- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #6.881
Normal haytima döndüm derken yani rutin olarak kastettim canım islerimi yavas yavas yapiyorum ialclarimi aksatir miyim hiçCanım nasıl normal hayatına döndün ilaçlarını bırakma sakkn . Öyle belirti arama belirtiler bişey demek değil . Bazen kulandıgımız ilaçlarda yapıyor belirtileri . Hiç belirtisi olmadan hamile olanlar var .
Yasaklandı canımO süreçte cinsel birliktelik yasaklanıyor ya canım, sende yasaklanmadı mı?
Yasaklanmadıysa, yine sorun teşkil etmez. Bir bakmışsın hem doğal, hemde tüp bebekle ikiz gebelik olmuş. Bu arada böyle bir örnek benim arkadaşım var.
Merhaba canım ... Ben hayatta kopuk bi şekilde ayakta durmaya çalışıyorum ... Sen nasılsın...Kizlar nasilsiniz?
Merhaba canım ... Ben hayatta kopuk bi şekilde ayakta durmaya çalışıyorum ... Sen nasılsın...
Merhaba canım ... Ben hayatta kopuk bi şekilde ayakta durmaya çalışıyorum ... Sen nasılsın...
Maglesef Canim ben toparlanamadım ve psikolojikmen çökmüş durumdayım tedaviyle ayakta duruyorum..Canimmm nolursun moralini yüksek tut
Bak ben oldu dedim bebegim elime düştü. Beterin beteri var zamanı değilmiş
Zaman kaybetmek hiç istemiyorum bidaki ay hemen başlamak bebeğime kavuşmak istiyorum
Sende dik dur yikilmak yok
Merhaba canım benım şuan daha iyiyimmm toparlanma asamasındayım şükür elhamdulillah sende gördüğün rüyaların etkisiyle üzme kendını lütfen bı sıkıntı olsa hissedersın annesını üzmez bebişinn topla kendını canımıniçi
seni iyi gördügüme sevindim canim, doktorun birdahaki reglle baslayabilirmisin dedi? Dondurulmus varmiydi yoksa taze tedavi mi? Insallah bu sefer cok daha güzel olacak canim, dualarim seninle, bu sefer kendini üzmek, ev isi yapmak felan yok!!! takipte olcam bak ona göreeee!!!!
ben bu gece yine bi rüyalar gördüm, öff yani, 3 haftadir ultrasyonda görmedim bebegimi, birdahaki terminde 2 hafta sonra, esim izin vermiyor daha önce gitmeme, cok stress yapiyorum kendime, ama allah korusun bugün rüyamda kalbi atmiyordu, öyle agliyorudm caresizdimki, allahim herkesin yardimcisi olsun, cok zor bi durum, insallah bebegimin sagligi yerindedircok korkuyorum...
Canim ben daha iyiyim. Fazla dusunmemeye calisiyorum. Buyuk ihtimal bizden etkilendigin icin oyle ruyalar goruyorsun. Kotu seyler dusunme canim. Hayirlisi ile senin bebisini kucagina aldigini burada duyacagiz. Eger kendini daha iyi hissedeceksen bence doktora gidip bebisini gormelisin.
Slm kizlar bende caresizce test gününü bekliyorum
Bugun ara ara adet ağrısı gibi girdi cıktı korktum adet olacam diye Allahım yardimcim olsun duanızı eksik etmeyin
Carsamba dedi ama pazartesi yapacam tabi pazartesine kadar ins kalirsam adet olacam diye ödüm kopuyorKaç gün kaldı canım teste ?
Bugün mü, haftaya Çarşamba mı?Carsamba dedi ama pazartesi yapacam tabi pazartesine kadar ins kalirsam adet olacam diye ödüm kopuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?