuyu burdaki herkes cok iyi anlar canim. Benim sana tavsiyem kesinlikle tedavini birakmaman olur. Bak ben 15 senelik evliyim, tam 15 yildir her gun dua ettim bebegim olsun diye. Ama hala umudumu kaybetmedim, umutsuz bu dunyada yasanilmiyor. Umarim ikinci tedavinde yuzun guler.

Sen nasılsın ablam toparlandinmi. Rabbim bi daha yasatmasin .Inşallah en kısa zamanda bi daha yaşarsın annelik duygusunu.
Canim tam mucizeme yakinlastim diyip kaybetmek beni cok mahvetti. Tam toparlandim desem yalan olur ama durumu kabullendim artik. Allah kimseye boyle bir aci yasatmasin. Insallah ayni duyguyu tekrar yasayip sag salim kucagima almak nasip olur. Demek ki sinavim hala bitmemis, devam ediyor.

Rabbim bi daha yasatmasin inşallah

Öyle guzel anlatmışsın ki mucize mı buldum derken kaybetmek
Allahım bidaha aynı şeyleri yasatmasin kuzum kimselere
Tam kavuştum derken kaybetmek daha zor başta negatif olmakdan sanki ümit edip hayaller kurduktan sonra
Düşüncelerime tercüman olmuşsun

Canim butun dualarim seninle. Insallah sen benim kaderimi yasamazsin. Dedigin gibi hayallerinin hepsi yikiliyor. Ilk gunler sanki bir daha hamile kalamiyacagim dusuncesine cok kapildim ama sonralari kendimi topladim Canim. Verende Allah Alan da Allah dedim. Bir kere bana bu duyguyu yasatti ikincisini de verir dedim. Biz Allah tan istemekten vazgecmeyelim, insallah dualarimiz bir gun kabul olur.

Aynen Öyle
Benim pek ümidim olmasa da Allahım hayırlısını versin
Ben şimdiden en kötüye kendimi alıştırıp bidaki denemenin planını yapıyorum
Eğer mucize olursa tabi uçarım herhalde
Olmazsa da zaten alsitim bu duruma
Derdi veren Allah sabrını da veriyor
Ama pes etmek bi saniye bile gelmedi Aklıma bu kadarını nasip eden daha neler nasip eder canım dediğin gibi

Bu yola çıkarken hayırlısını diledim ALLAH tan demekki Bu hayırlısı
O gün doktorum tüpün açık görünüyor son spezial ultrason da belki kendi olur dedi
Umarım bu çektiklerim daha büyük umutlara vesile olur
Ser deriz hayir cikar
Hayır deriz şer çıkar
O yüzden durmak yok önümüzdeki denemelere devam ))))

Umutsuz yasanilmiyor zaten canim. 3 ay sonra tekrar denemeyi dusunuyorum zaten. Insallah o zaman bebegim bana tutunur ve beni birakmaz. Patoloji sonucunu cok merak ediyorum. Ona gore ilerleyecek tedavim.

Kizlar transferim oldu ama doktor bi dakka bile yatırmadı ağır kaldırma her işini yap hasta degilsin dedi icim rahat degil

Kizlar transferim oldu ama doktor bi dakka bile yatırmadı ağır kaldırma her işini yap hasta degilsin dedi icim rahat degil

neden icin rahat degil canim? bende transferden sonra hemen ayaklandim, hemen WCye gittim, sonrada ciktik hemen. dinlenme kismina gelince, bence gerek yok agir kaldirma, cok yorma kendini, onun disinda herseyi yapabilirsin bence. ben transferin ertesi günü normal isime döndüm...

Ne bilim canım turkiyeden okuyoruz yok 3 saat yatmalar yemeği bile ayağına gelmeler ama doktor bana böyle deyince şaşırdım

Ne bilim canım turkiyeden okuyoruz yok 3 saat yatmalar yemeği bile ayağına gelmeler ama doktor bana böyle deyince şaşırdım

yok artik :) ben hem opu sonrasi hemde transfer sonrasi yalnizdim, esim sadece eve birakti, sonrasinda isine geri döndü. cok büyütme bence gözünde, heleki transfer sonrasi, hic narkoz felan yok sonucta, rahat ol, keyfine bak :) rabbim hayirlisini versin insallah...

Dogrudur canim zaten olan oldu insallah bebisim sımsıkı tutunur

Açıkcası ben 14 gün dinlendim .. dinlenme de sagdece yatım arada kalkıp ev içinde yürüdüm ne yemek yaptım nede iş yaptım ama işte kısmet olmayınca olmuyor... sigara bıraktım.. tek sebze yedim... bol su içtim , nar suyu içtim ananas yedim yani tutması için gereken herşeyi yaptım ama kısmetimde olmayınca ağzınla kuş tutsanda olmuyor... tek arkadaşların dedi gibi ağır kaldırma yukarı uzanma birşey almak için veya koymak için yeterli he birde tutunma ilacını iyi yap saatli yeterli olur inş kısmetse herşekil oluyor... Rabbim yardım etsin hayırlısıysa tutar inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…